Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Bana da bir fikir verin lütfen geçici menapozdayım çıldırmak üzereyim zaten psikolojim iyi değildi iyiden iyiye kafayı kırdım dakikalar içinde gülerken ağlamaya ağlarken gülmeye başlıyorum aşırı sinirliyim üçüncü denemem olacak ilk defa bu kadar zorlandım antdepresan kullansam o da olmuyor bir yandan da era yaptırdım kaymış çıktı eraya güvenen doktor da var güvenmeyen de..kafam aşırı karışık.rezerv azlığım var havuz yapmıştık dört blast var pgtsiz bunları transfer ettirince olmazsa naparum bikmiyorum maddi manevi tükendik

Sakin sabırlı ol canım başka çaremiz yok..
Benimde 3. Denemem olacak.. bende bazen çok umutlu bazende hiç bir zaman anne olamayacağım hissine kapılıyorum.. yaşımda 33 .. korkuyorum geç kalmakdan ama elimden bişey gelmiyor herşey nasip kısmet olmadı ama inşallah bigün olacak..
Rabbim ol derse ne durdurabilir bunu öyle düşünüyorum... hepimiz aynı durumdayız ama burda görüyoruz ki sabrın sonu selamet oluyor.. bak kaç arkadaşımızın hamile takvimi var... bizede nasip etsin inşallah allahım emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah sağlıklı evlatlar versin...

Haklısın canım gel gitlerle günleri geçirip duruyoruz napalım bu da bizim sınavımızmış inşallah bir gün bu günleri çocuğumuza karşı bizi hazırlayan günler olarak anabiliriz canı gönülden istiyorum hepimiz için Sen üçüncü deneme için ne düşünüyorsun era sayfalarında gördüm sormuşsun yaptırmayı düşünüyor Musun

Benim de başarısız denemelerim var. Bende para pul bitti. Tekrar şansım yok. İşim normal yola kaldı. O da sırt çocuk için yapmaktan gram zevk kalmadı

Canım ben merkez değiştirdim ilk görüşme ekim deydi hala başlayamadık tüp bebek tedavisine Her şeyi iğneden iplige inceliyorlar emin olmadan transfer yapılmayacak..
Bu kez merkeze güveniyorum... prolaktin hormonum yükselmiş önceki tüp bebek de de yüksekdi önceki merkez umursamadı bile bunlar bu hormonu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi..
Tedavi nasıl ilerleyecek bir bilgim yok.. inşallah bu son olur ve güzel sonuçlanır...
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Benim de başarısız denemelerim var. Bende para pul bitti. Tekrar şansım yok. İşim normal yola kaldı. O da sırt çocuk için yapmaktan gram zevk kalmadı
Siz de sorun neydi... ?
Belki de yakın zamanda normal yolla olacak allahtan ümit kesmek yok biz güçlüyüz ve sonumuz güzel olacak inşallah...

EVet gerçekten ben de şu menpoz sürecinde en çok kafamıza göre sevişeceğiz diye mutlu olmuştum ama şimdi de kuruluk yaptı ne güzel bir cinsel hayat kaldı ne para diyorum ki daha karnıma bile düşmeden ocağımıza incir ağacı dikti

HAyırlı oksun canım ben de merkez değiştirdim değiştirmek iyidir bakış açısı değişsin kolay değil üçüncü deniyoruz allah sabır versin bize

Siz de sorun neydi... ?
Belki de yakın zamanda normal yolla olacak allahtan ümit kesmek yok biz güçlüyüz ve sonumuz güzel olacak inşallah...
Eşimde sperm hareketsizliği ve sayı azlığı var. +4 İleri doğrusal hareket %1

Bende de kasılma oluyor içime alamıyorum. Adam kan ter içinde kalıyor

Amin inşallah. Bu siteye kafa dağıtmak için üye oldum. İçimi döker belki rahatlarım diye

BAhçeci Ankara canım sen?

Yurt dışında yaşıyorum canım ben..
2 kere türkiye bursa acıbadem şahin zeteroglunda tedavi gördüm NEGATİF oldu..
Şimdi burda yurt dışında başladım tedaviye.. burdaki merkeze dünya dan geliyorlar ve sigortam 6 kere ödüyor benden para çıkmıyor yani...dünyaca ünlü bir merkez... inşallah güzel sonuçlanır tedavim bakalım...
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

AY ne güzel ya inşallah pozitif görürsün bu sefer

Duygu değişiklikleri insanı yıpratıyor ama elbet geçecek bu günlerde maddi manevi çok zorluyor bu tedaviler insanı maddiyata dayalı herşey işimiz zor Kaymış ne oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…