Tüp Bebek Merkezleri Tup bebek yaptıranlar lutfen bakarmisiniz?

merhaba canim oncelikle hakkinda hayirlisi olsun. ins sende tez zamanda kavusursun bebisine. ben sisli florance nighting gale da bulent baysal a yaptirdim. toplam 8.000 tl hastaneye odedim. 3000 civarida ilaclar tuttu. polikistik overin var yumurtalar toplandiktan sonra dondurup bir sonraki adetine kadar dinlenme suresi verecegim karin ici odemi engellemek icin dedi ve embriyo dondurmayada 125 dolar odedim. yani toplamda 12.000 civari.
ama doktorumdan cok memnunum yarin kan testi yaptircam. ins. bebisime kavusurum bende..

Arkadaslar cok tesekkur ederim. Size hemen dönemedim. Devlet hast. Dr. Beni kendisi gönderdi. Dedi ki ben guvendigim yerlere gonderiyorum sen bnm hastamsin her turlu islemde bn yaninda olacagim dedi. Acibadem international Tup bebek mrkz. Fatih Öğüç. Görüştük ilaclar dahil 10 bin. Guven verdi . bahceciyede gittik cok guzel yer . orda 13 bin .uygun . ama bilmiyorum o rahatligi bulamadim. Bir de dr Timur Gurgan var. Ankarada. Haftada 3 kez istanbul esenyurta geliyor onaada gonderdi. Muayene ucreti 1000 tl . daha sayamayacagim. Istanbul tup bebek. Avrupa Safak hst. Medipol mega. Medicalpark ( burası resmen kazik fiyatlar). Ve Rabbimin izniyle bütün bunlarin arasindan bu dr Fatih beyi sevdim. Hersey nasip kismet. Mevlam neylerse guzel eyler.
Ben bu hastanelerin hepsi ile ön görüşme yaptım sadece Şişli memorial içime sindi canım muhakkak oraya gidip Prof Dr semra kahraman ile görüş takiplere kendisi girmiyor toplantı yapıp doktorlarla dosyalarımızı değerlendiriyor takip doktoru olarakta hepsi çok iyi ama ben Yücel Şahin'i öneririm size bol şans Rabbim nasip etsin inşâAllah bu sefer❤️

Merhaba ben tup bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum . bana onerebileceginiz en iyi doktor ve en iyi tup bebek merkezi. Ve fiyatlari da yazabilirmisiniz? Avrupa yakasi olursa cok iyi olur. Bir de Acibadem international tup bebek merkezi Dr. fatih öğüç hakkinda bilgisi olan varmi? Hepinize simdiden teşekkürler. :)

iyi merkez için Bursadan geleceğim banada anlattıklarında cok karışık geldi mail istedim asağıda inceleyebilirsin gittim görüştüm ,MUSTAFA HOCA İLE GÖRÜŞTÜM İÇİME SİNDİ AYRICA BUNUN İÇİN PARA BİRİRKTİRİP OYLE GİDECEĞİM DAHA SONRA ZOR DURUMDA KALMAMAK İÇİN İNSALLAH
Vildan Hanım,iyi günler dileriz.

Tüp bebek süreci normal şartlarda 21 gün süren tedavidir.fakat bahçeci tüp bebek merkezi olarak kişiye özel tedaviler uygulandığı için size net süre konusunda bilgi vermem çok zor.muayenede doktorunuzun sizin için planladığı yol haritası ile birlikte tedaviniz belirleniyor olacaktır.

Tüp Bebek fiyatımız 8000-TL dir. Tüp Bebek tedavisine başlarken kullanılacak ilaçları eczaneden kendiniz alıyorsunuz ortalama maliyeti 1,500-TL / 2,000- TL bulmaktadır.

Kliniğimizde muayene ücretleri Uzman Dr.400-TL, DoçDr. 500-TL Profesör Dr. Mustafa Bahçeci bey’in 700-TL dir.

Tedaviye başlarken yapılan rutin hormon tahlilleri ise tüp bebek fiyatı olan 8000-TL paketin içindedir. Bu tahlillerin ismi Estradol, Progesteron , LH ve 1 adet gebelik testidir. IMSI işlemi de paketin içindedir.

Ancak doktor muayenesinden sonra tüp bebek tedavisine başlamadan öncesi veya sonrasında oluşabilecek bir operasyon, genetik tahlil, radyolojik filmler ve biyokimya tahlilleri ile tüp bebek ilaçlarının dışındaki diğer ilaç ücretleri 8000 TL paketin dışında olup ekstra ücretlendirilir.

Psikolojik danışmanlık hizmetini size ücretsiz sunuyoruz.

