Kasilmalarim var canim rahim kasiliyo atabilsem ultrason fotosunu aticam ama atamiyorum kesem kum saati gibi bebekde kum saatinin daraldigi yerde duruyo oyle dusun kese surekli sekil degistiriyoAma bu o haftalık aralığında degil büyümüş artık:) kötü düşünme canım mucize olmuş gercekten
Bunun ilacı vs falan yok mu canım pekiKasilmalarim var canim rahim kasiliyo atabilsem ultrason fotosunu aticam ama atamiyorum kesem kum saati gibi bebekde kum saatinin daraldigi yerde duruyo oyle dusun kese surekli sekil degistiriyo
Cok zamanimiz gectigi icin buralarda hatirliyorum canimValla mı canımolmuştur kesin deneme aşamalarında yazışmışızdır
Progestan 200 luk fitil kullaniyorum canim gunde 3 kez bide kasilma olunca kahve leke gelio onada proluton ignem var 3 gunde 1Bunun ilacı vs falan yok mu canım peki
Anladim canım hayırlısı olsun inşallahProgestan 200 luk fitil kullaniyorum canim gunde 3 kez bide kasilma olunca kahve leke gelio onada proluton ignem var 3 gunde 1
Allah razi olsun canim.Anladim canım hayırlısı olsun inşallah
Anladım canım onun için serum verdiler mi hiç ben bu tedavimde bağışıklık için serum kullandımCanim benim.bagisiklik sistemimle alakaliymis cok guclu bagisiklik sistemim oldugu icin bebegi bile disardan bi tehdit olaral gorup atmaya calisiyomus. Hali hazirda rahmim kasiliyo surekli bebekle savasiyo.
Valla canım gene kesişti yolumuzCok zamanimiz gectigi icin buralarda hatirliyorum canim
Canım bendede kanama alanı var içerde 6.haftaöda başladı hala geçmedi ilk 2hafta leke ve 2kere kanama yaşadım kesilmişti bugün gene başladı kahve lekeler doktora gttim alanlardan geliyor dedi iki tane varProgestan 200 luk fitil kullaniyorum canim gunde 3 kez bide kasilma olunca kahve leke gelio onada proluton ignem var 3 gunde 1
Pazartesi gelsin de bakalım ne diyeceklerÇok tekrarlayan düşüklerde kan sulandırıcıyı 9ay veriyorlar canım gene doktorun biliyordur zaten ama başka bir nedende olabilir altında yatan bilinmeyen ama ne
Hadi inşAllah hayırlı haberlerle gelPazartesi gelsin de bakalım ne diyecekler
Ben de Yarim Rahimliyim.Bizde anlamadik doktorlar da aciklayamadi.rahim filmine gore iki tupum de tikaliydi bide yarim rahimliyim.
Evet canim beyaz serum takti doktorum 2 yada 3 kez takildi sonra gerek gorulmedi bide hamileligin en basindan itibaren organ nakli ilaci kullandim 1 kutuAnladım canım onun için serum verdiler mi hiç ben bu tedavimde bağışıklık için serum kullandım
Vardir bundada biValla canım gene kesişti yolumuz
beniBen de Yarim Rahimliyim.
Igne vermio mu sana bana verio cok iyi gelio kesin cozum gozuyle bakiyorum o igneyeCanım bendede kanama alanı var içerde 6.haftaöda başladı hala geçmedi ilk 2hafta leke ve 2kere kanama yaşadım kesilmişti bugün gene başladı kahve lekeler doktora gttim alanlardan geliyor dedi iki tane var
Ama engel deil hamilelige. Benim sol tarafim yok senin.Ben de Yarim Rahimliyim.
Evet Engel olmadigini biliyorum. Uc kez spontane gebe kalabildim ben.Ama engel deil hamilelige. Benim sol tarafim yok senin.
Dogum var mi pekiEvet Engel olmadigini biliyorum. Uc kez spontane gebe kalabildim ben.
Benim de sag tarafim gelismemis.
Bende 3kere kullandım canım. O ilaçta bağışıklık içinmiydiEvet canim beyaz serum takti doktorum 2 yada 3 kez takildi sonra gerek gorulmedi bide hamileligin en basindan itibaren organ nakli ilaci kullandim 1 kutu
Son bebegimiz Genetik taramali Tup Bebek idi 37. Haftada Kalbi durdu sezaryen olmak zorunda kaldim. Zaten Rahim anomalimi De dogumda ogrendikDogum var mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?