Tüp bebek yaptıranlar ailenize nasıl söylediniz ?

Tüp bebek yaptıranlar ailelerinize nasıl bir açıklamada bulundunuz benim kendi ailemden yana sıkıntım yok fakat eşimin ailesi bu konuda biraz dar görüşlü kişiler… Söylediğim zamanda bekleyin,olur ,sizde bir sorun yok, tüp bebekte arkada farklı işlemler uygulanıyormuş vs diyip moralimi bozacaklar eminin buna 😞
Biz de artik tüp bebek dusunuyoruz ve demiycez eşimin ailesine. Benim ailem biliyor neyin ne oldugunu ama onlar bilmiyor. O yuzden hele ayri kaliyorsaniz başinizi agritmayin derim. Yaptirdikdam sonra isterseniz soyleyin. Çunki rahat kafayla o sureci atlatmaniz iyi olur

Tüp bebek yaptıranlar ailelerinize nasıl bir açıklamada bulundunuz benim kendi ailemden yana sıkıntım yok fakat eşimin ailesi bu konuda biraz dar görüşlü kişiler… Söylediğim zamanda bekleyin,olur ,sizde bir sorun yok, tüp bebekte arkada farklı işlemler uygulanıyormuş vs diyip moralimi bozacaklar eminin buna 😞
Söylemek zorunda değilsiniz ki, gezmeye çıkar gibi gidin veya başka bir işi bahane edin istemediğiniz bir şeyi hiç kimseye açıklamak zorunda değilsiniz 🌸

Esin söylesin sen bu konuda hic muhattap olma onlarla. Esin yanında yokken yinede canını sıkarlarmı.Bizimkiler boyle cahil düsünceli degiller ama tedavi gordugumuzu esim soyledi. Ben hic konusmadım

Back
X