tüp bebek yolunda tecrübelerimiz...

merhaba arkadaşlar güzel haberlerinizi beklıyoruz ..kalbim sizinle ....

amin arkadaşım sağol umarım bizimde yüzümüz güler çok öptüm siziŞeniz

bakalım iremcim allah bilecek ama beklemek çok zor bugün 8.gün ve daha 5 gün var off allahım sabırını versin umarım güzel haberler veririm kocaman öptümŞeniz

kızlar canım biraz sıkkın benneyaptımki 6+2 haftalıkken ilk ultrasonumuza girdik.çok şükür gebelik oluşmuş keseyide gördük fakat bebeği göremediğini söyledi .çok azda olsa görmeyi beklerdim dedi doktor.umutsuzluğa kapılmayın henüz bişey belli değil,kasımın birinde tekrar bakalım dedi.ikinci ultrason tarihimizde 8 haftalık oluyorum.acaba ozaman görünür mü kalp atışlarını duyarmıyız?bu gibi durumları yaşayanlar varmı bi bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz?:uhm:

angell08 canım kendını strese sokma hemen bılıyosun gebelıkte stres herseyı etkılıyo ınsallah bır sonrakı kontrolunde ıcın rahatlar dualarım senınle

angell senin değerlerin kaçtı?tek kesemi iki kesemi gözüktü bazı gebeliklerde bebek geç gözükürmüş.umudunu yitirme canım:teselli:

kuzuuuumm nolur kendini kahretmr daha erken olabilir 7 ve 8 haftalıkken görünmüştü benim arkadaşımınki sakın üzülüp stres yapma yoksa bebişide etkilersin bol bol dua et hiç bir aksilik olmayacak bundan emin ol canım beniiiimŞeniz

Hepinize merhaba. Araniza yeni katildim. Ben alman hastanesinde tüp bebek tedavi görüyorum doktorum halit firat erden. Haziranda çapa tip fak.ameliyat oldum. Sol tüpüm alinmişti. 18 eylülde tekrar ameliyat oldum sağ tüpümde alindi. Ayrica endometriozis çikolata kistlerim vardi..bende aralik ayinda herhangi bir aksilik olmazsa tedaviye başlayacağim. Heyet raporu çikarttim.ilaçlarimi aldim.arkadaşlar aklimdayken bu gece saatlerinizi 1 saat geri almayi unutmayin!!!!!!

Stresten bu ay adetim çok uzun sürdü. 21.günü hala devam ediyor. Dr görüştüm normal dedi yumurtlama başlayinca geçer dedi. Orgametril kullan sabah-öğle akşam 10 gün dedi. Bakalmi daha adetim bitmedi. Acaba bu düzensizlik tüp bebek tedavimi sekteye uğratacak mi? Zaten dr yurtdişina gideceği için tedavim aralik ayina sarkti. Beklemek iyice bende stres yapti. Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.

selam shenaycım aramıza hoş geldin evet canım adetinin uzun sürmesi bazen drlar için şaşırtıcı olmuyo benimde bir kerer olmuştu ve yumurtlama günümde bitmişti merak etme hiç bir şekilde tüp bebek tedavin engellenmez drlar zaten seni istedikleri zaman adette gördüyolar anındada kesiyolar yani senin için ferah olsun sakın stres yapma ozaman işte engellemiş olursun kendine çok ii bak öptüma.s.

Teşekkür ederim bebişko tavsiyelerin için. Sana bir sorum olacak bebişko sen nerede yaptirdin tüp bebek tedavini? Yada yaptiriyorsun?

Ayrica forumdaki memur arkadaşlara bir sorum olacak tüp bebek tedavisi esnasinda hastalik izni kullanana var mi? Böyle bir hakkimiz varmiş.ama şartlari neler?prosedür nedir bilmiyorum. Devlet personel başkanliğninin bir mütalaasini okudum.fikri olan var mi????????????????

a.s.
Teşekkür ederim bebişko tavsiyelerin için. Sana bir sorum olacak bebişko sen nerede yaptirdin tüp bebek tedavini? Yada yaptiriyorsun?

ben izmir prof dr erol TAVMERGEN-İZMİR BORNOVA ŞİFA HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRÜYORUM CANIM BUGÜN TRANSFERİMİN 10.GÜNÜ BAKALIM BÜYÜK GÜN SALI ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYA SEN NERDE TEDAVİ GÖRECEKSİNa.s.

