Ahhh canım ya ona odaklanmadan yapamıyor insan kafadan bi atsak belki olacak ama aklımız hep orda maddiyat olmayıncada yapılmıyor bu tedaviler işimizi çok zorBenim de başarısız denemelerim var. Bende para pul bitti. Tekrar şansım yok. İşim normal yola kaldı. O da sırt çocuk için yapmaktan gram zevk kalmadı
Progesterona başladıktan sonra beşinci gün transfer oluyor ya 120. Saat civarı benim o zamanda rahmim tutuxu çıkması 12 saate saate daha ihtiyacı varmış test böyle söylüyor ama güvenmeli miyim bilmiyorumDuygu değişiklikleri insanı yıpratıyor ama elbet geçecek bu günlerdemaddi manevi çok zorluyor bu tedaviler insanı maddiyata dayalı herşey işimiz zor Kaymış ne oluyor canım
Çok teşekkür ederim içim rahatladı. Ben hsg yaptırmıştım baya bi ağrımıştıCanım ben oldum birinci tedavim negatif olunca. Anestezi altında oldum. Uyandığım da ağrı vardı serum verdiler akşamüstü hastaneden çıktım. Pembe bir akıntı gelmişti aynı gün iki gün içinde tamamen normale döndüm. İlk gün ağrım olmuştu sonraki iki gün öyle hafifti. Korkma bir şey yok rahimde bir sorun var mı diye iyide oluyor. Rahim filmi çekilmesinden daha ağrısız demişti doktorum.
Şimdi pat hamile kalsam yine para yokAhhh canım ya ona odaklanmadan yapamıyor insan kafadan bi atsak belki olacak ama aklımız hep orda maddiyat olmayıncada yapılmıyor bu tedaviler işimizi çok zor
Heeee anladım eğer doğruysa ne güzel bir yöntemmiş o canım adı neydiProgesterona başladıktan sonra beşinci gün transfer oluyor ya 120. Saat civarı benim o zamanda rahmim tutuxu çıkması 12 saate saate daha ihtiyacı varmış test böyle söylüyor ama güvenmeli miyim bilmiyorum
Şimdi pat hamile kalsam yine para yok
Merhaba canım gerçekten zor bir durum olupta kaybetmek daha bi zordurMerhaba kızlar yazılarınızı okurken sanki kendimi gördüm benim de ikinci denemem olacak ilki kasım ayındaydı 5.gün 5ab embryo transfer edildi bende de eşimden kaynaklı sorun var.doktorum öyle umutluydu ki çok güzel bir embryo hiçbir sorun yok falan neyse transferim oldu beta 212 çıktı ama ne yazık ki kesemi gördüm kalp atışını duyamadan 6.5 haftalıkken düşük yaptım içim öyle yandı ki şimdi 2.denemede heyecandan çok korku var yine mi aynı şeyler olacak diyeAllah hepimizin yardımcısı olsun
Ahhh şu umutsuzluk bir bıraksa peşimizi bu durumdan muzdaripiz hepimiz olumsuz denemeler bu hale getiriyor insanı birde hiç bir sebep yokken herşey iyiyken olmaması bu işin içinden çıkabilen varsa söylesinMerhaba kızlar. Benimde 3 tüp bebek denemem var. 2. Denemem tutmuştu kalp atışı duymadan düşükle sonuçlandı. Diğer 1. Ve 3. Deneme tutmadı malesef. Embriyolar iyi oluyor ama tutmuyor. Şimdi 5. Gün orta kalite 1 tane embriyom var onun transferi olacak gelecek adette. Ama tutar mi bilmiyorum. Umutsuzum..
İnşallah daha hayırlı bir yıl olur hepimiz için.Evet olupta kaybetmek çok zor insan varlığına alışıyor.Bir de herşey güzel görünürken böyle olması insanı daha yıpratıyor sebep yok ortadaMerhaba canım gerçekten zor bir durum olupta kaybetmek daha bi zordurbu süreçte bolca savura ihtiyacımız var en lazım olanı bizlere o ikinci denemede daha bir korkak umutsuz oluyorsun bir yandanda ilkine göre daha rahat davranıyorsun umutsuzlaştığın için bakalım bu yıl bize istediğimizi verecek mi
Ben de 9 ay boyunca karnımda taşıdım hareketlerini hissettim ismi eşyaları beşiği doğacağı tarih belli idi ama birden ortada hiç bir sebep yokken kalbi durdu kaybettim onu. Böylesi de çok zor oldu.İnşallah daha hayırlı bir yıl olur hepimiz için.Evet olupta kaybetmek çok zor insan varlığına alışıyor.Bir de herşey güzel görünürken böyle olması insanı daha yıpratıyor sebep yok ortada
Dera merhaba kan pıhtılaşma ve genetik testi yaptırmış miydin öncesinde.İnşallah daha hayırlı bir yıl olur hepimiz için.Evet olupta kaybetmek çok zor insan varlığına alışıyor.Bir de herşey güzel görünürken böyle olması insanı daha yıpratıyor sebep yok ortada
Senin daha zormuş imtihanın.Allah inşallah sabrımızın karşılığını verirBen de 9 ay boyunca karnımda taşıdım hareketlerini hissettim ismi eşyaları beşiği doğacağı tarih belli idi ama birden ortada hiç bir sebep yokken kalbi durdu kaybettim onu. Böylesi de çok zor oldu.
