Tüp bebek yaptıran PCOS’lular

Direk transfer için hazırlandınız mı bir ay daha beklettiler mi bende olsam diye bekliyorum ne güzel siz hemen olmuşsunuz. :)
17 tane yumurta toplandı benden. Ohss riskinden dolayı dondurduk embriyoları. Hemen tranfer olur diye düşünüyordum hep 🙂🙂 ama iyiki rahim dinlendirme oldu diyorum şimdi. Opu dan sonra kendime gelemedim ben bir süre. Nasip olursa ağustos sonu inşallah transfer

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahh 🧿😍 rabbim bana da nasip eder inşallaahh 🤲🏻 ben de yeni opu oldum. Bekliyoruz bakalım çok heyecanlı bi süreç😊
Merhabalr bende pco luyum. Haziran ayında hamile kaldığımı öğrendim ama gelişmediği için kürtaj oldum patolojide de mol gebelik çıktı 1 yıl gebelik yasak. Merak ettiğim şey şu tüp bebek için siz özel merkeze mi gittiniz yoksa sgk masrafların bir kısmını karşılıyor mu? Biraz maliyetliymiş sanırım şartları falan var mı tüp bebeğin

17 tane yumurta toplandı benden. Ohss riskinden dolayı dondurduk embriyoları. Hemen tranfer olur diye düşünüyordum hep 🙂🙂 ama iyiki rahim dinlendirme oldu diyorum şimdi. Opu dan sonra kendime gelemedim ben bir süre. Nasip olursa ağustos sonu inşallah transfer
İnşallah benim de 35 yumurta toplandı. Doktorum taze transfer yapmayalım adet olunca gel bir daha ki ay dedi adeti bekliyorum inşallah bu ay olur diye ümit ediyorum. Sizin de inşallah olur sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

İnşallah benim de 35 yumurta toplandı. Doktorum taze transfer yapmayalım adet olunca gel bir daha ki ay dedi adeti bekliyorum inşallah bu ay olur diye ümit ediyorum. Sizin de inşallah olur sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Ooo maşallah çok güzel. Kaç tanesi döllendi. Artık size tekrar ilaç tedavisine gerek kalmaz. Dondurulmuslari 2. 3. Bebeğe de kullanırsınız ❤ inşallah yaa yüzümüz gülsün sağlıklı bebeklerimiz olsun.

Sizin de maşallah bayağı toplanmış kaç tane donduruldu.

2 adet dönemi rahim dinlendirme yaptık bu hafta adetimle birlikte transfer hazırlığına başladık. Naturel transfer olacak dedi doktorum. İlaç olarak sadece folik asit kullanıyorum.

Back
X