Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Stresten de etkilenmiş olabilirsiniz. Kötüsünü aklınıza getirmeyin lütfen. Doktorunuzla konuşabildiniz mi ne diyor bu duruma? Ben ginera bittikten birkaç gün sonra oldum bir anda. Sadece olacağım sabah belirtilerim başladı bir anda oldum. Sizin de yakındır endişe etmeyin. Hayırlısı ile sonuç güzel olacak inş

Canm adet oldum ama bu sefer de doktorum bir haftalık bayram tatiline çıktığı için tedaviye başlayamıyorum morim çok bozuk. 5 aydır adet olmayı bekliyorum. Tedaviye başlamak bile kısmet olmuyor

Canm adet oldum ama bu sefer de doktorum bir haftalık bayram tatiline çıktığı için tedaviye başlayamıyorum morim çok bozuk. 5 aydır adet olmayı bekliyorum. Tedaviye başlamak bile kısmet olmuyor
Vardır bunda da bir hayır canım ben de yazı bekledim rahat olur diye ama doktorum uygun görmedi tüp bebeği polip varmış onu aldırdım kesin okul açılınca tedavi uygular o da ayrı bir şey ama hayırlısı diyorum

Vardır bir hayır. Biz yazın yapalım tedaviyi dedik. Başladık hatta 2 gün önce opu oldu. 2 tane döllenmişti bugün aradılar ikisi de bölünmemiş. Daha öncede döllenme olmayan tedavim vardı. Cuma günü tekrar arayacaklarmış. Yıkıldım yine. Neden olmuyor. Dua etmeye de korkuyorum. Belli ki kabul olmuyor. Bütün ümidim emeğim hepsi çöp oldu yine diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İnşallah bölünürler geç olabiliyor dedi ama sanki.avutmak istedi bilmiyorumdua edin nolur

Kac yumurta toplandı sizin, bu kaçıncı tedaviniz, embriyolar genetiği gittimi. Tesekkurler

Kac yumurta toplandı sizin, bu kaçıncı tedaviniz, embriyolar genetiği gittimi. Tesekkurler
3. Tedavim uzun protokol uygulayıp 9 yumurta topladı. 8 i olgun çıktı 2 si döllenmişti ama bölünmemişler. Daha önceki tedavimde de 2 döllenmişti olmadı. Genetiğe gidecek bir embriyom yok şuan malesef.

3. Tedavim uzun protokol uygulayıp 9 yumurta topladı. 8 i olgun çıktı 2 si döllenmişti ama bölünmemişler. Daha önceki tedavimde de 2 döllenmişti olmadı. Genetiğe gidecek bir embriyom yok şuan malesef.
Benim de bu şekilde 3 tedavim var yani transfer olamadım hiçbirinde 4.yü yapacaktık doktor değiştirdim bu doktor da yapsak yine aynısı olacak dedi hacamat beslenme değişikliği yaptırdı şimdi de polip aldırdım birkaç ay daha bekleyeceğiz dedi seni öyle iyi anlıyorum ki transfer olamamak nedir biliyorum sen nerde yaptırdın canım ben bir kez bahçeci sonra da yaşadığım yerdeki merkezde yaptırdım acaba laboratuvar mi dedim ama sanırım alakası yok

Bir kere yaşadım o transfer duygusunu ama negatifi gördüm. Kaliteli embriyoya rağmen olumsuz olunca elimizdeki sperm az diye doktorum era önerdi. Sonra era yaptırdım nerdeyse transfer günümle olmam gereken gün arasında bir gün fark cıktı. Düşünsene bir gün sonra transfer olsam şu an hamile olabilirdim ama bunu o zaman bilmiyorduk. Nasip işte. Eğer embriyomuz oluşsaydı bu sefer ona göre transfer yapacaklardı ama yine başa döndük. Demin klinikten aradılar ca iyonofor uyguladıklarını bir gün daha bekleyeceklerini söylediler. Ama ümide bağlanmaya bile korkuyorum. Keşke demeye bile korkuyorum.

Sırf bu stresi yaşamayı kaldıramayacağım için tüp bebekten kaçıyorum biliyor musun bana her şey uygulandı kalsiyum falan ama olmuyor sebebi de bilinmiyor kimi diyor yumurtalardan kimi diyor hayır artık kafam bir dünya oldu

Ben de çok inanmıyorum kalsiyuma ama bir ümit bekliyorum işte. Daha önce döllenmedi. Piezzo ile döllendi. Şimdi de öyle döllendi bu sefer de bölünmedi. Olmayacak mı hiçbir zaman diyorum işaret mi bunlar.öyle korkuyorum ki

İnşallah bu sefer iyi haber alırsın canım. Ben de öyle düşünüyorum malesef herkes en kötü tüp bebek yaparsın diyor ama benim tüp bebeğe inancım kalmadı ki inşallah rabbim bizleri tek başımıza bırakmaz kucağımız boş kalmaz

İnşallah canım hala aramadılar. Bu daha çok tedirgin ediyor beni. Olmadı ve söylememek için erteliyorlar gibi geliyor. Çok korkuyorum. Benim de inancım azaldı olmayacak sanki hiçdaha önce hiç döllenmen olmadıysa piezzo elektrik aktivasyonu olan bir merkezle görüş. Benim döllenmeler onunla oldu. Ama kısmet bu sefer bölünmedi

Gittiğim merkez yapıyoruz dedi canım ama cesaretin var mı tedaviye desene kötü düşünme onlar olmadı da geç arayalım diye düşünmezler yani işin duygusal yönüne bakmazlar pat pat söylüyorlar zaten inşallah iyi haber verirler buraya da yazarsın tedavinin bana göre en zor kısmı bu telefon başında beklemek zaten

Demin dktorumla konuştum. Bildiğimden farklı bir şey söylemedi. Döllendi ama bölünmedi solüsyona koyduk yarın sabah bakıp ben arıcam seni dedi bu kadar. Elde var sıfır yani. Çok zormuş çok. Hayatta hiçbir şeyi bu kadar isteyip bu kadar beklemedim. Allah başka hastalıklardan korusun inşallah. Merkez mi değiştirsem diye araştırıyorum. Doktorumu hemşiresini çok yetkili buluyorum seviyorum da ama üst üste aynı şeyleri yaşamak koşulladı beni.

Kızlar 7 ay önce amh testi yaptım 0,16 çıktı. Bugün tekrar yaptım 0,90 çıktı. Her iki testi de bahçecide yaptırdım. Ultrasonda 3 yumurta göründü. Sizce amh bu kadar artması normal mi? Bu arada doktoruma görüştüm ve cuma çok şükür iğnelere başlayacammm

Piezzo nedir ilk defa duydum hangi klinige gidiyorsunuz

Allah hepimize sabır versin, güç kuvvet versin inşallah. Sesli ya da içimden hiç isyan etmedim ama kalbim isyan etmiştir hiç istemeden, elimde olmadan, o anki acının şiddeti ile. Dualarımın kabul olacağına dair inancımı bir ara yitirdim. Bir sürü de hormon yükleniyoruz, psikolojik olarak çok zor. Allah yardımcımız olsun, dayanma gücü versin.

Ben de koşullandım diye memnun olduğum halde merkezi bıraktım doktor ve diğer tüm çalışanlar iyi ama bana çare bulamadılar evet gerçekten çok zor ben hiç-bir şey için bu kadar dua edip ağladığımı hatırlamıyorum

Hadi gözün aydın:)benim amh 1 yıl arayla yaptırdım aynı çıktı canım düşmesin de yükselsin boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…