tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

inşallah arkadaşım tutarda bizlerede ümit olursun,ama ben sgk nın özelinde yaptırıyorum rapor çıkmasını bekleyemdik sadece 10,000 bin e değilde 6000 e maal oluyor ama 3ünü transfer etmiyor değil 3 iki bile etmiyor yyeni yasaya göre özelde de transafer etmiyorlarmış öyle dedi biz tüp bebek aşamasında kişinin embriyoları kendiliğinde 2 ye bile bölünse ikiz olsa ki oldu araştırmaya giriyorlarmış 35 yaş üstü olmam lazım mış ki yapabilmesi için ben 31 yaşındayım :(

merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen bi sonuç elde edemedik 1 seneyi geçmiştir doktora gıdelı yumurta tembellıgı var eşinizin testi normal dedı 2 defa serophane kullandım catltma ignesıyle yumurtalarım güzel gelişti ama olmadı sonra rahim filmi istedi anestezi ile oldum normal muayene olamıyorum korkuyorum kasılıyorum zaten vajinusmus var neys eoda cok sukur temız cıktı ondan 4 ay sonra kendılıgımden hamile kaldım ama 2 haftalık bı gebelıktı kımyasal gebelik dıyolar düştü psikolojım yerle bır oldu ustunden 6 ay gectı yani şubatta tekrar gıttım yıne kolmen verdi tutmadı beni aşılamaya ikna etti aşılama yaptırdım şuan adetlıyım oda tutmadı diana 35 ilaç verdı salı günü kontrole gel dedı bakalım bende salı gunu gıdıcem bıdaha aşılama istemiyorum tüp bebeğe geömek ıstıyorum cok cok korkuyodum sizleri okudukça içim rahatladı sanırım bıdahaki adetimde başlarız allah nasip ederse ben muayene olabılmeyı becerebilsem sorun kalmıcak bıde transeri bile anestezılı ısterım cok paniğim ben stres yaparım dıye korkuyorum... rabbim görüyor bılıyor hiç birimz kötü bişey istemiyoruz ondan soy istiyoruz ona layık evlatşar yetiştirebilmek için dua edıyoruz elbet bize yanıt verecektır bu sınavıda atlatıcaz...

aradılarrrrrrr 3 tane çok güzel tutan yumurtam kalmış böyle olduğu için p.tesi gelebilirsin en iyisini sana tranfer edicez dediler Allahıma şükürler olsun şimdide p.tesine kadar 3 yumurtanında sağlıklı olması için dua etmeye başladım arkadaşım çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum p.tesi aksilik olmasın diye Allahım nasıl birşey bu sen hepimizin yüzünü güldür kucağımızı boş çevirme nolur Yarabbim hepimiz için çok iyi konuştu ama insan yinede ya p.tesi ye kadar sıkıntı olursa diye düşünmeden geçemiyor

hadi gözün aydın :) pazartesiye kadar sık dişini :) az kaldı :) her şey çok güzel olacak :) korkarsın tabi... kolay değil... onca umut... onca emek... onda hormon iğnesi... kolay mı... Allah yar ve yardımcın olsun

• Beğen
Reactions: yit
evet arkadaşım Allah bin kere razı olsun dualrın için sağol umudum kesinlikle var ama bir yanımda korkum da var Allahıma hep dua edicem p.tesiye kadar 3 de sağlıklı olsun inşallah yarabbim hepimiz için :)

bişey sorucam yasal olarak 35 yaş altı yasak diyorlar bu doğrumu 35 yada üstüne fazla yumurta koyabiliyorlamış siz 35 yada üstümüsünüz acaba,yani özelde yaş sınırı varmı

