Genetik testlerimizi yaptırdık. Zaten bebeğim genetik taramalı tüp bebekti.Yarım rahim değil hepsi için geçerli başka bir sıkıntı genetik problem sen ve eşinin gen tahlilleri yapılacak xy kromozonlara bakılacak eğer bir sıkıntı çıkarsa seni tüp bebeğe yönlendiriyorlar.saglikli bebek için emriyonun da genetiği ne bskiliyor. Ben genetik tahlili için Dr kapısında beklerken bir çift vardı sürekli karnında bebegi vefat ediyormuş onun için gelmişlerdi ordan hatırlıyorum yine de doktorlarımız daha iyi bilir ama genetik tahlil yaptırın derim
Anladım çok çok geçmiş olsunGenetik testlerimizi yaptırdık. Zaten bebeğim genetik taramalı tüp bebekti.
En kısa zamanda o mucizeler seninde kapını çalsın canım..iyi akşamlar. İçim okadar bunaldı ki bugun gelip mucize okuyayım dedim. yoksa iyice cıkmaza giriyorum olmayacak diye. Rabbim her isteyene nasip etsin.
amin canım inşallah. Bu ara okadar umutsuzluğa kapılıyorum burda bir kaç yorum okuyorum kendıme geliyorım. 5 yıldır ugrasıyoruz 2 kaybım var en son tüp bebek yaptırdık o da kimyasal ile sonuçlandı. Dondurulmuş da yok. Allah herkese versin çevremde herkesin çocugu var bazılarının 2. çocugu artık benden sonra evlenenler vs kimsenın mutlulugunda gözum yok ancak insanın içi burkuluyor.En kısa zamanda o mucizeler seninde kapını çalsın canım..mucizeler çok var buralarda bu mübarek günlerde mucizeler yağsın üzerimize inşAllah
İnşallaaah elimizden geleni yapıyoruz hem maddi hem manevi yeterki olsunİkincide olur inşAllahbu süreçte rahat olmaya çalışın dinlenin güzel beslenin en kısa zamanda gelsin bebeğiniz burdaki bütün arkadaşlarımın inşAllah
amin canım inşallah. Bu ara okadar umutsuzluğa kapılıyorum burda bir kaç yorum okuyorum kendıme geliyorım. 5 yıldır ugrasıyoruz 2 kaybım var en son tüp bebek yaptırdık o da kimyasal ile sonuçlandı. Dondurulmuş da yok. Allah herkese versin çevremde herkesin çocugu var bazılarının 2. çocugu artık benden sonra evlenenler vs kimsenın mutlulugunda gözum yok ancak insanın içi burkuluyor.
İnşAllah canımİnşallaaah elimizden geleni yapıyoruz hem maddi hem manevi yeterki olsun ❣
Merhaba,
Benim doktorum Emre Karatekelioğlu. Çok memnunum doktorumdan. Sebebini bilemiyoruz, embriyolar gelişimini durdurmuşlardı 4. günde. 2 ay promotil kullandık eşimle. bakalım şimdi ne oldu durum göreceğiz.
sizin için ne dediler peki?
Kan pıhtılaşmasi testi yaptırdınız mi acaba tekrarlayan kalp durmasindaki en büyük sebeplerden bir tanesi kan pıhtılaşmasi dur.Sevinemedim canin maalesef. 4. Tuo bebek denemem tuttu 6 haftalik kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim. 5. Deneme icin hazirlik yapiodum hamile kaldigimi ogrendim dogal yolla oda ayni sekilde 6 haftalik kalbi durdu aldirdim. Bu benim 3. Hamileligim bunuda tesadufen ogrendim. Sevinemiyorum yani korkuyorum sevinmeye.ama Allahdan umut kesilmez hic bir zaman.tam bitti diyodum coxuk fikrini silmeye baslamistim mucize oldu binlerce sukurler olsun Allahima. Isteyen herkese bu mucizeyi yasatsin
Transferden sonra kan sulandırıcı iğne yada hap vermedi mi doktorunuz ?Merhabalar. Bende iki defa bahçeci umut tüp Bebek merkezinde tedavi oldum. İlkinde sonuç negatif oldu sonra dondurulmuş embriyolarim vardi Ocak ayında tekrar embryo koyduk pozitif oldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Kan tahlilleri mi yaptığımda kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Var aranızda benim gibi olan kalp durması sebebiyle kurtaj yaptıran..
Transferden sonra kan sulandırıcı iğne yada hap vermedi mi doktorunu
Transferden sonra kan sulandırıcı iğne yada hap vermedi mi doktorunuz ?
Coraspin verdi sadece iğne falan vermedi
Pihtilasma yok canim bağışıklık sistemimle alakaliKan pıhtılaşmasi testi yaptırdınız mi acaba tekrarlayan kalp durmasindaki en büyük sebeplerden bir tanesi kan pıhtılaşmasi dur.
Bağışıklık sistemle alakalı düşük mu oluyor o nasıl oluyor acabaPihtilasma yok canim bağışıklık sistemimle alakali
Bagisiklik sistemi bebegi yabanci cisim.gibi görüyo beslemiyo atmaya calisiyo. Beslenemeyincede bebek oluyo. Yani bi nevi organ nakli gibi goruyo bebegi zaten organ nakli ilaci kullandim.bebegimi kabul etsin diye biraz zahmetli ve uzun bi surec oldu.
Nasıl anlaşıldı bağışıklık sisteminin kabul etmediği embryo yu habgi testi yaptırdınız bilgi verir misinizPihtilasma yok canim bağışıklık sistemimle alakali
Canım maşallah öncelikle. Iyiki testlerini yaptirmissin doktor iyiki pıhtılaşma ilacı vermissirkencubin canım merhaba benim kan pıhtı sonucum çıktı pıhtım varmış bir kaç gende iğneyi 0.6 yaptık coraspin başladık. Doktorum doğumdan sonra ki normal yaşantında da coraspin kullan dedi beyin kanaması, kalp krizi riskine karşı. Seninde pıhtı bozukluğun varmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?