Tüp Bebek Merkezleri Tup bebek yaptıranlar lutfen bakarmisiniz?

Benim de amh 0.72 esimin spermogrami morfoloji 1 astenoteratospermi. Tup bebege karar verdik symrna art ta basladik ozmir. Ptesi histeroskopi yapilcak. Cok emdiseliyim.
Histeroskopiden korkmana gerek yok ben oldum anestezi altinda yapiliyor. Eger kist polip miyom rahimde yapisiklik falan varsa onlari temizliyorlar. Hicbirsey yoksa da cizik atılıyor. Bende bisey cikmadi . çizik atildi buda uyuyan rahmi harekete gecirmek icin yapilan bisey. Bnm de amh degerim 0.87 yinede yumurta olusuyor ilaclarla bnden 12 tane toplandi 8 tanesi olgun cikti. Blast gunune kadar 4 tane embriyo dayandi. Sperm de ise tek tek saglikli olanlar seciliyor insaallah bi sorun cikmaz cnm

Fakat benim 2. Deneme basarisiz oldu o 4 tane sapasaglam embriyolarda gitti yani . nasip degilmis. Anlayamadim bende. Rahimle alakali olabiliyormus yani rahim bazen embriyoyi yabamci madde algilayip dışarı atabiliyormus. Galib bnm durumum oyle oldu. Acibadem international hastanesine gittim dr fatih bey. Pişmanım. Merkez degistiricem .Bahceciyi düşünüyorum...

iyi merkez için Bursadan geleceğim banada anlattıklarında cok karışık geldi mail istedim asağıda inceleyebilirsin gittim görüştüm ,MUSTAFA HOCA İLE GÖRÜŞTÜM İÇİME SİNDİ AYRICA BUNUN İÇİN PARA BİRİRKTİRİP OYLE GİDECEĞİM DAHA SONRA ZOR DURUMDA KALMAMAK İÇİN İNSALLAH
Vildan Hanım,iyi günler dileriz.

Tüp bebek süreci normal şartlarda 21 gün süren tedavidir.fakat bahçeci tüp bebek merkezi olarak kişiye özel tedaviler uygulandığı için size net süre konusunda bilgi vermem çok zor.muayenede doktorunuzun sizin için planladığı yol haritası ile birlikte tedaviniz belirleniyor olacaktır.

Tüp Bebek fiyatımız 8000-TL dir. Tüp Bebek tedavisine başlarken kullanılacak ilaçları eczaneden kendiniz alıyorsunuz ortalama maliyeti 1,500-TL / 2,000- TL bulmaktadır.

Kliniğimizde muayene ücretleri Uzman Dr.400-TL, DoçDr. 500-TL Profesör Dr. Mustafa Bahçeci bey’in 700-TL dir.

Tedaviye başlarken yapılan rutin hormon tahlilleri ise tüp bebek fiyatı olan 8000-TL paketin içindedir. Bu tahlillerin ismi Estradol, Progesteron , LH ve 1 adet gebelik testidir. IMSI işlemi de paketin içindedir.

Ancak doktor muayenesinden sonra tüp bebek tedavisine başlamadan öncesi veya sonrasında oluşabilecek bir operasyon, genetik tahlil, radyolojik filmler ve biyokimya tahlilleri ile tüp bebek ilaçlarının dışındaki diğer ilaç ücretleri 8000 TL paketin dışında olup ekstra ücretlendirilir.

Psikolojik danışmanlık hizmetini size ücretsiz sunuyoruz.

Tedaviye başladığınız zaman 2,400-TL kaparo yatırmanızı, kalan bakiyeyi de OPU ( Yumurta Toplama ) sırasında yatırmanız gerekmektedir. Nakit ve Kredi kartı ile yatırabilirsiniz.

Spermiyogram testi 290-TL dir.

Embriyo işlemlerimizin 1 yıllık bakım ve dondurma hizmet ücreti 1,750-TL dir.

Saygılarımla,
Super bir açıklama oldu valla teşekkür ederim :))

Canım ben bahçeci umutta tedavi oldum doktorum sabri cavkaytardı kesinlikle doktorumuda merkezide tavsiye ederim Allah şükür hamileyim suan

bizde uzun zamandır tedaviye başlamayı planlıyorduk ama maddi durumdan dolayı biraz birikim yapmamız gerekti. merkez araştırmalarımız sonucu bahcecide karar kıldık inşallah bu adetimle birlikte başlayacağız

Merhaba, acibadem fulya hastanesi prof.dr Faruk buyru tarafindan yapilan ilk tup bebek denemem basarili oldu. Tavsiye ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Canim insallah nasip etsin Allah sana da. Ki benim 7 cm kistim vardi ve amh im dusuktu ona ragmen kaldim. İnsallah guzel haberlerini alalim seninde :KK200:
Bendeki sknti bence rahimle alakali rahim kabul etmiyor disari atiyor gibi görünüyor. Cnku embriyolar 6.gün 5AA . tutunma problemi var . ben anlayamadim bunun caresi nedir bilmiyorum :((

Bendeki sknti bence rahimle alakali rahim kabul etmiyor disari atiyor gibi görünüyor. Cnku embriyolar 6.gün 5AA . tutunma problemi var . ben anlayamadim bunun caresi nedir bilmiyorum :KK43:(
Canım genetik tarama yaptırdın mı embriyolarına kalitesi aa olsa bile genetiğinde problem olabiliyormus doktorum sabriye bey bana genetik taramayı önerdi iyikide yaptırmısım diyorum hamileyim suan

Back
X