Tüp bebek yaptıracağım ama huzursuzum lütven yardımcı olurmusunuz

Anladım. Bence dediğiniz şey yanlış anlaşılmadır. Yani artık büyük güvenlik önlemleri alınıyor. Sizde işiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın kimseye söylemek zorunda değilsiniz

33 yaşında başladım tedaviye.
Ben birçok şey kullandım özellikle arı ürünleri ama doktora danışmadan kullanmanızı tavsiye etmem.

33 yaşında başladım tedaviye.
Ben birçok şey kullandım özellikle arı ürünleri ama doktora danışmadan kullanmanızı tavsiye etmem.
Bende şuan beeon markasının arısütü bal polen tabletini, d3k2 ve doktorumun önerisi olan solgar quenzim q kullanıyorum ama insan ne kadar kullansa da daha fazla kullanması gerekiyor gibi hissediyor

Aşkım ne güzel hikaye doktorun kim neler kullandın bende yeni görüşmeye gideceğim bişiler söyle

Aşkım ne güzel hikaye doktorun kim neler kullandın bende yeni görüşmeye gideceğim bişiler söyle
Doktorum Ali Osman Koyuncuoglu. Valla ne kullandim diye anlatsam uzun sürer ama doktorum vitaminler verdi ve yine doktor gözetiminde arı sütü vs kullandım. Beslenme tarzıma kadar değiştirdim. Umarım sizin gorusmenizde güzel geçer

Merhaba bizim tam 9 yıl olmadı ben de önyargılı idim ama bu sebeple değil
Sebepsiz kısırlık dediler hep ben de ne verecem o parayı doktorlara yapmam kendiliğinden oluyorsa olsun deyip yanaşmadım yıllarca
Sonra okul bitti atandım eşimden küçük ailedeki herkes evlendi baba oldu o zaman suçlu hissettim direkt tüp bebek yaptım,yaptıktan sonra ara ara içime bu bahsettiğiniz vesvese düştü ama çok şükür öyle olmadığına da adım gibi emindim
Hele ki şimdi bakıyorum biri benim diğeri babanın kopyası

Hayırlı olsun ikiz mi oldu bahsettiğiniz vesvese doğumdan sonra mı oldu yoksa hamileyken mi oldu

Hayırlı olsun ikiz mi oldu bahsettiğiniz vesvese doğumdan sonra mı oldu yoksa hamileyken mi oldu
İkizler evet :)
Hamileyken oluyordu ama çok yoğun değil böyle toplamda 3-5 defa aklıma geldi sonra kimse böyle bir riski göze almaz,hastanemiz doktorumuz güvenli deyip kendimi susturuyordum

İkizler evet :)
Hamileyken oluyordu ama çok yoğun değil böyle toplamda 3-5 defa aklıma geldi sonra kimse böyle bir riski göze almaz,hastanemiz doktorumuz güvenli deyip kendimi susturuyordum
Aslında sistemleri çok iyi yani çok büyük önlemler alınıyor ama şeytan dürtüyor işte arada yani kucağınıza alır almaz geçti anladığım kadarıyla

Merhaba amh o kadar düşükken fsh iniz kaçtı acaba ?

Merhaba fsh 16 idi
Benim fsh 34 tü 1 sene 2 ay gebe kalamayınca doktor tüp bebek dedi hormon testine göre ama gitmedik eşim istemedi. Şu an macun filan kullandım hayıt macunu benim değer dhaa da kötü oldu fsh 50 ye cıktı. İhtimalim kalmadı gibi Bişey. Amh ölçülmedi ama çok kötüdür o da büyük ihtimal 001 filandır. Bana nasip olmadı siz çok sansliymışsınız sağlıkla büyütün evlatlarinizi inşallah. Benim de çok şükür bir evlâdım var Ikıncı nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…