Evet benim de pıhtılaşma sorunum var ama ana corasprin ve 0.4 lük iğne vermişti. Bir sonraki gebelikte dozu artırılabilir gibi bir öneride bulundu doktorlar. Ancak ben Henüz o aşamaya gelemediğim için mutlaka doz testi de isteyeceğim. Tabi uygun görülürsesirkencubin canım merhaba benim kan pıhtı sonucum çıktı pıhtım varmış bir kaç gende iğneyi 0.6 yaptık coraspin başladık. Doktorum doğumdan sonra ki normal yaşantında da coraspin kullan dedi beyin kanaması, kalp krizi riskine karşı. Seninde pıhtı bozukluğun varmıydı ?
Çok sağol canım benimCanım maşallah öncelikle. Iyiki testlerini yaptirmissin doktor iyiki pıhtılaşma ilacı vermis
Korkma canım riskli zamanlar azaldı içini ferah tut. Yani testleri kendimiz yaptırmasak bilmiyorum hhalimiz nolcak. Sıkma canını canimÇok sağol canım benimvalla gerçekten öyle iyi ki testi yaptırmışız doktorum iğneyi kesmemiş dozu bile yükselttik coraspinede başladım biraz strese girdim koktum ama inşAllah sağ salim atlatırım
Arkadaşlar tüp bebek için ne kadar ödeme yaptınız. İlk para yatırdığınızda kaç transfer hakkı oluyor 3 mü3.transferim olacak bir aksilik olmazsa şubatta.benzer bir başlığı ben de açmıştım tükendim artık diye.gerçekten bazen o kadar dibe batıyorum ki Ev işi temizlik arkadaşlarla eşle vakit geçirme gibi günlük işleri bile yapmıyordum istemiyorum diye sonra silkelendim Az uyumaya günlük işlerime yoğunlaşmaya gayret ediyorum.kendimi hiç anne olamayacakmış gibi hissettiğim de oluyor bu sefer olacak dediğimde.hep dedim ki olumsuza hazırlayayım daha az üzülürüm.ama bu sefer sözüm var kendimi olacak diyeceğim diye çünkü bu da bir parçası tedavisi hepimiz biliyoruz.olmazsa çok üzüleceğiz belki ama bunu o zaman düşünürüz demeye çalışıyorum kendime .
Evet benim de pıhtılaşma sorunum var ama ana corasprin ve 0.4 lük iğne vermişti. Bir sonraki gebelikte dozu artırılabilir gibi bir öneride bulundu doktorlar. Ancak ben Henüz o aşamaya gelemediğim için mutlaka doz testi de isteyeceğim. Tabi uygun görülürsebu arada covid19 hastalarına da kan sulandırıcı iğne kullanıyorlarmış piyasada kan sulandırıcı bulmak zormuş. Öyle mi?
[/Evet öyleAra ara zor bulduk başka yerlerden getirttik doktorumda bugün söyledi aynısını o yüzden yokmuş çok zor bi durum Pıhtılaşma durumu beni korkuttu fazla olması bide Hem doğuma kadar olan süreyi hem ilerki yaşantımda sorun yaratır mı diye düşünüyorum Sende coraspini normal yaşantımdada kullanıyormusun canım ? Bana doktorum hamilelikten sonrada kullan coraspini dedi.. korktum açıkçası.
Evet öyleEvet benim de pıhtılaşma sorunum var ama ana corasprin ve 0.4 lük iğne vermişti. Bir sonraki gebelikte dozu artırılabilir gibi bir öneride bulundu doktorlar. Ancak ben Henüz o aşamaya gelemediğim için mutlaka doz testi de isteyeceğim. Tabi uygun görülürsebu arada covid19 hastalarına da kan sulandırıcı iğne kullanıyorlarmış piyasada kan sulandırıcı bulmak zormuş. Öyle mi?
