Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Aynen canım aynen bende aynı öyleyim bugün çok mutsuz uyandım yorulduğumu hissediyorum korkuyorum 2.defa denemek daha da zormuş ilkine göre
İlkinde çok daha umutlu oluyorsun, hiç denememişsin ihtimal yüksek.. Ondan negatif sonuç alınca hevesin kırılıyor. Allah yardımcımız olsun. Çabamızı emeğimizi boşa çıkarmasın.

Seninde mi ikinci tedavin? Kaçıncıyı oldun yada olacaksın? Sorununuz neydi? Tecrübelerini paylaşır mısın
Evet 2.tedavim birincisini ekim ayında oldum 3.gün tek embryo ama olmadı malesef sorun sebepsiz infertilite 3sene önce de çatlatma iğneleri aşılama denedim ama olmadı sonra ara verdik doğal yollara olmadı bu yaz tekrar başladık ilki olumsuzda şimdi ikinci için hazırlanıyorum ama ikinci daha zor geliyor psikolojik olarak

İlkinde çok daha umutlu oluyorsun, hiç denememişsin ihtimal yüksek.. Ondan negatif sonuç alınca hevesin kırılıyor. Allah yardımcımız olsun. Çabamızı emeğimizi boşa çıkarmasın.
Aminnnnn aynen öyle ilkindeki umudum neşem heyecanım hiç yok hani böyle O transfer masalarına yatmak bile gelmiyor içimden zor geliyor başka çaremizde yok hatırladı olsun hepimizi için

İyi düşünelim iyi olsun umudumuzu kaybetmemeliyiz

Belki bu sefer mucizen gelecektir ondandır ☺ Tutmama sebebi neydi diğerlerinde
Valla 3 farklı şehirde tüp bebek denedim 4ve5 denememi yapan doktor prof doktorlardı bu zamana kadar hiç biri mantıklı bir şey söylemedi transfer yapılıncaya kadar herşey çok güzel diyorlar ama sonrasında kocaman bir negatif alınca hiçbiri birşey söylemedi tekrar deneyelimden başka söz duymadım

Benim 6. Tedavim olacak ama bu sefer sanki ilk tedavim gibi içim kıpır kıpır
Canım 5 deneme hicmi pozitif olmadı özel değilse sorun nedir bizim eş faktörlü bende 5defa denedim 6.yı bı turlu drneyemedik maalesef inşallah en kısa zamanda içinde bulunduğumuz durumdan hayırlısı ile kurtulursak bizde yaza denetecez rabbim bu defa hayırlısı ile pozitif almanı ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayır hiçbiri pozitif olmadı benim sorunum ilk tedaviye başladığım zaman tüplerim tıkalıydı sonra sıvı birikmesi var dediler tüplerim alındı hiç bir embriyom 5 güne gelmedi rahimde sorun var dediler ameliyat ettiler defalarca sayısını hatırlamıyorum artık kaç ameliyat olduğumun 2016 yılında 1 evre rahim kanserine yakalandım 1 yıl sonra tekrar deneyin dediler yine olmadı artık yapmaktan vazgeçmiştim ki annem bu yaz kansere yakalandı şimdi sadece ben ve eşimin dışında birde sizler dışındaki kimse bilmiyor tedaviye başlayacağım bakalım ya nasip deyip 14 şubatta ilk randevuma başlayacağım

Ağır şeyler yasamissin rabbim bı an önce feraha çıkarsın inşallah rabbim annene tez zamanda şifasını versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah rabbim sana da sabrının mükâfatı versin inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah

Alla alla neden böyle oluyor ya hiç bir sebep yokken birşeyde söyleyemiyorlar bende orasını anlayamıyorum kim söyleyecek bunu bize

Amin inşallah rabbim cümlemizin emeklerinin mükafatını verir en kısa zamanda inşallah bende anneciğimin şansına çıktım bakalım bu sefer yola ona en büyük sürprizi vermek nasip olur umarım

Alla alla neden böyle oluyor ya hiç bir sebep yokken birşeyde söyleyemiyorlar bende orasını anlayamıyorum kim söyleyecek bunu bize
İnan bende bilmiyorum o kadar umudumu kırdılar ki bir daha deneyecek güç bırakmadılar bakalım bu sefer ki doktorum ne diyecek nasıl bir yol izleyecekler bilmiyorum sabır şükür ve dualarımla yaşayıp göreceğim

İnşAllah canım bu son olur dualarım seninle ne zaman başlayacaktın tedaviye

Kızlar merhaba kafayı yiyecem. 3 gün önce kan testi sonucum 2.2 idi. Bugün test günüm 8.8 olmuş. Değer çok düşük mü ki?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…