bence tek embriyo konması haksızlık arkadaşa 2 konması da gayet iyi. bunca para ve emeğin harcandığı bir tedavide bu sınırlamayı eleştiriyorum. bence böyle bir konuyu gündeme getirmeyelim bile. biz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlayalım derim...Sonuçta bir çok insan tek embriyo transferinin acizliğine uğramışken bu durum haksızlık olmuyormu.Bir çok tanıdığımda 35 yaşın altında olduğundan tek embriyo transferi oldular.Bu bir yönetmelik kararı ve herkes uyarken bir merkezin böyle birşey yapabilmesi diğer birçok insanın günahına girmek olur.
arkadaşlar 35 yaş dahilmi iki embriyo konulmasına yoksa 35 bitmiş 36'dan gün alıncamı konuyor 2 embriyo bilgi verebilirmsiniz??
"Merkezlerde ÜYTE uygulamasında birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Ancak, 35 yaşa kadar birinci ve ikinci uygulamada tek embriyo, üçüncü ve sonraki uygulamalarda iki embriyo, 35 yaş ve üzerinde tüm uygulamalarda en fazla iki embriyo transfer edilebilir."
bende 29 yaşındayım diye tek kondu haziran ayında olumsuz sonuç aldım o kadar para emek boşa gidiyo yaş kaç olursa olsun paramızla yapıyoruz bende ilk denemeyede 2 de 3 de kaç olursa olsun 2 embriyo konmalı yaa aslında kasım ayında yönetmelik degişecek demiştgi benim dr umda keşke degişmiş olsa((napalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah
bende korkuyorum ama olacakla öleceğe çare yok bende 27 yaşındayım çok tedavi oldum ama tüp bebeği geçen sene olmuştum inşallah şu yasa değişir bende ekim ayı aşılama olmuştum kist oldu doktor korunma hapını bi kullan dedi sonra kullanma dedi tabi adetler hep geçikmeli farlutal kullandım oda o kadar olmadı adet hatta hiç olmadı kistde dönüşmüş olabilir mi bu ay tüp bebek olacaktım korunma hapı ile şimdi bekliyim mi ikinci adetten sonra mı başlıyayım aman kafam çok karışık:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?