9.gunu betahcg 42 hamişim darısı sizlern başına inşllh sizler yaptrdınızmı kan tahlilini

arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.henüz 8 aylık evliyim.ve evliliğimin beşinci ayında çikolata kistim yüzünden çocuk sahibi olamayacağımızı kist dolayısıyla ameliyat olmam ve hemen tüp bebek denememiz gerektiğini öğrendik.3 ay boyunca belki başka biri başka birşey söyler diye doktor doktor gezdik.ama tüp bebekten başka bir çözüm sunamadı hiç kimse.zaten 18 yaşındayken bu adı tatlı kendi acı kistlerim yüzünden bir ameliyat geçirmiştim.ama evliliğimin daha başında başıma bu denli büyük bir iş açacağını hiç kestirememiştim.dun lucrine başladım ve adet olmayı bekliyorum.
ilk tüp bebek deneyimim..belki hüsran belki sevinç sonunda ne var gerçekten bilemiyorum.Rabbim ol demedikçe hiçbirşeyin olmayacağını da biliyorum.ama kalbimde öyle bir ağırlık var ki.bir umut da değil bir umutsuzluk da değil.çok farklı bir his işte.ve bu karmakarışık dönemde desteklerinizi bekliyorum.lucrine başladığım dönemde ne yapmalıyım ne yapmamalıyım.sigara tiryakiliğim de var maalesef hani dünden beri iki tane içtim ama ah şu stres yok mu o tüm benliğimi sarınca ben de ona sarılıyorum ama düne kadar kendimi iyi frenlediğimi düşünüyorum gene de.
çok karışık karmakarışığım arkadaşlar
desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.

Evet artk cesaretimi toplamaya calisiyorum cvplariniz ve destekleriniz icin cok teşekkür ederim peki bu yumurta catlatma ignesi nerden ve nasil yapiliyor??? Ben bir hsg cektirdim herseyden sogudum korkar oldum :KK43:(
Bna kalcadan vurdu. 5. Gunumde catladi yarim saat adet sancisindan biraz daha agir sancidi.. o aksam da iliski dedi doktor... catlatma ignesinden baslayarak gun asiri iliskiyi birakma bir hafta

9.gunu betahcg 42 hamişim darısı sizlern başına inşllh sizler yaptrdınızmı kan tahlilini
Ay canim hayirli olsun Rabb im saglikla mutlulukla kucagina almayi muruvvetlerini gormeyi nasip etsin .. inan cok mutlu oldum senin adina...bize de dua et canim ;)

arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.henüz 8 aylık evliyim.ve evliliğimin beşinci ayında çikolata kistim yüzünden çocuk sahibi olamayacağımızı kist dolayısıyla ameliyat olmam ve hemen tüp bebek denememiz gerektiğini öğrendik.3 ay boyunca belki başka biri başka birşey söyler diye doktor doktor gezdik.ama tüp bebekten başka bir çözüm sunamadı hiç kimse.zaten 18 yaşındayken bu adı tatlı kendi acı kistlerim yüzünden bir ameliyat geçirmiştim.ama evliliğimin daha başında başıma bu denli büyük bir iş açacağını hiç kestirememiştim.dun lucrine başladım ve adet olmayı bekliyorum.
ilk tüp bebek deneyimim..belki hüsran belki sevinç sonunda ne var gerçekten bilemiyorum.Rabbim ol demedikçe hiçbirşeyin olmayacağını da biliyorum.ama kalbimde öyle bir ağırlık var ki.bir umut da değil bir umutsuzluk da değil.çok farklı bir his işte.ve bu karmakarışık dönemde desteklerinizi bekliyorum.lucrine başladığım dönemde ne yapmalıyım ne yapmamalıyım.sigara tiryakiliğim de var maalesef hani dünden beri iki tane içtim ama ah şu stres yok mu o tüm benliğimi sarınca ben de ona sarılıyorum ama düne kadar kendimi iyi frenlediğimi düşünüyorum gene de.
çok karışık karmakarışığım arkadaşlar
desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.
Canim Rabb imden umit kesme... O bizi siniyor...