BEBİŞKOCUM BEN İSTANBUL ALMAN HASTANESİ'NDE BAHÇECİ KLİNİĞİ'nDE TEDAVİ GÖRÜYORUM. DR HALİT FIRAT ERDEN..
ŞİMDİLİK MEMNUNUM.
AMA İLERİSİNDE GÖRECEGİZ..
BU YÜZDEN ALMAN -UMUT-BAHÇECİ KLİNİĞİNDE TEDAVİ GÖRMEYE DÜŞÜNEN GÖREN VE GÖRMÜŞ OLANLARI BİRBİRİMİZE DAHA SAĞLIKLI VE DOĞRU BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNALIM DİYE TOPİC AÇTIM.
ALMAN HASTANESİNDE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER BURAYA!!!! DİYE.:lepi:

Aksilik çikmazsa diyorum çünkü dr halit firat bey çok titiz... Herhangi bir küçücük olumsuzlukta tedaviyi erteliyor.bizim için en iyi zamanda başlamamiz gerekli diyor...zaten dr güvenim bu şekilde başladi. çünkü pek çok istanbuldaki özel ve iyi diye tabir dilen hastanelerde (asla hepsini kast etmiyorum. Iyi olanlari bu işi para tuzaği gibi görmeyenleri tenzih ediyorum!!!!)
çoğu dişinden tirnağindan artirip kalkip nerelerden gelen bir umuttur deyip tedaviye başlayan hastalarin birakin ayrintili tahlil-tetkik yaptirmayi hastanin durumunu iyice anlayip dinlemeden
hastayi muayene etmeden bir tansiyonunu bile ölçmeden yarin gel tedaviye başlayalim deyip başlayiorlarmiş....

Bunlari duyduğum zaman çok üzüldüm insanlardan... Anlattiğim herşey de doğru... Bu olay bir hastanede sira beklerken gerçekten tedavi görmüş ve hüsrana uğramiş artik kimseye inanmayan güvenmeyen ve sirf bu yüzden artik tedavi olmaktan bile vazgeçen kardaşlarimizin ablalarimizin düşünceleri...

Bu sebeple tüp bebek tedavisi çoğu hastanede parasal bir sektör ...
Bizleri hasta gibi değil yürüyen euro yada dolar olarak gören vicdansiz insanlardan allahim bizleri esirgesin, korusun...
Allahim bizleri içinde allah korkuusu olan, yalansiz, dolansiz çikarsiz doktor ve hastanelerle karşilastirsin...

bebisko canim benim sonucuna cok az kalmis insallah belirtilerin hamislik belirtileridir...pozitif sonucunu heyecanla bekliyorum..

bebisko canim benim sonucuna cok az kalmis insallah belirtilerin hamislik belirtileridir...pozitif sonucunu heyecanla bekliyorum..

inşallah mehaycım canım benim valla bende başka herkes pozitif olduğunu düşünüyo ama ben nedense olmayacak diyorum ama allahım ne derse o olacak umarım en kısa zamanda seviniriz mehaycım hepimiz kocaman öptümhihoyyytŞeniz

canim her ne kadar sana boyle dusunme desemde sen dusuneceksin..insanin elinde degil biliyorum..banada diyorlardi pozitif dusun umitsiz olma ama insanin elinde olmuyor.....zaten az bisey kaldi sonucuna elinden geldigince rahat olmaya calis zaten bebisin yerlesmisse su zamana kadar yerlesmistir senin dusuncelerin etkilemez onu artik...rabbim ol dediyse olmustur ve insallah ol demistir canim benim...a.s.

sağol bitanem içim açıldı sözlerinle umarım olmuştur az kaldı salı sabahı vericem kanımı bakalım hayırlısı kocaman öptümŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…