Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Allah sabir versin canim.benim rahim filminde cikti ortaya
Sagol. Insallah saglikla bebegini kucagina alirsin. Mutlaka ama mutlaka perinatologa da git olur mu? Ben kaybimdan sonra gittim perinatolog bana dedi ki 20 li haftalardan itibaren yolculuk yazmayacaksin Hatta yakin yerde olacaksin.

O iyi birşeymi canım hiç bilmiyorum kasılmaları
Hani gebeligin 32. Haftasindan itibaren duzenli olarak nst ye alıyorlar ya gebeleri. Orda iki tane prob vardır birisi bebeğin kalp atışlarını ölçer diğer prob da rahimdeki kasılmaları. İişte bana 20. haftadan itibaren farklı nedenlerle servise her gittiğimde o rahim kasılamalrını ölçen probu bağlıyorlardı ve bende ağrılar çıkıyordu.

Sagol. Insallah saglikla bebegini kucagina alirsin. Mutlaka ama mutlaka perinatologa da git olur mu? Ben kaybimdan sonra gittim perinatolog bana dedi ki 20 li haftalardan itibaren yolculuk yazmayacaksin Hatta yakin yerde olacaksin.
Ben 5 6 haftadir yatiyorum zaten sadeve tuvalete gidiyorum yasak bana gezinti riski gebelik benim. Herkes 2 3 haftada doktora giderken ben her hafta yeru gelio haftada 2 kez gidiom

Hıııı anladım canım ozaman demekki bir sıkıntı mı varmış rahimin yarım olmasından kaynaklıda olabilir belki o kasılmalar

Ben 5 6 haftadir yatiyorum zaten sadeve tuvalete gidiyorum yasak bana gezinti riski gebelik benim. Herkes 2 3 haftada doktora giderken ben her hafta yeru gelio haftada 2 kez gidiom
kanama filan oluyor mu? serklaj yapıldı mı? Rahim ağzı uzunluğu kritik aşamada mı? Benim kasılamalar hariç başka hiç bir belirtim olmamıştı. Ben 24. haftaya kadar aktif çalıştım sonra doktorum rapor yazdı evde yatış haline geçmiştim.

Kasilmalar ve kahve rengi lekelenme oluyo nadir de olsa.serklaj icin daha erken oldugunu soyledi doktorum bebegin takibi esnasinda anlayabiliriz buyumeye baslasin o zaman belli olur diodu.

Kasilmalardan kaynakli. Agrim oldugu zaman kahve leke gelio konrtole gidiyorum rahim.kasilmis dio doktor hemen proluton igne yaptiriyo eve de verio
Anladım ne tuhaf birşey bu rahim hemen leke kanama oluyor

amin inşallah. ŞU pandemi sürecini atlatalım bir hasarsızca. Yine elimden geleni yapacağım.
Aynen bir geçsin artık şu zor günler hep aklımdasın dua ediyorum hep sana olacak Allah’ın izniyle ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…