Canım benim inşAllah öyle olmuşturCanım ertelemeler insanı mutsuz ediyor ama belki vakti bu ay değildi. Eskiden daha çocuğum olmadı diyen evli arkadaşlarıma ‘ çocuk geleceği zamanı kendi seçermiş’ derdim. Tabi aynı duruma düşünce insan kendine söyleyemiyormuş o ayrı. Ben inanıyorum senin bebiş öbür ayı seçmiş
Belki bu ay olmayacaktı. bi dahaki ay tutunca iyi ki geçen ay olamamışım dersinCanım benim inşAllah öyle olmuşturİnsan kendini hazırlamaya çalışıyor tam zorla zaten bu kafayla, derken birde erteleme olunca napalım nasip hayırlısı böyleymiş önümüzdeki aya hamiş gireriz inşAllah canım benim
Bu defa bende öyle hissediyorum sanki 1.evre rahim kanseriydim annemde şuan hem rahim hem yumurtalık kanseri tedavisi görüyor ona yaşadığı tüm sıkıntıları unutturacak bir hediye vermek istiyorumMerhabalar öncelikle anneciğinize sağlık diliyoruminşAllah tedavisi başarıyla sonuçlanır her geçen tedavi insanı dahada yıpratıyor inşAllah bu tedaviniz olumlu olur ve öyle olacakmış gibi hissettim sizin için rabbim yardımcımız olsun Ca hastalığı ne oluyor acaba ?
İnşalllaaahh güçlü kadın olarak güçlü bir bebek müjdesi verirsin anneneBu defa bende öyle hissediyorum sanki 1.evre rahim kanseriydim annemde şuan hem rahim hem yumurtalık kanseri tedavisi görüyor ona yaşadığı tüm sıkıntıları unutturacak bir hediye vermek istiyorum
Çok teşekkür ederim hepimizin son ve pozitif olsun çektiklerimizi sadece bizler biliyoruz çünkü hepimizin yarası ve duası ortakCanım annene çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Hikayeni anlatmasan bile 5 başarısız deneme yetti. Ama 6da 7de 8de muradına eren çok. Allah yardımcın olsun. Yürekten dua ediyorum, 6. Denemen pozitif olsun.
Aminnnnn inşallah rabbim sesimizden duysunİnşalllaaahh güçlü kadın olarak güçlü bir bebek müjdesi verirsin annene
Allah razı olsun inşallah Rabbim kanda da yüksek değer görmeyi nasip etsinVar var hayırlı olsun :)
Doktor her anlamda çok önemli bazen en az bu durum kadar üzüyor doktorların söyledikleri yaşattıklarıBende martta ikinci tedaviye başlayacağım içim hep umutlu belkide öyle hissetmek istiyorum bilmiyorum. İlkinde doktorumuz yıprattı umarım ikincide aynı şeyi yaşamam insan korkmuyor değil bu durumdan. Allahım merhametli doktorlarla karşılaştırsın
Kesinlikle hatta en önemli rol doktora düşüyor burda bizler zaten psikolojik olarak yıkıntı içinde gidiyoruz onlara moral vermeleri destek olmaları gerekiyor en az psikolog kadar.Doktor her anlamda çok önemli bazen en az bu durum kadar üzüyor doktorların söyledikleri yaşattıkları
Aynen ama maalesef bu bir sektör haline gelmiş . Bazı doktorlar bize hasta yerine müşteri gözüyle bakıyorlar . Yaklaşımları da buna göre oluyor . Zaten zor şeyler yaşıyoruz yeterince.Kesinlikle hatta en önemli rol doktora düşüyor burda bizler zaten psikolojik olarak yıkıntı içinde gidiyoruz onlara moral vermeleri destek olmaları gerekiyor en az psikolog kadar.
Tam olarak bahsettiğin şeyi yaşadım zaten transfer gününe kadar ilgi alaka hat safhadaydı transfer gününün ertesi günü zatürre oldum doktora ulaşamıyoruz ulaştığımız zamanda bizi azarlar gibi konuştu ilk şoku o zaman yaşadık hissettiğimiz hayal kırıklığını anlatamam yani eşime dedim parayı aldı bizle ilgisi bitti bu tavrı o yüzden diye maalesef gerçekten hatasıyla hasta olan üzüntüsüne üzülen sevincine sevinen çok nadir doktor varAynen ama maalesef bu bir sektör haline gelmiş . Bazı doktorlar bize hasta yerine müşteri gözüyle bakıyorlar . Yaklaşımları da buna göre oluyor . Zaten zor şeyler yaşıyoruz yeterince.
Adeti bekliyorum. Cumartesi yada pazar olmam lazım. Lucrin geciktirir mi bilmiyorum tabi. Bu kez ne olacak bilmiyorum. Korkuyorum yine tutmazsa diye..Bende aynı ya hiç hissiyat yok nolcak bu halimiz
Aynen canım aynen bende aynı öyleyim bugün çok mutsuz uyandım yorulduğumu hissediyorum korkuyorum 2.defa denemek daha da zormuş ilkine göreAdeti bekliyorum. Cumartesi yada pazar olmam lazım. Lucrin geciktirir mi bilmiyorum tabi. Bu kez ne olacak bilmiyorum. Korkuyorum yine tutmazsa diye..
Doktor çok önemli ama yok öyle doktorlar çok zor bulunuyor malesefff yaklaşım çok önemli doktorların ağzının içine bakıyoruz bu dönemdeAynen ama maalesef bu bir sektör haline gelmiş . Bazı doktorlar bize hasta yerine müşteri gözüyle bakıyorlar . Yaklaşımları da buna göre oluyor . Zaten zor şeyler yaşıyoruz yeterince.
Ay canım inşAllah inşAllah hepimiz bunun şükrünü yaşarız inşAllah bebeklerimiz doğru anı seçiyordurBelki bu ay olmayacaktı. bi dahaki ay tutunca iyi ki geçen ay olamamışım dersin
Olacak canım inşAllah olacak bu sefer o hediyeyi vereceksin hem annene hem kendineBu defa bende öyle hissediyorum sanki 1.evre rahim kanseriydim annemde şuan hem rahim hem yumurtalık kanseri tedavisi görüyor ona yaşadığı tüm sıkıntıları unutturacak bir hediye vermek istiyorum
İkinci tedavi biraz daha zorluyor insanı yaşayıp görücez bakalım hepimizin anne olduğu bir yıl olsun bu yılBende martta ikinci tedaviye başlayacağım içim hep umutlu belkide öyle hissetmek istiyorum bilmiyorum. İlkinde doktorumuz yıprattı umarım ikincide aynı şeyi yaşamam insan korkmuyor değil bu durumdan. Allahım merhametli doktorlarla karşılaştırsın
Amin inşallah arkadasım 2020 şans getirsin bize bebişlerimizi getirsin inşallahİkinci tedavi biraz daha zorluyor insanı yaşayıp görücez bakalım hepimizin anne olduğu bir yıl olsun bu yıldoktorunu değiştirdin mi farklı birşeyler uygulanacakmı busefer
Seninde mi ikinci tedavin? Kaçıncıyı oldun yada olacaksın? Sorununuz neydi? Tecrübelerini paylaşır mısınİkinci tedavi biraz daha zorluyor insanı yaşayıp görücez bakalım hepimizin anne olduğu bir yıl olsun bu yıldoktorunu değiştirdin mi farklı birşeyler uygulanacakmı busefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?