Pıhtılaşma için kan aldılar 6 tüp baktılar hiçbir sıkıntı yok kan sonuçlarında dediler.Genetik için de tüp bebek doktorum 2 kere düşük yapman gerekiyor gönderebilmek için devlet ancak öyle izin veriyor dedi bana eğer tekrarlarsa o zaman göndeririz dedi.Benim bebeğim daha 6.5 haftalık olduğu için kürtaja gerek kalmadı çok dua ettim şükür içimde parça kalmadı söktürücü hap verdiler onunla attım o psikolojiyi bir de yaşamak istemiyordumDera merhaba kan pıhtılaşma ve genetik testi yaptırmış miydin öncesinde.
Bende kürtaj oldum. Alınan parçayı genetiğe gönderdiler sonuç bekliyorum. Sen kürtaj oldun nu
Genetik için klasik söylenen bu canım ama alakası yok üniversite hastanesine git doktora durumu anlat yapıyorlar ben hiç hamile kalamadım 3 başarısız tüp bebek sonucu gittim genetiğe hemen yaptılarSenin daha zormuş imtihanın.Allah inşallah sabrımızın karşılığını verir
Pıhtılaşma için kan aldılar 6 tüp baktılar hiçbir sıkıntı yok kan sonuçlarında dediler.Genetik için de tüp bebek doktorum 2 kere düşük yapman gerekiyor gönderebilmek için devlet ancak öyle izin veriyor dedi bana eğer tekrarlarsa o zaman göndeririz dedi.Benim bebeğim daha 6.5 haftalık olduğu için kürtaja gerek kalmadı çok dua ettim şükür içimde parça kalmadı söktürücü hap verdiler onunla attım o psikolojiyi bir de yaşamak istemiyordum
Bakalım canım bir sefer daha kendi doktoruma güvenelim dedik nasılsa dondurulmuş embryo var dedik eşimle.Eğer bu da tutmazsa dediğin gibi üniversite hastanesine ve başka yerleri de araştıracağım.Düşük için hiçbir sebep bulamadılarGenetik için klasik söylenen bu canım ama alakası yok üniversite hastanesine git doktora durumu anlat yapıyorlar ben hiç hamile kalamadım 3 başarısız tüp bebek sonucu gittim genetiğe hemen yaptılar
Tüp bebek yaptırmadan önce mi kan almışlardı düşükten sonra mi aldılar. Benimde bebek o haftalardaydı kürtaj oldum özellikle tüp bebek dr um yaptı kürek yöntemiyle degil. kanamam hiç olmamıştı zaten bende kalp dinlemeye gittiğimde öğrendim. Genetiği devlet hastanesi de yapıyor özellerde ben yaptırdım sonuç bekliyorumSenin daha zormuş imtihanın.Allah inşallah sabrımızın karşılığını verir
Pıhtılaşma için kan aldılar 6 tüp baktılar hiçbir sıkıntı yok kan sonuçlarında dediler.Genetik için de tüp bebek doktorum 2 kere düşük yapman gerekiyor gönderebilmek için devlet ancak öyle izin veriyor dedi bana eğer tekrarlarsa o zaman göndeririz dedi.Benim bebeğim daha 6.5 haftalık olduğu için kürtaja gerek kalmadı çok dua ettim şükür içimde parça kalmadı söktürücü hap verdiler onunla attım o psikolojiyi bir de yaşamak istemiyordum
Kan tahlilimi tüp bebekten önce de yaptırdım ben rapor almak için bir sürü test yapıyor devlet hastanesi çok araştırıyor sonra raporumu alıp özele öyle gittim o zamanda sıkıntı çıkmamıştı düşük yaparken de hastanede kan alındı yine sıkıntı yok dediler.Senin de 2.denemen miydi?Nerde yaptırıyorsun genetik testini?Tüp bebek yaptırmadan önce mi kan almışlardı düşükten sonra mi aldılar. Benimde bebek o haftalardaydı kürtaj oldum özellikle tüp bebek dr um yaptı kürek yöntemiyle degil. kanamam hiç olmamıştı zaten bende kalp dinlemeye gittiğimde öğrendim. Genetiği devlet hastanesi de yapıyor özellerde ben yaptırdım sonuç bekliyorum
Benim ilkti ama pıhtılaşma genetik falan yapmadilar. Şimdi 2.den önce hepsini yaptırdım. Normalde 2 ayda cikiyo sonuçlar düşükten sonra kanda ne çıkabilir ki zaten.ben devlet hastanesinde yaptırdım tanıdık vardiKan tahlilimi tüp bebekten önce de yaptırdım ben rapor almak için bir sürü test yapıyor devlet hastanesi çok araştırıyor sonra raporumu alıp özele öyle gittim o zamanda sıkıntı çıkmamıştı düşük yaparken de hastanede kan alındı yine sıkıntı yok dediler.Senin de 2.denemen miydi?Nerde yaptırıyorsun genetik testini?
Kanda aptt ve pt değeri oluyor onlar pıhtılaşmadan dolayı bebek düştüyse zaten değerin yüksek çıkıyor ben sonuçlarıma bakmıştım ama herşey normaldi artık genetikten dolayıysa da bir seferlik daha deneyeceğim olmazsa son çare özelde yaptırırım artık devlette tanıdık olmazsa evet 2 ay buluyor sonuç çıkması onu beklemek zorBenim ilkti ama pıhtılaşma genetik falan yapmadilar. Şimdi 2.den önce hepsini yaptırdım. Normalde 2 ayda cikiyo sonuçlar düşükten sonra kanda ne çıkabilir ki zaten.ben devlet hastanesinde yaptırdım tanıdık vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?