- Konu Sahibi MuhendisYas
Ben 5. Gun adet olmuştum canım. Hemşireler bir hafta on güne kadar olur demişlerdi. 5. Gun adet olunca çok mutlu olmustimMerhaba arkadaşlar Opu dan kaç gün sonra adet oldunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5. Gun adet olmuştum canım. Hemşireler bir hafta on güne kadar olur demişlerdi. 5. Gun adet olunca çok mutlu olmustimMerhaba arkadaşlar Opu dan kaç gün sonra adet oldunuz
Direk transfer için hazırlandınız mı bir ay daha beklettiler mi bende olsam diye bekliyorum ne güzel siz hemen olmuşsunuz. :)Ben 5. Gun adet olmuştum canım. Hemşireler bir hafta on güne kadar olur demişlerdi. 5. Gun adet olunca çok mutlu olmustim![]()
17 tane yumurta toplandı benden. Ohss riskinden dolayı dondurduk embriyoları. Hemen tranfer olur diye düşünüyordum hepDirek transfer için hazırlandınız mı bir ay daha beklettiler mi bende olsam diye bekliyorum ne güzel siz hemen olmuşsunuz. :)
Merhabalr bende pco luyum. Haziran ayında hamile kaldığımı öğrendim ama gelişmediği için kürtaj oldum patolojide de mol gebelik çıktı 1 yıl gebelik yasak. Merak ettiğim şey şu tüp bebek için siz özel merkeze mi gittiniz yoksa sgk masrafların bir kısmını karşılıyor mu? Biraz maliyetliymiş sanırım şartları falan var mı tüp bebeğinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahhrabbim bana da nasip eder inşallaahh
ben de yeni opu oldum. Bekliyoruz bakalım çok heyecanlı bi süreç
![]()
İnşallah benim de 35 yumurta toplandı. Doktorum taze transfer yapmayalım adet olunca gel bir daha ki ay dedi adeti bekliyorum inşallah bu ay olur diye ümit ediyorum. Sizin de inşallah olur sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.17 tane yumurta toplandı benden. Ohss riskinden dolayı dondurduk embriyoları. Hemen tranfer olur diye düşünüyordum hepama iyiki rahim dinlendirme oldu diyorum şimdi. Opu dan sonra kendime gelemedim ben bir süre. Nasip olursa ağustos sonu inşallah transfer
Ooo maşallah çok güzel. Kaç tanesi döllendi. Artık size tekrar ilaç tedavisine gerek kalmaz. Dondurulmuslari 2. 3. Bebeğe de kullanırsınız ❤ inşallah yaa yüzümüz gülsün sağlıklı bebeklerimiz olsun.İnşallah benim de 35 yumurta toplandı. Doktorum taze transfer yapmayalım adet olunca gel bir daha ki ay dedi adeti bekliyorum inşallah bu ay olur diye ümit ediyorum. Sizin de inşallah olur sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
12 tanesi donduruldu inşallah öyle olur aminnnnOoo maşallah çok güzel. Kaç tanesi döllendi. Artık size tekrar ilaç tedavisine gerek kalmaz. Dondurulmuslari 2. 3. Bebeğe de kullanırsınız ❤ inşallah yaa yüzümüz gülsün sağlıklı bebeklerimiz olsun.
Sizin de maşallah bayağı toplanmış kaç tane donduruldu.17 tane yumurta toplandı benden. Ohss riskinden dolayı dondurduk embriyoları. Hemen tranfer olur diye düşünüyordum hepama iyiki rahim dinlendirme oldu diyorum şimdi. Opu dan sonra kendime gelemedim ben bir süre. Nasip olursa ağustos sonu inşallah transfer
Benimde 9 tane 5. Gun embriyosu var. Onlar donduruldu. Bakalım merakla bekliyoruzSizin de maşallah bayağı toplanmış kaç tane donduruldu.
Sizinde 2. 3. Çocuğa tekrar tedavi gerekmez maşallahBenimde 9 tane 5. Gun embriyosu var. Onlar donduruldu. Bakalım merakla bekliyoruzbu ayki adetle tranfer inşallah
Ay inşallah yaa. Sağlıkla kucağımiza alalım da kuzularımızı. Allah isteyen herkese nasip etsin ❤❤Sizinde 2. 3. Çocuğa tekrar tedavi gerekmez maşallah
Dinlendirmede misiniz sizde ?Teşekkür ederim benim de bugün 8. Günüm merak ettim ilk defa adet olmayı çok istiyorum. :)
Amin inşallah isteyen herkese daha fazla Özlem çektirmeden nasip etsin RabbimAy inşallah yaa. Sağlıkla kucağımiza alalım da kuzularımızı. Allah isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Evet dinlendirmedeyim adet olunca başlanacak inşallah.Dinlendirmede misiniz sizde ?
Ben de dinlendirmedeyim adet bekliyorum çok zor beklemesi günler geçmiyor resmenEvet dinlendirmedeyim adet olunca başlanacak inşallah.
Ben bugün oldum çok şükür salı gününe randevu verdiler bakalım ne diyecek doktorum.Ben de dinlendirmedeyim adet bekliyorum çok zor beklemesi günler geçmiyor resmen![]()
Merhaba 15 yumurta toplandı. 7 tanesini 5. Gün embriyosu olarak donduruldu.Size bişey sorucam opu da kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne kadar geldi :/
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel : )Ben bugün oldum çok şükür salı gününe randevu verdiler bakalım ne diyecek doktorum.
İnşallah bu ayda dinlen demez :)Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel : )