Tüp bebek yaptıranlar

Sorun da bu aslında, çoka az tedavi gördüm, 1,5 sene bir şeyin yok, stresten yapıyorsun, kafana takma diye oyaladı beni. Sonunda burada bir arkadaşın yaptığı gibi bir tahlil yaptı. 29 yaşında erken menapoz. Zamanın az, tutarsa tüp bebek belki tutar filan diyor. E bir tahlille anlaşılacak bir şeyse neden bu kadar zaman bekledik . Çok güveniyordum doktoruma. Dünyam başıma yıkıldı ama moralimi yüksek tutuyorum. Ağustos ta iyi bir hastaneye gidip başlıyacağım. Ama şu anda beni ne bekliyor hiç bir fikrim yok.

Menapoz dediklerinde, az zamanın var diyorlar ya, 1, 5 sene beklemek için çok uzun bir süremidir acaba? Doktorunuz hiç bahsetti mi bu süreçten?

Valla benim sonucum çıktığı ve erken menopoz teşhisini koyduğu gibi doktorum hemen dediği hiç zaman kaybetmeyelim direkt tüp bebek yapalım dedi ve hemen başladık tedaviye bence sende bekleme derim

Valla benim sonucum çıktığı ve erken menopoz teşhisini koyduğu gibi doktorum hemen dediği hiç zaman kaybetmeyelim direkt tüp bebek yapalım dedi ve hemen başladık tedaviye bence sende bekleme derim
İnşallah canim, ağustos ta gidiyorum iyi bir doktora, baştan tahlil her şey yapılıp yolumuz cizilecek. Ama eski doktorumun harcadigi 1,5 seneye içim yanmadi değil.

İnşallah canim, ağustos ta gidiyorum iyi bir doktora, baştan tahlil her şey yapılıp yolumuz cizilecek. Ama eski doktorumun harcadigi 1,5 seneye içim yanmadi değil.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olsun tez vakitte ben gibi sende bebeğine kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…