- 18 Eylül 2018
- 214
- 140
- 23
- 34
- Konu Sahibi PoncikPrensesss
Merhaba. Bahceci genetik arastirmaya gönderdi. Bizden kan faln aldilar.smdilik anne baba da genetik arastirma yapilcak. Daha snra gerek duyulursa embriyolarda genetik arastirma yapacaklar . bakalim 3 hafta snra bekliyorlar bni.
Canım genetik tarama yaptırdın mı embriyolarına kalitesi aa olsa bile genetiğinde problem olabiliyormus doktorum sabriye bey bana genetik taramayı önerdi iyikide yaptırmısım diyorum hamileyim suan
Fulyayi oneririm cnm. bn begendim. Bende oraya gidicem. Neden oneridigimi sorarsan. Ordaki dr lar. Mustafa bahceci orda ve onun bulundugu yer guvenilir diye düşünüyorum. Yinede seni etkilemek istemiyorum. 2. Deneme de basarisiz olunca bu dr iyi diyemiyorum. Ama tanidiklarimin cogu ikizlerine hamile kaldi. O yuzden. Bnde aptallık gittim baska yerde yaptirdim. Ama vardir bundada bir hayir diyorum. Belli olmaz bakarsin bahceci dede nasip olmaz . sen gonlunden gecen neyse ona karar ver . ozellikle yakin olani sec . cnku bazen hergun bazen 2 gunde 1 bazende hfta 1 cagiriyorlar bunu dusunerek hareket et.Merhaba bende baya arastrdım fulya mı umut mu aama fertijini de duydum baya bilmıorm cok kararsızıö