Evet kizlar umudumuzu Hic kaybetmeyelim bu Bizim imtihanimiz:(
Sükredelim tüp bebek dolu var o olmasaydi bilmem halimiz Ne olurdu:(

Ben mucizeye inaniyorum:)

Ben 6 sene evliyim 1,5 sene öyle denedik olmadi tüp bebek merkezine gittik räume azoosperm sonucu verildi Tese yapildi hücre bulamadilar:( cok üzüldük ama yikilmadik 3 sene hayatimizi yasadik islerimizi garantiye aldik gezdik tozduk izin yaptik..ondan sonra esim geldi ️VE dedi baska bi tüp bebek merkezine gidelimmi dedi tabiki Evet dedim;) bütün raporlarimizi öbür merkeze götürdük Dr dediki bi sperm analizi yaptiralim Ama umutlanmaYin dedi bize:( IYi tamam yaptirdik 3 Saat sonra bize doktor Telefon etti ve dediki 12 sperm buldun

3 tane sperm tüpü dondurduk mayis ayinda tüp bevege basliyoruz ;) yani allah yok büyük herseyin bi zamani vardir simdimis hayirlisi insallah birgün tutarda hepimiz hamis kalirim ;)

3 tane sperm tüpü dondurduk mayis ayinda tüp bevege basliyoruz :KK66: yanii allah yok büyük herseyin bi zamani vardir simdimis hayirlisi insallah birgün tutarda hepimiz hamis kalirim :KK66:
çok sevindim canım benim allah hayallerine kavuştursunnnnnnnn

çok sevindim canım benim allah hayallerine kavuştursunnnnnnnn
aminnnn insallah ..yüce rabbim cok büyük derdi veren dermaninida vermisdir..
Simdilik Doktor sasiyor niye Tesede birsey bulamadilar... Adak adicaz izinde gittik mi ben almanyadan :)

inşallah canım benim allah kabul etsin dualarınızı da adağınızı da tez zamanda yüzümüzü güldürsün hepimizin inş.

merhabalar benim esimede azospermi teşhisi konuldu. cok sukur ilk seferde tese de hucre bulundu suan tup bebek asamasina geciyoruz ama vok gerginim ya olmazsa diye. birde calisiyorum isyerinden surekli saatlik ixin almak falan herseyi takiyorum kafama. sanirim konusmaya ihtiyacimiz var insanlar ne guzel moral vrriyor burada bana da verin lütfen :(

ne güzel anlatmışsınız okurken yaşadım sanki o anı ... allah hepimize nasip etsın böyle güzel duyguları.. yeterkii pozitif olalım bendede yumurta tembellıgı var eşimde hersey normal dedı doktor iğneler ilaçlar kullandım yumurtalarım güzel oluştu ama olmadı sonra aşılama yaptık oda olmadı buyuk bi çöküntü içine girdim ama sonra aşılamanın tutma ollasılıgı düşük zaten dıye toparladım kendımı hatta adet oldum doktor baktı hala yumrutaların bi kaçı duruyo içinde güzel olmuş ama bulusamıyolar sanırım dedı bidaha denemek ıstemıyorum aşılama tüp bebek gözmü korkutuyor bıde ben alttan muayene olamıyorum cok kasılıyorum utanıyorum nasıl olcak bilemiyorum aşmam lazım bıde tarnsferi bile ben anestezili isterım herhalde dıyorum :) rabbim yüzümüze baksın inş ikizdir sizin darısı başımıza :)
Hiccc korkma utanma a :) ben de aynı düşüncelerden geçtim ama hepsi daha sonra gülerek hatirlayacagin güzel anılar olcak :) çoksşükür artık ıkizlerime kavustum darısı hepinizin bbaşına dualarimdasiniz

Merhabalar ben pko hastasiym 25yasindayim , 4.yilimi bitircem,3aşilama denedim olmadi..tüp bebege karar verdim doktor ariyorum..hangi hastane ve doktoru önerirsniz..

Back
X