Tüp bebek ve eşimin tavrı

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
38
Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık

Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Neden olmuyor peki kimden kaynaklanıyor ve nasıl bi sorun var acaba

Bencil vicdansız.
Ona diyinki insanların varını yoğunu ortaya koyuyo ama yine sahip olamıyo ben hiçbir şey için geç kalmak istemiyorum evlat sahibi olmak istiyorum diyin.
Olup olmayacağını kimse bilemez tabiki ama çabalamadanda hiçbirşey olmuyo
Vazgeçmeyin

Bencil vicdansız.
Ona diyinki insanların varını yoğunu ortaya koyuyo ama yine sahip olamıyo ben hiçbir şey için geç kalmak istemiyorum evlat sahibi olmak istiyorum diyin.
Olup olmayacağını kimse bilemez tabiki ama çabalamadanda hiçbirşey olmuyo
Vazgeçmeyin
Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs

Bianlik sinirle böyle seyler olabiliyor maddi açıdan cok zorlayan bi süreç parasini biz ödesek bile erkeklerin zoruna gidiyor ben 2 tup bebek denedim iksiindede esim arada boyle problemler cikardi.
Hatta ilk tup bebek olumsuz olunca gorusmeye gitmistik dondurulmus embriyo transferi nekadar ikinci deneme icin dedik 5 bin dediler esim kapidan cikarken yok boyle bi paraya bende para filan yok insanlari sömuruyolar diye soylene soylene geldi ben aglamamak icin kendimi zor tutmustum.
Sonra dusununce tup bebekten baska bi sansimiz olmadigini tum soylediklerini unuttu tekrar denedik.
Yani demem o ki cok ustune gitme biz cok etkileniyoruz ama onlar belli etmiyor icten ice bize cok üzuluyolar.
Tabi senin yuzunden olmuyo filan laflarininda altinda kalma bu isi tek basina yapmiyosun sonucta.

Eşiniz ailesi yahut yaşlı birileri ile görüştü mü bu konuda

Başkasının yumurtasını koyuyorlarmış başkasının spermi ile yapıyorlarmış kandırıyorlarmış modunda olabilir mi

Para vs tamam da tarzı cidden çirkin millet ne zor şartlarda oturuyor o koltuklara

Doktorum anlatmıştı adam gece seyyar satıcılık yapıp muayene parasını topluyormuş

Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Size kıyamıyor olduğunu düşünüyorsunuz. Kıyamayan insan sizce kırıcı konuşur mu?

Back
X