merhaba arkadaşlar güzel haberlerinizi beklıyoruz ..kalbim sizinle ....
sırnaşık şeyMeraba hatuuuuuuun :ecrin_bebek::ecrin_bebek: sık idrar hamilelik belirtisi bildiğim kadar kasık ağrısıda güsel yani oda bi belirti yani hadi bakalım az kaldı az güzel haberlerini bekliyoz :lepi::sm_cool::sm_cool:
kızlar canım biraz sıkkın benneyaptımki 6+2 haftalıkken ilk ultrasonumuza girdik.çok şükür gebelik oluşmuş keseyide gördük fakat bebeği göremediğini söyledi .çok azda olsa görmeyi beklerdim dedi doktor.umutsuzluğa kapılmayın henüz bişey belli değil,kasımın birinde tekrar bakalım dedi.ikinci ultrason tarihimizde 8 haftalık oluyorum.acaba ozaman görünür mü kalp atışlarını duyarmıyız?bu gibi durumları yaşayanlar varmı bi bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz?:uhm:
kızlar canım biraz sıkkın benneyaptımki 6+2 haftalıkken ilk ultrasonumuza girdik.çok şükür gebelik oluşmuş keseyide gördük fakat bebeği göremediğini söyledi .çok azda olsa görmeyi beklerdim dedi doktor.umutsuzluğa kapılmayın henüz bişey belli değil,kasımın birinde tekrar bakalım dedi.ikinci ultrason tarihimizde 8 haftalık oluyorum.acaba ozaman görünür mü kalp atışlarını duyarmıyız?bu gibi durumları yaşayanlar varmı bi bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz?:uhm:
Stresten bu ay adetim çok uzun sürdü. 21.günü hala devam ediyor. Dr görüştüm normal dedi yumurtlama başlayinca geçer dedi. Orgametril kullan sabah-öğle akşam 10 gün dedi. Bakalmi daha adetim bitmedi. Acaba bu düzensizlik tüp bebek tedavimi sekteye uğratacak mi? Zaten dr yurtdişina gideceği için tedavim aralik ayina sarkti. Beklemek iyice bende stres yapti. Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim bebişko tavsiyelerin için. Sana bir sorum olacak bebişko sen nerede yaptirdin tüp bebek tedavini? Yada yaptiriyorsun?
a.s.
ben izmir prof dr erol TAVMERGEN-İZMİR BORNOVA ŞİFA HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRÜYORUM CANIM BUGÜN TRANSFERİMİN 10.GÜNÜ BAKALIM BÜYÜK GÜN SALI ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYA SEN NERDE TEDAVİ GÖRECEKSİNa.s.
bebisko canim benim sonucuna cok az kalmis insallah belirtilerin hamislik belirtileridir...pozitif sonucunu heyecanla bekliyorum..
inşallah mehaycım canım benim valla bende başka herkes pozitif olduğunu düşünüyo ama ben nedense olmayacak diyorum ama allahım ne derse o olacak umarım en kısa zamanda seviniriz mehaycım hepimiz kocaman öptümhihoyyytŞeniz
canim her ne kadar sana boyle dusunme desemde sen dusuneceksin..insanin elinde degil biliyorum..banada diyorlardi pozitif dusun umitsiz olma ama insanin elinde olmuyor.....zaten az bisey kaldi sonucuna elinden geldigince rahat olmaya calis zaten bebisin yerlesmisse su zamana kadar yerlesmistir senin dusuncelerin etkilemez onu artik...rabbim ol dediyse olmustur ve insallah ol demistir canim benim...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?