- 18 Eylül 2018
- 214
- 140
- 23
- 34
- Konu Sahibi PoncikPrensesss
-
Merhaba ben tup bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum . bana onerebileceginiz en iyi doktor ve en iyi tup bebek merkezi. Ve fiyatlari da yazabilirmisiniz? Avrupa yakasi olursa cok iyi olur. Bir de Acibadem international tup bebek merkezi Dr. fatih öğüç hakkinda bilgisi olan varmi? Hepinize simdiden teşekkürler. :)
Merhaba ben tup bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum . bana onerebileceginiz en iyi doktor ve en iyi tup bebek merkezi. Ve fiyatlari da yazabilirmisiniz? Avrupa yakasi olursa cok iyi olur. Bir de Acibadem international tup bebek merkezi Dr. fatih öğüç hakkinda bilgisi olan varmi? Hepinize simdiden teşekkürler. :)
Sorunum Amh degerlerim 0.78 yumurta rezervi azligi. Esimdede sprm sekil bozukluğu. Yani dollenme sorunu var. Senin ne sorunun vardi cnm. Tek emriyo mu cift mi?Canım merhabalar öncelikle sorununuz nedir bende aralık ayında ankara baskent hastanesinde tup bebek yapacağım sana tavsiyem Doktorum mehmet göğsen Önalani ve hulusi bulent zeyneloglunu arastr ikiside ayni hastanedee emin ol kendi alanlarında çok çok iyi doktorlar ve başarıları çok var biraz kalabalık bir yer ama emin ol beklemeye değer ayrıca doktorum göğsen onalan çok çok dusuncelidr yani hem.maddi hem manevi hastasını düşünen biri düşün derim
Istanbul da ikamet ettigim icin imkansiz biraz tesekkur ederimAnkara baskent hastanesi 4.900 tl Raporlu daha uygun fiyata gelir canm bi arastr istersen
Amin insaallah . guzel yer tabi . herseyiyle uygun. Bende tavsiye ederim tabiiki. Bu bnm kendi sahsimla alakali guven o rahatligi bn kendi kafamda bulamadim. Yoksa ilgi alaka 10 numara Bir yerCanim bahceci, tek isim. En dogru isim.. bahceci hem deneyimi hem doktorlari super. Aile ortami teknolojik. Asla baska yere gitme derim. Ben 10 yil kaoi kaoi dolastim. Bahceci derman oldu bana. Darisi tum isteyenlere
Sorunum Amh degerlerim 0.78 yumurta rezervi azligi. Esimdede sprm sekil bozukluğu. Yani dollenme sorunu var. Senin ne sorunun vardi cnm. Tek emriyo mu cift mi?
Canım sen burada tüp bebek yaptırdın değil mi şişli mamorial topikte seni görmedim hiç hayırlı olsun gebeliğin :)İstanbul ise
Şişli memorial
Semra hanım ve ekibi
hayır ben bursada yaptırdımCanım sen burada tüp bebek yaptırdın değil mi şişli mamorial topikte seni görmedim hiç hayırlı olsun gebeliğin :)
amin canım kendisine gidiyorum lutfen banada dua et bu sefer olsun Lutfen ALLAHIM Bursadan geliyorumKızlar çok faydalı bir video olmuş izleyin derim Allah Mustafa hocadan razı olsun Bahçeciyi kurmuş bizlerde onların sayesinde hayallerimize kavuşuyoruz
İnşallah canım Allah isteyen kmseyi boş çevirmesin Aminamin canım kendisine gidiyorum lutfen banada dua et bu sefer olsun Lutfen ALLAHIM Bursadan geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?