Sağol canım ya bi kaç güne rahatlarım psikolojik olarak inşAllah. Aynen öyle bu testleri yaptırmasak nolcak bende bilmiom hep onu düşündüm kaç gündür ya test yapmasaydıkKorkma canım riskli zamanlar azaldı içini ferah tut. Yani testleri kendimiz yaptırmasak bilmiyorum hhalimiz nolcak. Sıkma canını canim
Sen naptın canım en son Prp mi olacaktı tedavi devam etti miKorkma canım riskli zamanlar azaldı içini ferah tut. Yani testleri kendimiz yaptırmasak bilmiyorum hhalimiz nolcak. Sıkma canını canim
Diğer aya kaldı daha olmadım canım malum virüsten dolayı bakalım inşallah bu sefer olur devamı gelir dua et bizlereSen naptın canım en son Prp mi olacaktı tedavi devam etti mi
Her an ediyorum canım inan ki..Diğer aya kaldı daha olmadım canım malum virüsten dolayı bakalım inşallah bu sefer olur devamı gelir dua et bizlere
Amin canım çok sagolasinHer an ediyorum canım inan ki..Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsinnnn şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine...
Canım merkeze göre değişiyor fiyatlar. Bir kere deniyorsun her seferinde ikinci transfere gerek kalırsa transfer ücretini ödüyorsun ilaçlarını alıyorsun ama tabi dondurulmuş embryon varsa.Yoksa tedavi baştan başlıyorArkadaşlar tüp bebek için ne kadar ödeme yaptınız. İlk para yatırdığınızda kaç transfer hakkı oluyor 3 mü
Bir yerde 20 bin dedi doktor. Sizce pahalı mı daha uygun var mıdırCanım merkeze göre değişiyor fiyatlar. Bir kere deniyorsun her seferinde ikinci transfere gerek kalırsa transfer ücretini ödüyorsun ilaçlarını alıyorsun ama tabi dondurulmuş embryon varsa.Yoksa tedavi baştan başlıyorilkinde 12.13 bin civarı tutabilir ama yapılacak işlemlere ilaçlara göre değişir
Daha uygunda vardır yapılan işlemler uzadıkça fiyatlar arayabiliyor işin içine girdikçe ekstra ödemeler oluyorBir yerde 20 bin dedi doktor. Sizce pahalı mı daha uygun var mıdır
Yok ben normal rutinde kullanmıyorum. Bir de şubat ta kist çıktı oks veremedi pıhtılaşma meyilim olduğu için. Benim rutinimde olan ilaç tiroit ilacı, değerim 1.6 filan hala devam diyor doktorum. Hangi mutasyonları ne şekilde taşıyorsun?Evet öyleAra ara zor bulduk başka yerlerden getirttik doktorumda bugün söyledi aynısını o yüzden yokmuş çok zor bi durum Pıhtılaşma durumu beni korkuttu fazla olması bide Hem doğuma kadar olan süreyi hem ilerki yaşantımda sorun yaratır mı diye düşünüyorum Sende coraspini normal yaşantımdada kullanıyormusun canım ? Bana doktorum hamilelikten sonrada kullan coraspini dedi.. korktum açıkçası.
Hayır o tek transfer için geçerli. Eğer önceki tedaviden dondurulmuş embriyolarınız varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz. Atıyorum tüp bebek ücreti 9 bin ise transfer ücreti 4 bin lira oluyorArkadaşlar tüp bebek için ne kadar ödeme yaptınız. İlk para yatırdığınızda kaç transfer hakkı oluyor 3 mü
Prp için kesin kararlı mısın? Geçen bir sunum izledim prp uygulandıktan dakikalar sonra o etkisinin olduğu büyüme faktörleri yıkıma uğruyor bir etkisi yok tamamen para tuzağı diye yorum yapıyorlardı kendi aralarındaDiğer aya kaldı daha olmadım canım malum virüsten dolayı bakalım inşallah bu sefer olur devamı gelir dua et bizlere
Bende öyle düşünüyorum aslında istemiyorum kesinleşmiş bi yararı yok ama dr oyle söyledi ne diyim ki yaptırmak istemiyorum desem olmaz. Bide smdi yaptirmam yine Allah korusun sonuçları kötü olursa kendimi suçlarım diye düşündüm.Prp için kesin kararlı mısın? Geçen bir sunum izledim prp uygulandıktan dakikalar sonra o etkisinin olduğu büyüme faktörleri yıkıma uğruyor bir etkisi yok tamamen para tuzağı diye yorum yapıyorlardı kendi aralarında
Bi test yapilmadi hic bi sıkıntı yokken kalbi durup olmesi tekrarlayınca boyle bi tani koydu doktorum. Organ nakli ilaci başlandı 2 kayipdan sonra 3. Hamileligim sukurler olsun Allahima bu zamana kadar geldi.Peki bu hangi testlerle anlaşıldı. Bide kaç olumsuzunuz oldu kaçıncı haftalarda düştü bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?