- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
Ay inşallah kuzum hepimizin bir an önce olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallah tez zamanda olsunnBende ne normal ne tüp hiç bir şekilde oluşmadı ay artık sinirim bozuldu bugün bi gülüyorum bi ağlıyorum .. benim değerler normal yani histeroskopi yaptırdım işte temiz dedi rahim hormonsal bisiy de yok prolaktin yüksekti ilac kullandım bi ara MR da çektirdim hipofiz bezinde de bisiy yokmuş neye bakacağımı şaşırdım artık vücutta bazen digorım kamera şakası mı bu hiç evlenirken böylr hayal etmemiştim eşimde ben de ille bebek isteriz demiyorduk ama olmayınca daha kıymetli oluyor sanırım bilemiyorum hepimiz için tez zamanda güzellikler gelsin![]()
Benim 2. Regli gelmek bilmedi daha yeni oldumEvet şuan 2. Regl bitti estrofem başladım günde 3 tane Perşembe randevum var yavaş yavaş yaklaşıyormmm sende son durum ne
Regl pek düzenledir. Bu düzen İşe yaramasada 7 yıldırBenim 2. Regli gelmek bilmedi daha yeni oldummaşallah sizin gecikmeden olmuş peş peşe güzel haberler alalım inşallah
![]()
Bir tane daha var embriyom , kafa olarak biraz toparlanayım da onu da denemek istiyorum tabiki doktorla da konuşacağım bi içime sinen zamanda artık hayırlısı.. Yaa işte böyle isteyince de olmaz ya haniAminn inşallah tez zamanda olsunnEmbriyon kaldı mı tekrar deneme yapacak mısın canım yakın zamanda? Çok iyi anlıyorum ama diyecek tek söz yok anlıyorum demekten başka
Ben çocuk gelişim öğretmeniyim ve evlendiğim ilk günden beri istiyorum çocuk aşkım çok büyük ama olmucam da olmucamm diye tutturdu benim yavru![]()
Ahh sormayınnn bende eşim de 32 yiz benim üni arkadasımların da birinci sınıfa başlayacak çocukları var anca instadan beğeniyorumuzy63 . Benmkilerde çocklarını okula yolluyor ben halaaa uğraşşşş yaş oldu 31 bugün doğursam çocuk ergenken 60lık moruk olucam
![]()
Aynen öyle istedikçe olmuyor sanki kaçıp duruyor elimizden. Allah büyük artık ne diyelimBir tane daha var embriyom , kafa olarak biraz toparlanayım da onu da denemek istiyorum tabiki doktorla da konuşacağım bi içime sinen zamanda artık hayırlısı.. Yaa işte böyle isteyince de olmaz ya hanikısmet mi bilemiyorum inanın bir arkadaşım asla çocuk istemiyorım diyordu ben zorluyordum yakın arkadaşım baya güya akıl veriyordum düşün neden düsünmiceksin işte söyle güzel olır böylr güzel olur diye çocuğu suan 1 yasını geçti Allah istemeyene daha çok veriyor
ben onu anladım kesin net
Ben yaşadığım şehirde tedavi olmadım o yüzden tam gününü de bilmiyordum açıkçası ama birkaç gün fark ediyor olabilir benim de. Amerikan hastanesinde yaptırdım ben tekrar cesaret edip transfer yaptıramıyorum nedenseGerçekten doğru şimdi ben hiç hamile kalamadım sadece tüp bebekle ilk denemede kaldım tüpte yapılan her işlemi düşündüm yumurta büyütme en önemli noktası orda kaç doktor gördü sorun yok yani o aşamadan geçiyorum muhtemelen. Eşimin değerlerinden kaynaklı olamazmış doktorum net olarak söyledi oklar bana dönüyo kabul de ediyorum zaten en son bu ay dedim ki acaba progestanlar sayesinde mi tuttu. Benim hamileyken o kadar iğneye fitile rağmen progesteron düşük çıktı. Geçen ay yumurta takibi yaptı doktorum günü de tuttu bi hafta geçti sanki adet oldum başladı başlıcak gibi kanama oldu öyle olunca bundan mı olmuyo diye progestan başladık yumurtlama sonrası. Yani her aşamaya bakıyoruz takip ediliyorum stres gerçekten yapmıyorum bi yerde bulucaz inşallah sorunu ya Allah büyük
Yaa o kadar benziyo kii 7+2 de öğrendim ben de canım. Ama o gün gerilemiş kalbi durunca ultrasonda 6 haftaya kadar düşmüş. Bi de çok hafif günüyle uyuşmama geriden gelme vardı. Sen nerde yaptırdın tedavini?
