iyi merkez için Bursadan geleceğim banada anlattıklarında cok karışık geldi mail istedim asağıda inceleyebilirsin gittim görüştüm ,MUSTAFA HOCA İLE GÖRÜŞTÜM İÇİME SİNDİ AYRICA BUNUN İÇİN PARA BİRİRKTİRİP OYLE GİDECEĞİM DAHA SONRA ZOR DURUMDA KALMAMAK İÇİN İNSALLAH
Vildan Hanım,iyi günler dileriz.
Tüp bebek süreci normal şartlarda 21 gün süren tedavidir.fakat bahçeci tüp bebek merkezi olarak kişiye özel tedaviler uygulandığı için size net süre konusunda bilgi vermem çok zor.muayenede doktorunuzun sizin için planladığı yol haritası ile birlikte tedaviniz belirleniyor olacaktır.
Tüp Bebek fiyatımız 8000-TL dir. Tüp Bebek tedavisine başlarken kullanılacak ilaçları eczaneden kendiniz alıyorsunuz ortalama maliyeti 1,500-TL / 2,000- TL bulmaktadır.
Kliniğimizde muayene ücretleri Uzman Dr.400-TL, DoçDr. 500-TL Profesör Dr. Mustafa Bahçeci bey’in 700-TL dir.
Tedaviye başlarken yapılan rutin hormon tahlilleri ise tüp bebek fiyatı olan 8000-TL paketin içindedir. Bu tahlillerin ismi Estradol, Progesteron , LH ve 1 adet gebelik testidir. IMSI işlemi de paketin içindedir.
Ancak doktor muayenesinden sonra tüp bebek tedavisine başlamadan öncesi veya sonrasında oluşabilecek bir operasyon, genetik tahlil, radyolojik filmler ve biyokimya tahlilleri ile tüp bebek ilaçlarının dışındaki diğer ilaç ücretleri 8000 TL paketin dışında olup ekstra ücretlendirilir.
Psikolojik danışmanlık hizmetini size ücretsiz sunuyoruz.
Tedaviye başladığınız zaman 2,400-TL kaparo yatırmanızı, kalan bakiyeyi de OPU ( Yumurta Toplama ) sırasında yatırmanız gerekmektedir. Nakit ve Kredi kartı ile yatırabilirsiniz.
Spermiyogram testi 290-TL dir.
Embriyo işlemlerimizin 1 yıllık bakım ve dondurma hizmet ücreti 1,750-TL dir.
Saygılarımla,