- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
- Konu Sahibi Minimalbiri
-
canım benim tüp bebek ilk denemede tuttuCanım sana bir şey soricam kaçinci demede oldu emriyo kaliten neydi dondurulmuş mu taze transfer miydi.Bir de transferden sonraki süreci nasıl geçirdin kullandığın vitamin var mıydı ekstra birden çok şey sordum ama
Maşallah canım çok sevindim senin adına insan mutlu sonları görünce motive oluyor .Doğal transferi duymuştum evet.Bir de nerede yaptırdın İstanbul'da ben de İstanbul'dayım eğer olmazsa hastene değişikliği yapicam umarım gerek kalmaz ama fikir olsun banada.canım benim tüp bebek ilk denemede tuttuama onun oncesı 2defa klomenle catlatma ıgnesı denedım ayrıca 2defa da aşılama denedim en son aşılamada tutmayınca hemen tüp bebeğe geçtik.Embrıyo kalıtem 6AA tab kalıteydı bize sebepsiz dediler ama benim yumurtalarjm pco görünümlüydü çok yumurtam olunca dondurdular ağustos’ta başladım tedavıye yumurta toplandı dondurdular embıyoları adet oldum falan ekim’de transferım oldu.Folık asit kullandım extra bısey yapmadım hatta benim tedavım istanbul’da oldu transferden ertesi gün aracla antalya’ya geldık normal hayatınıza dönün dediler çok kasmadım kendimi ama hepte yatmadım hafif ev işi yemek vs yaptım olumlu düşünmeye çalıştım açıkcası herşeyi deneyip olmadığı için son kapıda oldugumu düşünüyordum bu da olmazsa yapacak bişey yok allah nasip etmıyor demek dıye düşünmeye calısıyodum vs .Benim transferım dogal siklusta oldu ilacsız o ayki yumurtamı kontrol ettıler onun catlama sürecini izledıler transfer gunum ona gore bellı oldu ılacsız olunca ben transfer gununu saymazsak 5.gunde erken gebelık testınde gordum cıft cızgıyı hayatımda ılk kez gorunce cok mutlu olmustum ama tedırgınlıkte olmadı degıl kan verecegıö güne kadar emın olamadım test yaptım hergun normal kaset testlerde de bariz bellıydı 9.gun kan verdım 310 betaydı 2gun sonra 798 gördük şükür bana transfer sonrası duphaston dıye bır ılac verdıler progesteron 12.haftaya kadar onu kullandım sadece sormak ıstedıgın ne varsa sorabılırsın
şişli memorialde yaptırdım canım ben..arastırmalarımla orada yaptırmaya karar verdım memnun kaldım gönül rahatlıgıyla tavsıye ederim umarım gerek kalmaz ama prof.semra kahraman sen de arastırabılırsın ıstersenMaşallah canım çok sevindim senin adına insan mutlu sonları görünce motive oluyor .Doğal transferi duymuştum evet.Bir de nerede yaptırdın İstanbul'da ben de İstanbul'dayım eğer olmazsa hastene değişikliği yapicam umarım gerek kalmaz ama fikir olsun banada.
Bu sefer umutluyum neden bilmiyorum .İçimde bir umut vuslata dair :) Doktorumuzda psikolojik olarak iyi gördü beni.İlk klomen tedavisi gördüğüm zamanı görseydiniz kafayı yemiştim.Tek konustugum konu ve tek dusuncem buydu. Bı de 12 kılo aldım mı ? Ohh ıyıce sardım tabı :) Sımdı spora basladım .1-2 kılo verdım.Canım benim öncelikle
Canım benim öncelikle cevabın için teşekkür ederim.Şimdi sen yazınca hatırladım babada diyorlardi bu kadar kafana takarsan eşin uzaklasir diye ne alakası var acaba bu tek kadının değil erkeğinde sorunu birlikte asılacak bir problem bu süreçte kadın düsecek tokezleyecek kolay şeyler yaşamıyoruz çünkü sonra ayağa kalkacagiz.Eslerimiz de bizi seviyorsa yanımızda olacak.Biliyor musun benim de öyle Bir Kösem var evde incir üzüm çekirdeği özü kırmızı pancar özü OMG 3 Q10 vs bir sürú takviye Amh düşüknolup hamile kalan çok kişi var canım hic bu umudunu kaybetme bebeklerimizi birlikte büyütmek dileğiyle
Yanlız değilsin bunu unutma tıpatıp aynı şeyleri yaşamışız eşlerimiz en büyük destekçimiz ama iş bizde bitiyor ben kafamdan asla atamıyorum günlerce ağlıyorum her negatif beni bir kere daha yıktı hobi mobi hikaye geliyor bana kendimi forumlara girmekten tedavi süreçlerini araştırmaktan asla alıkoyamıyorum ve maaalesef çevre baskısı kendini yetersiz ve eksik görme duyguları tavan yapmış durumda umarım en kısa ve en doğru zamanda bizlerde hamile kalabiliriz iğnelerin gücü adınaMerhaba hanımlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun öncelikle
