Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Kızlar merhaba kafayı yiyecem. 3 gün önce kan testi sonucum 2.2 idi. Bugün test günüm 8.8 olmuş. Değer çok düşük mü ki?????
İki gün sonra tekrar yap bakalım canım belkş yükselir bazılarının bir anda yükseliyor inşAllah artar iki gün sonra belli olur doktoruna bir sor nedycek bakalım canım

İki gün sonra tekrar yap bakalım canım belkş yükselir bazılarının bir anda yükseliyor inşAllah artar iki gün sonra belli olur doktoruna bir sor nedycek bakalım canım
Sabah konuşucam. Anlamadım bişey. Takip ediyorum forumları kaç aydır. kimse böyle bi değer yazmamıştı. Pek içimde iyi hisler yok ama Allah hayırlısını versin.

Ah canım ne güzel bir mucize ne güzel sabrın sonu selametmiş.. rabbim uzun ömürler versin İnşAllah o sırada ilaçlara devam ediyormuyun canım tüp bebekle ilgili
Amin canım inşallah Hayır canım sadece folik asit kullanıyordum adet olmayı bekliyordum. Rabbim ol deyince oluyo biz de o süreçte elimizden geleni yapıyoruz.

Sabah konuşucam. Anlamadım bişey. Takip ediyorum forumları kaç aydır. kimse böyle bi değer yazmamıştı. Pek içimde iyi hisler yok ama Allah hayırlısını versin.
Düzensiz artış olabilir bazılarının böyle oluyor bir anda yükselip düzelir inşAllah sen yinede olumlu düşünmeye çalış

Amin canım inşallah Hayır canım sadece folik asit kullanıyordum adet olmayı bekliyordum. Rabbim ol deyince oluyo biz de o süreçte elimizden geleni yapıyoruz.
Aynen öyle canım olacağı varsa oluyor olmayacaksalar napsan olmuyor işte meçhul bir durum.

Aynı durumdayız canım benimde tedavim şubat da nasipse 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız... tüpüm alındı ama 2. Tutmadı hiç bir sorun olmamasına rağmen tutmadı..
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Vardır bi vakti zamanı allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Dün kuzenim geldi müjde hamileyim dedi içim acıdı ne yalan söyleyeyim.. başka ları bu kadar kolay hamile kalırken ben çok emek verdim ama ellerim bomboş çok üzülüyorum..

Ah canım insan çok üzülüyor böyle pat diye hamile kalanları görünce biz okdr emek verirken fiziken ruhen maddi manevi debelenip dururken insanlar pat diye hamile kalıyorlar ya adaletsizsin dünya İnsanın zoruna gidiyor neden diye

Canım naptın ? Verdin mi kan ?
Canım Pazartesi 2ydi. Dün 8.8 olmuş. Arttı diye sevindik ama doktor çok düşük değer, Pazartesi bi daha yapın test dedi. Çok sordum başka hiçbir şey söylemek istemedi. Üzmek mi istemedi, az da olsa umut var mı anlamadım. İşe gittim bi hafta izin aldım, döndüm. Kendimi oyalamaya çalışıcam dizi film

Histeroskopi yapıldığında çizik atabilir eğer isterse. Ben boş gebelik yaşadım. Doğal yollarla düşmedi. Doktorum kürtaj yapmak istemedi bugün histeroskopi yaptırdım. Kalan parçaları aldılar benimde rahime çizik attı. Bu bebek ihtimalini arttırıyormuş.

İyi yapmışsın canım kafanı dinle iyice dinlen inşAllah sonucun olumlu olur olmazlarda kendini yıpratma bir dahakinde olur denemeye devam edicez gücümüz el verdiğince öyle düşünmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…