Kizlar mrb. Oncelikle sunu belirteyim ki biliyorum dogum icin gercekten konusmak cok erken.
Ben 9+2 gunluk ilk tup bebek denememle hamileyim
. Simdilik iyi gidiyoruz Elhamdulillah..
Kendime iyi bir doktor bulamadim daha arastiriyorum.
Ama aklima takilan bir sorun var. Tup bebekte doktorlar normal doguma karsilar. Ve ben bunun yanlis oldugunu dusunuyorum. Neden derseniz ben daha 25 yasindayim yasim normal dogumu kaldiramayacak bir yas degil. Suan hic bir doktora guvenmiyorum. Normal dogumu denemeden beni sezeryana alacaklar korkusu var..
Kizlar tup bebek olupta normal dogum yapan arkadaslari ariyorum. Gercekten birbirimize destek olursak Allah in izniyle bizde normal dogum yapabiliriz. Istanbul avrupa yakasinda oturuyorum. Bana sezeryani ilk basta onermicek bir doktor ariyorum.
Mesajlarinizi ve yardimlarinizi bekliyorum..
( Bu arada kontrollerimi yapan doktorun dogumuma girmesi taraftaritiyim )
Ben 9+2 gunluk ilk tup bebek denememle hamileyim
. Simdilik iyi gidiyoruz Elhamdulillah..
Kendime iyi bir doktor bulamadim daha arastiriyorum.
Ama aklima takilan bir sorun var. Tup bebekte doktorlar normal doguma karsilar. Ve ben bunun yanlis oldugunu dusunuyorum. Neden derseniz ben daha 25 yasindayim yasim normal dogumu kaldiramayacak bir yas degil. Suan hic bir doktora guvenmiyorum. Normal dogumu denemeden beni sezeryana alacaklar korkusu var..
Kizlar tup bebek olupta normal dogum yapan arkadaslari ariyorum. Gercekten birbirimize destek olursak Allah in izniyle bizde normal dogum yapabiliriz. Istanbul avrupa yakasinda oturuyorum. Bana sezeryani ilk basta onermicek bir doktor ariyorum.
Mesajlarinizi ve yardimlarinizi bekliyorum..
( Bu arada kontrollerimi yapan doktorun dogumuma girmesi taraftaritiyim )