Tüp bebek 3. Transfer için hazırlık aşamasındayım yumurtalarim toplandı Nisan ortası gibi transfer olması bekleniyor şuan rahim dinlendirme ve geçici menepozdayim.Ayni zamanda panik atak ve anksiyete ile mücadele ediyorum.Kendimi çok yalnız hissediyorum. Cocuk sahibi olamayan kadınlar dışında kimsenin beni anlayacağını artık düşünmüyorum.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Cevremdeki insanlarla konuştuğumda daha da kötü hissediyorum.İnsanlarin verdikleri cevaplara tahamül edemiyorum.Cevaplar hep şu şekilde sen çok kafana takıyorsun işte bir tanıdığım vardı kafasından attığı ay hamile kaldı.Cocuk olmaması dünyanın sonu değil.Evlatlik alırsın çok istiyorsan.Bilmem şu doktara bi gitsene bilmem kim ona gitti hamile kaldı gibi bi sürü cevap.Ben çocuk sahibi olmamanın dünyanın sonu olmadığını bilmiyormuyum ya da kafama takmadan denedigim bir sürü ay olmadi mi evlatlık almak senin ağzından çıktığı kadar basitmi kimse anlamıyor buraya geldim aynı durumda olan kadınlarla dertleşmek için.Biz birbirimize destek olalım.Biz böyle uğraşırken insanlar hamile kalıyor doğuruyor bebekleri büyüyor artık hamile görmek hamile haberi almak bile beni çok etkiliyor.Benim gibi kendini yalnız hisseden kim varsa bana yazsın lütfen birbirimizi motive edelim cesaretlendirelim mutlu sonla biterse bebeklerimizi beraber büyütelim.Cünku hiç bir zaman bu sorunu yaşamayan insanlar bizi anlamayacak Tüm tüp bebek sürecinde olan o kadar iğneye ilaca katlanan güçlü kadınlarin kadınlar günü kutlu olsun tekrar
Yanlız değilsin bunu unutma tıpatıp aynı şeyleri yaşamışız eşlerimiz en büyük destekçimiz ama iş bizde bitiyor ben kafamdan asla atamıyorum günlerce ağlıyorum her negatif beni bir kere daha yıktı hobi mobi hikaye geliyor bana kendimi forumlara girmekten tedavi süreçlerini araştırmaktan asla alıkoyamıyorum ve maaalesef çevre baskısı kendini yetersiz ve eksik görme duyguları tavan yapmış durumda umarım en kısa ve en doğru zamanda bizlerde hamile kalabiliriz iğnelerin gücü adınaumudumuzu asla kaybetmeyelim olur mu hiçbirşey için geç kalmış sayılmayız derdi veren allah dermanınıda vericek inşallah
Yanlız değilsin bunu unutma tıpatıp aynı şeyleri yaşamışız eşlerimiz en büyük destekçimiz ama iş bizde bitiyor ben kafamdan asla atamıyorum günlerce ağlıyorum her negatif beni bir kere daha yıktı hobi mobi hikaye geliyor bana kendimi forumlara girmekten tedavi süreçlerini araştırmaktan asla alıkoyamıyorum ve maaalesef çevre baskısı kendini yetersiz ve eksik görme duyguları tavan yapmış durumda umarım en kısa ve en doğru zamanda bizlerde hamile kalabiliriz iğnelerin gücü adınaumudumuzu asla kaybetmeyelim olur mu hiçbirşey için geç kalmış sayılmayız derdi veren allah dermanınıda vericek inşallah
Akupunktur öneririm size, isteseniz de bu süreci.dusunemiyorsunuz ben denedim ve cok memnun kaldım stres seviyesini o emli ölçüde yok ediyor
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 7 sene olmadı benimde ilk iki senem tedaviyle ve ağlamakla geçti eve kapanmıştım insanlar devamlı her gördüğü yerde bebek yokmu diye sorarlardı artık bıkmıştım tersler olmuştum olmayınca olmadı iğneler ilaçlar aşılama tüp bebek tutmadı işe girdim o insanlardan uzaklaştım zaten ister istemez çalışınca görmüyoruz kimseyi daha çok gençtim ağlayarak bebek bekleyerek ömrümün en güzel günlerini hele evliliğimin en en tatlı günlerini yıpratmaya devammı edicektim hayır tabiki çalışınca evde aldığım kiloları verdim kafam dağıldı ortamım değişti unuttum bile çocuk işini 7 sene sonra çok şükür o kafa rahatlığıyla hamile kaldım tüp bebekle ama insanlar birazda haklılar lütfen kafanızı devamlı buna yormayın hayata 1 kere geliyoruz 2. Bir hayat yok canınızın kıymetini bilin lütfen rabbim tez zamanda kucağınız doldursun inşallah
Ben de 7,5 yıllık evliyim, ilk başlarda 5-10 yıl sonra çocuğu oldu diyenleri duyunca “nasıl dayandılar” diye düşünürdüm ama yıllar hızlıca geçiyormuş. 2015’te düşük yaşadım sonra olmayınca tedaviye başladık. 5 kez aşılama denedik, 5.si kimyasal gebelikti. Her şey nasip . 2 yıldır tedaviye ara verdik. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum. Direkt tüp bebek mi denesek diyorum ama kafam karışık. Zor bir durum.
Ben de 7,5 yıllık evliyim, ilk başlarda 5-10 yıl sonra çocuğu oldu diyenleri duyunca “nasıl dayandılar” diye düşünürdüm ama yıllar hızlıca geçiyormuş. 2015’te düşük yaşadım sonra olmayınca tedaviye başladık. 5 kez aşılama denedik, 5.si kimyasal gebelikti. Her şey nasip . 2 yıldır tedaviye ara verdik. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum. Direkt tüp bebek mi denesek diyorum ama kafam karışık. Zor bir durum.
30Kaç yaşındasınız
Çok tuhaf ama çocuğum olmayacakmış gibi hissetmiyorum. Tabi ilk yıllardaki gibi çok düşünmüyorum ve takmıyorum .Selam canım aynen zaman çok çabuk geçiyor benim de 5 yıl oldu evleneli ben hiç aşılama denemedim direk tüp bebek denedik 2 transfer yapıldı ilki tutmadi 2.si kimyasal oldu şimdi 3 transfer için hazırlık aşamasındayım hakkımızda hayırlısı olsun umarım bizlerin hikayesi de mutlu sonla biter gücümüzü ve umudumuzu hiç kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?