Tedaviye başladığınız zaman 2,400-TL kaparo yatırmanızı, kalan bakiyeyi de OPU ( Yumurta Toplama ) sırasında yatırmanız gerekmektedir. Nakit ve Kredi kartı ile yatırabilirsiniz.

Spermiyogram testi 290-TL dir.

Embriyo işlemlerimizin 1 yıllık bakım ve dondurma hizmet ücreti 1,750-TL dir.

Saygılarımla,

Canım merhabalar öncelikle sorununuz nedir bende aralık ayında ankara baskent hastanesinde tup bebek yapacağım sana tavsiyem Doktorum mehmet göğsen Önalani ve hulusi bulent zeyneloglunu arastr ikiside ayni hastanedee emin ol kendi alanlarında çok çok iyi doktorlar ve başarıları çok var biraz kalabalık bir yer ama emin ol beklemeye değer ayrıca doktorum göğsen onalan çok çok dusuncelidr yani hem.maddi hem manevi hastasını düşünen biri düşün derim
Sonuc aldiniz mi

Ya sorun kimdeyse mesela sen folik asit d vitamini b 12 Arisutu-bal-polen karışımı yumurta rezervim ve kalitesi için esin için ise hergün zeytinyağında bekletimis incir yesin prolaktini yüksek değilse tabi keçiboynuzu kuru yap fsh yüksek değilse ne biliyim ısırgan otu cayi macun yapın o şekilde hergün mesela ikimizde yatmadan önce mutlaka havuç suyu icin

Ya sorun kimdeyse mesela sen folik asit d vitamini b 12 Arisutu-bal-polen karışımı yumurta rezervim ve kalitesi için esin için ise hergün zeytinyağında bekletimis incir yesin prolaktini yüksek değilse tabi keçiboynuzu kuru yap fsh yüksek değilse ne biliyim ısırgan otu cayi macun yapın o şekilde hergün mesela ikimizde yatmadan önce mutlaka havuç suyu icin
Folikast hap kullanyrm d3 damlabirde esim de keçbynzu yiyor doktr bi de ilac yazdi onu kullanyr bunlar yeterli olur mu acba

Folikast hap kullanyrm d3 damlabirde esim de keçbynzu yiyor doktr bi de ilac yazdi onu kullanyr bunlar yeterli olur mu acba
Canım ben kendimden bahsedeyim biz gecenmart ayında aslında tup bebk yapacaktik esimin sperm sayisi 2.5 mlyondu harkt ve morfoloji 0 di bizi.Kaan aydosa yonlendirdi 2 ay takviye kullanıp başlayın dedi bizde ağustosta ilaçlara başladık eşime promen k ve Sperra ilaclarini kullaniyor eylülden beridirde havuç suyu iciyo zeytinyaginda bekletilmis incir yiyir ekimmden beri matankı macunu yaptık onu yiyir arada sırada ısırgan otu cayi iciyor ayrica esim morfoliji icin e vitamini gerekliydi bende dogal e vitamini.olark hemde omega iceren keten tohumu yabi kullaniyorum esimle beraber saravogli soyledi bende elimden beridir Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum amh yükselmesi ve yumurta kalitesi için canm bide doktoruma sordum aralık sonu tedavete gelcem folik asit omega flan ne oneririsnz diye vinelac adlı ilacı verdi onu kullaniyirum

Canım ben kendimden bahsedeyim biz gecenmart ayında aslında tup bebk yapacaktik esimin sperm sayisi 2.5 mlyondu harkt ve morfoloji 0 di bizi.Kaan aydosa yonlendirdi 2 ay takviye kullanıp başlayın dedi bizde ağustosta ilaçlara başladık eşime promen k ve Sperra ilaclarini kullaniyor eylülden beridirde havuç suyu iciyo zeytinyaginda bekletilmis incir yiyir ekimmden beri matankı macunu yaptık onu yiyir arada sırada ısırgan otu cayi iciyor ayrica esim morfoliji icin e vitamini gerekliydi bende dogal e vitamini.olark hemde omega iceren keten tohumu yabi kullaniyorum esimle beraber saravogli soyledi bende elimden beridir Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum amh yükselmesi ve yumurta kalitesi için canm bide doktoruma sordum aralık sonu tedavete gelcem folik asit omega flan ne oneririsnz diye vinelac adlı ilacı verdi onu kullaniyirum
Anladim insallah hayrlisi olur

Benim de amh 0.72 esimin spermogrami morfoloji 1 astenoteratospermi. Tup bebege karar verdik symrna art ta basladik ozmir. Ptesi histeroskopi yapilcak. Cok emdiseliyim.

Back
X