Tüp Bebek Merkezleri Tup bebek yaptıranlar lutfen bakarmisiniz?

PoncikPrensesss

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
214
140
23
34
Merhaba ben tup bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum . bana onerebileceginiz en iyi doktor ve en iyi tup bebek merkezi. Ve fiyatlari da yazabilirmisiniz? Avrupa yakasi olursa cok iyi olur. Bir de Acibadem international tup bebek merkezi Dr. fatih öğüç hakkinda bilgisi olan varmi? Hepinize simdiden teşekkürler. :)

Canım merhabalar öncelikle sorununuz nedir bende aralık ayında ankara baskent hastanesinde tup bebek yapacağım sana tavsiyem Doktorum mehmet göğsen Önalani ve hulusi bulent zeyneloglunu arastr ikiside ayni hastanedee emin ol kendi alanlarında çok çok iyi doktorlar ve başarıları çok var biraz kalabalık bir yer ama emin ol beklemeye değer ayrıca doktorum göğsen onalan çok çok dusuncelidr yani hem.maddi hem manevi hastasını düşünen biri düşün derim

Forumdaki merkezlerin başlıklarını iyice okuyup en iyi merkezi kendiniz belirlemelisiniz. Herkesin hikayesi farklı. 3 merkez belirleyin ve ücretsiz ön görüşme yapıp içinize sinenle başlayın. Fiyatlar ilaçlar hariç bahceci ve memorial da 8.000 civarı. Bol şans

Ankara baskent hastanesi 4.900 tl Raporlu daha uygun fiyata gelir canm bi arastr istersen

Canim bahceci, tek isim. En dogru isim.. bahceci hem deneyimi hem doktorlari super. Aile ortami teknolojik. Asla baska yere gitme derim. Ben 10 yil kaoi kaoi dolastim. Bahceci derman oldu bana. Darisi tum isteyenlere

Arkadaslar cok tesekkur ederim. Size hemen dönemedim. Devlet hast. Dr. Beni kendisi gönderdi. Dedi ki ben guvendigim yerlere gonderiyorum sen bnm hastamsin her turlu islemde bn yaninda olacagim dedi. Acibadem international Tup bebek mrkz. Fatih Öğüç. Görüştük ilaclar dahil 10 bin. Guven verdi . bahceciyede gittik cok guzel yer . orda 13 bin .uygun . ama bilmiyorum o rahatligi bulamadim. Bir de dr Timur Gurgan var. Ankarada. Haftada 3 kez istanbul esenyurta geliyor onaada gonderdi. Muayene ucreti 1000 tl . daha sayamayacagim. Istanbul tup bebek. Avrupa Safak hst. Medipol mega. Medicalpark ( burası resmen kazik fiyatlar). Ve Rabbimin izniyle bütün bunlarin arasindan bu dr Fatih beyi sevdim. Hersey nasip kismet. Mevlam neylerse guzel eyler.

Sorunum Amh degerlerim 0.78 yumurta rezervi azligi. Esimdede sprm sekil bozukluğu. Yani dollenme sorunu var. Senin ne sorunun vardi cnm. Tek emriyo mu cift mi?

Canim bahceci, tek isim. En dogru isim.. bahceci hem deneyimi hem doktorlari super. Aile ortami teknolojik. Asla baska yere gitme derim. Ben 10 yil kaoi kaoi dolastim. Bahceci derman oldu bana. Darisi tum isteyenlere
Amin insaallah . guzel yer tabi . herseyiyle uygun. Bende tavsiye ederim tabiiki. Bu bnm kendi sahsimla alakali guven o rahatligi bn kendi kafamda bulamadim. Yoksa ilgi alaka 10 numara Bir yer

Sorunum Amh degerlerim 0.78 yumurta rezervi azligi. Esimdede sprm sekil bozukluğu. Yani dollenme sorunu var. Senin ne sorunun vardi cnm. Tek emriyo mu cift mi?

Allah yardımcın. Olsun canım . Ben daha tedaviye baslamadm ama.karar verdim doktorumu ve çokta memumnumun gorusmelerim oldu bizde de benim Tüplerim tıkalı esimin sperm sayisi az hareket ve morfoloji 0

merhaba canim oncelikle hakkinda hayirlisi olsun. ins sende tez zamanda kavusursun bebisine. ben sisli florance nighting gale da bulent baysal a yaptirdim. toplam 8.000 tl hastaneye odedim. 3000 civarida ilaclar tuttu. polikistik overin var yumurtalar toplandiktan sonra dondurup bir sonraki adetine kadar dinlenme suresi verecegim karin ici odemi engellemek icin dedi ve embriyo dondurmayada 125 dolar odedim. yani toplamda 12.000 civari.
ama doktorumdan cok memnunum yarin kan testi yaptircam. ins. bebisime kavusurum bende..

Kızlar çok faydalı bir video olmuş izleyin derim Allah Mustafa hocadan razı olsun Bahçeciyi kurmuş bizlerde onların sayesinde hayallerimize kavuşuyoruz

Kızlar çok faydalı bir video olmuş izleyin derim Allah Mustafa hocadan razı olsun Bahçeciyi kurmuş bizlerde onların sayesinde hayallerimize kavuşuyoruz
amin canım kendisine gidiyorum lutfen banada dua et bu sefer olsun Lutfen ALLAHIM Bursadan geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…