Tüp bebek yaptırmak en son çağre olmalı, acele etmeyin...

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
Arkadaşlar merhaba, ben geliri yüksek biri değilim ama buna rağmen tüp bebek yaptırmıştım. O süreç, negatif haberini almamız, ailelerimizin bizden haber beklemesi felan o kadar yıpratıcıydı ki zaten o stress de olacak iş de değildi. Nitekim emekler boşa gitti. Eşimin mevcut spermi az sayıdaydı. Hareketlilik ise neredeyse hiç yoktu. Tek çağre tüp bebek dediler. O kadar gereksizmişki o yaşadıklarım, Allah inşallah bir daha yaşatmaz. Kayınvalidemin ısrarları üzerine eşim aktarda yapılan doğal bir macunla sperm problemini 2 ayda bitirdi. 3. ay hamile kaldım, maalesef kimyasal gebelik oldu. Ama bu bana ve sizlere umut olsun. Demekki hamile kalabiliyoruz, belki yine bebeğimiz olmaz bilmiyorum ama biliyorum ki eşimin sorunu azaldı, neredeyse bitti. Artık benimle birlikte olurken kendini yetersiz hissetmiyor, onun psikoljisi de çok kötüydü.Bakın bu macunlar işe yarıyor, 2-3 ay için de de değerlerinizi görebiliyorsunuz. Benim eşimin %3 olan spermi 1. ay %50 , 2.ay %70 oldu. İsterseniz ben sonuç kağıtlarını bile gönderirim size,tek istediğim umutsuz olmayın. Allah size bir evlat verecekse siz önleminizi alın, kendinize bakın onun izni ile inşallah olacaktır.. 2014 güzel bir yıl ol lütfen bize..

cnm ne kullandin yazarmisin

canım içinde bir sürü baharat var, arı sütü , bal , badem , ceviz vs.. Kişiye özel yapıyorlar. Değerlerine göre sana özel hazırlanıyor ve 1 ay sonra eşin test verdiğinde farkı görüyorsunuz zaten. Doğal bir karışım.

Ne güzel demişsin. Darısı tüm bekleyenlerin başına

Ne güzel demişsin. Darısı tüm bekleyenlerin başına

Macunu mübarek gibi bir şey mi annemler bize hazırlatmıştı :)) Bir araştırın internetten Macunu mübarek çok iyi geliyormuş. Bildiğiniz bir yere yaptırın. Bu işte dolandırıcılık çok var.

Son düzenleme:

slm akgul herşeyden önce iyi dileklerin için sağol umarım bize yeni yıl uğurlu gelir bie şey rica edicem sizden hangi şehirde oturuyorsunuz bilmiyorum ama en izmirdeyim bahsetiğniz bu ilacı hangi aktarda yaptırdınız teli veya adresi varsa ulaşıp bizde yaptırabilirmiyiz özelden yazarsan sevinirim şimdiden sağol...

bu resmen mucize.inan bu yılbaşı akşamında bana da umut aşıladın.bunu ilk defa duymuyorum. ilk zamanlarda macunla bu iş olurmuymuş diyenlerdendim.ama çevremde o kadar çok kişi bu yolla hamile kaldı ki.artık benimde denememin zamanı geldi deyip.bu konuda gerek çevremde ,gerekse internette araştırmalar yaptım.Kafamdaki ön yargıları şu saat itibari ile attım.İnan senin bu yazın sayesinde daha da güçlü olduğumu hissettim.Deneyiminizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Benimle de aktarın bilgisini paylaşırsanız size minnettar kalacağım.2014 te herşeye sıfırdan başlamak, ben de bu yöntemi denemek istiyorum. Çok umutluyum :)
.Umarım 2014 yılı tüm anne adayları için güzel bir sene olsun.

arkadaşlar merhaba, macun tek başına yetmez :) yerken 2 günde bir birliktelikte bence gerekiyor. Çünkü stressden yumurtalama günlerimizde sorun olabilir

ne güzel yazmışsın puantiyeli, inşallah umudun hiç bitmez. Rabbim bizleri 2014 Şubatında hamilelik haberini verir :)

Macunu mübarek gibi bir şey mi annemler bize hazırlatmıştı :)) Bir araştırın internetten Macunu mübarek çok iyi geliyormuş. Bildiğiniz bir yere yaptırın. Bu işte dolandırıcılık çok var.

sen kullandın mı? Sen de de işe yaradı mı? Kimyasal ilaçlardan o kadar sıkıldım ki bu doğal şeyler inşallah muradımıza erdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…