merhaba bebişko öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olsun bebişlerimize biran önce kavuşalım..:ecrin_bebek:.
benimde bugün transferim var seninle aynı saatlerde hemde çok heyecanlıyım inşallah 12 gün sonra birbirimize müjdeli haberi vermek dileğiyle...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:
bebişkocum ve ceylin naz umalrım iyi haberlerinizi alırız 12 gün sonunda allah gönlümüze göre versin
Bebişkocum canım benim heralde şu an dinlenmedesindir 4-5 saat yatarsın sen hastanede şimdiden tebrik ederim Allah kuzucuklarını sana bağışlasın hepsi sağlıkla sana tutunur işallah kardeşim
bebısko ve ceylın naz dualarım sızlerle mujdelı haberınızı merakla beklıyorum
kuuşuuummm nasılsınnn geldim evdeyim 2 tane bebğim var şuan içimde allahım sonunu hayır eder inşallah çok güzel bir duygu allah en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşalllah dedğin gibi sonu güzel olur tatlışkom öptüümmmŞeniz
Allah bebeklerini sana ve babasına bağışlasın canım hayırlı sonuçlarınıda okuruz işallah............Nasıl geçti yani transfer nasıl yapılyo acı falan olmadı işallah ya bazı konularda okuduğum arkadaşlar aşılama gibi diyo ölemi gerçekten eğer seni yormazsam bilgilendirirsen sevinirim bol bol da dinlen yat uzan kalkma kocana söle sana bi çok film alsın yattığın yerde izle emi güzelim çok öptümŞeniz
sevgili bebişko eminim çok heyecanlısın ama artık mutlu sona yaklaştın panik yok. ( söylemesi kolay dimi bakalım biz ne yapıcaz) ben de bugün kontroldeydim 15 civarı yumurtam varmış yaklaşık 11-14 mm civarında. pzt tekrar gidicem dr um en geç çarşamba toplarız dedi bunu duyunca bile heyecan yaptım ben allah hakkımızda hayırlısını versin umarım 12. gün buradan hami olduğunu haykırır bizi de sevincine ortak edersin...
iremcım canım ...nasılsın ? inşallah işlerını bır an onca tamamlar sen de bebişko gıbı mutlu sona ulaşırsın ... canım senınle ılgılı cok ıyı duygular hıssedıyorum sankı ılk denemende tutacakmış gıbı ..içime öy le doguyor .. bır an once başlaman dılegıyle canım arkadaşım kendıne ıyı bak
bebişkocum canım inşallah en kısa zamanda guzel sonuçlar alırsın.. irem ın dedıgı gıbı bol bol yat pozıtıf dusun .çekım yasası dıye bır felsefe var bılıyor musun..? guzel şeylerın hayalını kurarsan onlar sana gelır .. allahın yardımıyla tabiii. canım benım ben de dınlenıyorum cok az kalkıyorum ama sıkıldım çalışmak koşturmak falan ıstıyorum ..allahın izniyle her şey daha guzel olacak inşallah...
amin ecrincim bir an önce meleklerimiz bize uçarak gelir çok sevindim aynı gün inşallah güzel haberler alırız bizim listemiz var senide ekliycem oraya tatlım bol şanlar çok öptümŞeniz
Aneyyyyyy kıssss valla GELDİ FORUM........ hepinizi çoooooooooooooook ösledim valla herkesler nasıl bebişkocum neler yaptın nasıl giyo belirtiler başladımı kısssssssss.... özlem sen neyaptın........ başakcım işallah iyi oldunmu.. valla kaç gündür meraktan çatladım ben yaaa.. daha sayamadığım arkadaşlarım inanın herkesi çokkkkkkkk özledim yaaa
bebişkocum nasıl geçiyor bekleme günlerin herhangi bir belirtin varmı merak ediyorum bende kasık ağrısı ve baş dönmeleri var :bbo:
ayrıca bahsettiğin liste nerede gebelik bölümündemi acaba?
kızlar inş hepinizin hamiş hbrlerini alırız ben çoook mutluyum inş sırayla veririz bu hbrleri
bendeeeeeeeeeeee çok öslediiimmm sinirden patladım kaçgündür zaten sigarayıda bıraktııımm 10 gün oldu e buda gidince fıttırıyodum sizden haber alamayınca berbat oldum ya neyse bidaha olmaısn...ben 6.günümdeyim ama kasık ağrısı ve göğüs acımasındaan başka sık idrara çıkıyorum ama bunlar belirti olmaya bilir offf hiçbişi hissetmiyoruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?