- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
Arkadaşlar merhaba, ben geliri yüksek biri değilim ama buna rağmen tüp bebek yaptırmıştım. O süreç, negatif haberini almamız, ailelerimizin bizden haber beklemesi felan o kadar yıpratıcıydı ki zaten o stress de olacak iş de değildi. Nitekim emekler boşa gitti. Eşimin mevcut spermi az sayıdaydı. Hareketlilik ise neredeyse hiç yoktu. Tek çağre tüp bebek dediler. O kadar gereksizmişki o yaşadıklarım, Allah inşallah bir daha yaşatmaz. Kayınvalidemin ısrarları üzerine eşim aktarda yapılan doğal bir macunla sperm problemini 2 ayda bitirdi. 3. ay hamile kaldım, maalesef kimyasal gebelik oldu. Ama bu bana ve sizlere umut olsun. Demekki hamile kalabiliyoruz, belki yine bebeğimiz olmaz bilmiyorum ama biliyorum ki eşimin sorunu azaldı, neredeyse bitti. Artık benimle birlikte olurken kendini yetersiz hissetmiyor, onun psikoljisi de çok kötüydü.Bakın bu macunlar işe yarıyor, 2-3 ay için de de değerlerinizi görebiliyorsunuz. Benim eşimin %3 olan spermi 1. ay %50 , 2.ay %70 oldu. İsterseniz ben sonuç kağıtlarını bile gönderirim size,tek istediğim umutsuz olmayın. Allah size bir evlat verecekse siz önleminizi alın, kendinize bakın onun izni ile inşallah olacaktır.. 2014 güzel bir yıl ol lütfen bize..