Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 yillik evliyim. Yaklaşık 2 yıla yakın zamandır deniyoruz. Akışına bırakmaya karar verdim. Kendime bakacağım biraz.Daha gencsin canim ya kac yilik evlisin
Hakkinizda hayırlısı olsun. Pozitif düşünün. Doktorunuzun söylediklerinden başka şey yapmayın. Bol bol dua edinSlm arkadaşlar bende 2 denemem beklemedeyim 14 şubata trasfer oldum inşallahhh güzel sonuçlanır:
Umarim canimm güzel sonuclar alirsin hamileyimmmm diye avazin cikana kadar bagirirsin insallahHepimizin hakkında hayırlısı olsun canım tsk ederim:)![]()
Amin inşallah canım olmayan herkese bu kelimeyi söylesin hamileyim diye rabbim yaşatsın bizlere:)Umarim canimm güzel sonuclar alirsin hamileyimmmm diye avazin cikana kadar bagirirsin insallah
İnsallah canim hakkında hayirlisi olsun ..!!Merhabalar, bende 3 aylik evliyim eşimde azospermi var bugun acibadem maslakta bulent hocaya gittik gorusmeye adetimin son gunu oldugu icin hemen tedaviye baslatti. Yumurtalarimin iyi oldugunu soyledi 3 gunluk igne kullanimi verdi ardindan kontrole gidicem tahlilleride yaptircam. Basari oranini yuzde 70 lerde soyledi ama cok umitlenmek istemiyorum:) insallah herkese hayirlisini verir rabbim.
Hakinda hayirlisi canimm benim de doktorum baya umut asiladi bana olmadi en iyisi hic takmamak insallah senin tutulur yumoslarinMerhabalar, bende 3 aylik evliyim eşimde azospermi var bugun acibadem maslakta bulent hocaya gittik gorusmeye adetimin son gunu oldugu icin hemen tedaviye baslatti. Yumurtalarimin iyi oldugunu soyledi 3 gunluk igne kullanimi verdi ardindan kontrole gidicem tahlilleride yaptircam. Basari oranini yuzde 70 lerde soyledi ama cok umitlenmek istemiyorum:) insallah herkese hayirlisini verir rabbim.
Canimm sonuclarini aldin mi insallah gebesindirSlm arkadaşlar bende 2 denemem beklemedeyim 14 şubata trasfer oldum inşallahhh güzel sonuçlanır:
Malesef canım Negatif:)Canimm sonuclarini aldin mi insallah gebesindir
Üzülme yine denersin bende bu ay basladim nisanlda belli olurMalesef canım Negatif:)
Evet canım denicem ama genetik testen sonra yani yazın yapcam canım senin hakkında hayırlısı olsun inşallahhh tutar Allah gönlümüze göre versin:)Üzülme yine denersin bende bu ay basladim nisanlda belli olur
Çok sevindim hamile olmana Allah kucağına almayı da nasip etsinKonuma yazmak istedim kimse umudunu kaybetmesin cok şükür gebeyimmmm:) insallah herkes bu mutlulugu tadar