Aynı hislerdeyiz ya kayıp olduktan sonra cidden içimde o cesareti bulamıyorum. Bi daha girdiğimde bu yola terapi almam gerek çünkü bahsi açılınca kalbim daralıyo aklıma direk kürtaj geliyo kalbinin durduğunu öğrendiğim gün geliyo transfere gidip koydurduk kürtaja gidip aldırdık aslında hiç kolay değil yaşadıklarımız Allah beterinden korusunBen yaşadığım şehirde tedavi olmadım o yüzden tam gününü de bilmiyordum açıkçası ama birkaç gün fark ediyor olabilir benim de. Amerikan hastanesinde yaptırdım ben tekrar cesaret edip transfer yaptıramıyorum nedense
İlk defa birisi beni anladı gibi hissettim :) kalbi durdu deyince ilk ağladığım her şeye baştan başlayacak olmamdı. İlk defa hamile kalınca sorun olmaz gibi düşünüyordum. Ben hamile kalamıyorum kaldığıma göre bebekte sıkıntı olmaz gibi anlamsız bir düşüncem vardı. Müthiş bir hayal kırıklığı. Aynen diğer transferlerde bu kadar zorlanmadım ama bunda gidio koydurdum sonra ağrı sızı gidip aldırdım. 2 gün toparlanmam için vakit vermişti doktor kendi düşse keşke diye dua ediyordum. Zordu yani Allah güç versin hepimize ilk defa vitamin bitki vs denicem artık tamamen kulaktan dolma bilgilerle bir de öyle deniyimAynı hislerdeyiz ya kayıp olduktan sonra cidden içimde o cesareti bulamıyorum. Bi daha girdiğimde bu yola terapi almam gerek çünkü bahsi açılınca kalbim daralıyo aklıma direk kürtaj geliyo kalbinin durduğunu öğrendiğim gün geliyo transfere gidip koydurduk kürtaja gidip aldırdık aslında hiç kolay değil yaşadıklarımız Allah beterinden korusun
Gerçekten ben de tam olarak anlaşıldığımı hissettim canımİlk defa birisi beni anladı gibi hissettim :) kalbi durdu deyince ilk ağladığım her şeye baştan başlayacak olmamdı. İlk defa hamile kalınca sorun olmaz gibi düşünüyordum. Ben hamile kalamıyorum kaldığıma göre bebekte sıkıntı olmaz gibi anlamsız bir düşüncem vardı. Müthiş bir hayal kırıklığı. Aynen diğer transferlerde bu kadar zorlanmadım ama bunda gidio koydurdum sonra ağrı sızı gidip aldırdım. 2 gün toparlanmam için vakit vermişti doktor kendi düşse keşke diye dua ediyordum. Zordu yani Allah güç versin hepimize ilk defa vitamin bitki vs denicem artık tamamen kulaktan dolma bilgilerle bir de öyle deniyim![]()
Şimdi bu yazdığına sevinelimmi üzülelimmi kızAmannnn kızlar neden yaşı düşünüyorsunuz. Abim ile aramda 14 yaş var. Annemler 2. Çocuğu 7 sene istememiş 7 sene de ben olmamışım. Ben doğduğumda babam 43 yaşındaydı hahahha adama ilk dediğim şey dede olmuş![]()
Yaniiii dede demeyeydin iyiydiAmannnn kızlar neden yaşı düşünüyorsunuz. Abim ile aramda 14 yaş var. Annemler 2. Çocuğu 7 sene istememiş 7 sene de ben olmamışım. Ben doğduğumda babam 43 yaşındaydı hahahha adama ilk dediğim şey dede olmuş![]()
Bence sevinelim ne yapalım gecikiyorsa güzelleşiyordurŞimdi bu yazdığına sevinelimmi üzülelimmi kız![]()
Instagram a girince bebek görmek istemiyorum artıkYaniiii dede demeyeydin iyiydişaka bir yana erken anne baba olanlara özeniyorum , benim de kardeşimle 7 yaş var aramda ama gayette bilinçli yapılmamış annemler tarafından.. tek derdimin çocuklarım arasında kaç yaş olsun olduğu yıllara gelmek isiyprım ışık hızıyla
![]()
Ne zaman başladınız hangi aşamadasınızBizde de sperm hareketi düşük, morfoloji düşük o yüzden bu yola basvurduk
Haziran'da muayeneye gttik.o ay hsg çekildim ve yapışıklık çıktı.bunun içinde haftaya histeroskopi olcam öncelikle.daha baslayamadik pekNe zaman başladınız hangi aşamadasınız![]()