Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Yaş 43 olacak. Kan o
Pıhtılaşması yok dediler ilaç kullanmadım. Sadece estrofem ve jel kullandım. Valla şaşırdım artık daha ne yapmak gerekli ki??
Çok tekrarlayan düşüklerde kan sulandırıcıyı 9ay veriyorlar canım gene doktorun biliyordur zaten ama başka bir nedende olabilir altında yatan bilinmeyen ama ne

Benim hamile kalamamak icin nedenlerim vardi 4 kez tüp bebek denedim suan 10+1 dogal yolla hamileyim. Tam umutlarin tukendi dedigi yerde yeni umutlarin yeserdigi yerdeyim
Çok sevindim Rabbimin mucizesi ne güzel Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Sevinemedim canin maalesef. 4. Tuo bebek denemem tuttu 6 haftalik kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim. 5. Deneme icin hazirlik yapiodum hamile kaldigimi ogrendim dogal yolla oda ayni sekilde 6 haftalik kalbi durdu aldirdim. Bu benim 3. Hamileligim bunuda tesadufen ogrendim. Sevinemiyorum yani korkuyorum sevinmeye.ama Allahdan umut kesilmez hic bir zaman.tam bitti diyodum coxuk fikrini silmeye baslamistim mucize oldu binlerce sukurler olsun Allahima. Isteyen herkese bu mucizeyi yasatsin

Canım sebeplerini bulabildilermi neden oluyormuş embriyolardamı sıkıntı varmış yada genetikten mi kaynaklanmış acaba

Ama bu o haftalık aralığında degil büyümüş artık:) kötü düşünme canım mucize olmuş gercekten

Canım sebeplerini bulabildilermi neden oluyormuş embriyolardamı sıkıntı varmış yada genetikten mi kaynaklanmış acaba
Canim benim.bagisiklik sistemimle alakaliymis cok guclu bagisiklik sistemim oldugu icin bebegi bile disardan bi tehdit olaral gorup atmaya calisiyomus. Hali hazirda rahmim kasiliyo surekli bebekle savasiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…