Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz o asamaya gelemedim ben :) kendine dikkat et, inş tez zamanda kucağına alırsın yavrunuEvet arkadaşlar dun transferim yapıldı şuan nasıl yatıcağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum ama heyecan verici hep sırt ustu yatmaktaktan sırtım ağrıdı bugün geziniyorum sizce sıkıntı olurmu ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim
Evet arkadaşlar dun transferim yapıldı şuan nasıl yatıcağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum ama heyecan verici hep sırt ustu yatmaktaktan sırtım ağrıdı bugün geziniyorum sizce sıkıntı olurmu ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim
Yumurta Toplama dan sonra çok hafif bazı kişilerde sizlama olabiliyor sen yine ağır is falan yapma ama yürüyüş yap bence doktorum söylemişti bana da.cunku zaten hormanlar vücutta yeterince şişkinlik yapıyor en azından transferine kadar biraz rahat hareket egzersiz yapmış olursun hayırlı olsun tedavin inş güzel haberlerini aliriz:)Evet arkadaşlar dun transferim yapıldı şuan nasıl yatıcağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum ama heyecan verici hep sırt ustu yatmaktaktan sırtım ağrıdı bugün geziniyorum sizce sıkıntı olurmu ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim
Inss guzell haberlerini bekliyorum:)bende dün kontrole gıttım 2. aşılamay gecelım dedı ama ben tüp bebeğe geçmek ıstıyorum artık bakalım maddi olarak kendımızı ayarlayabılırsek ılk adet zamnı baslıcaz cok korkuyorum rabbim hepımıze naısp etsin inşallahhhh
Tutma belirtisi olarak herkeste farklı belirtiler olabiliyor :) ama hislerine güven tuttuğu anda böyle kalbine içine bi sıcaklık geliyor varlığını hissediyorsun ben transferim 7.gunu hissettim ve test yaptım çok erken olmasına rağmen pozitif sonuç aldım şimdi ıkizlerime hamileyim darısı inş sizlerin başına :) ilk 3 gündikkat et yyediklerine sebze çok önemli sonrası zaten Allahın taktiri.kabiz olmamaya dikkat et beyaz ekmek yiyorsan kese bilirsin lifli şeyler tüket zaten doktorun söyler kabizlikbiraz kkötü ikinmayla zorlama olduğunda tutunmasi zor yada hiç olmayabilirmis güzel şeyler düşün bol bol dinlen hamile olduğunu öğrendikten sonra biraz uykusuz kalabiliyoruz ben öyleyim:) bel kasik bacak kalça ağrılarına Merhaba dedim :) mutlu haberlerinizi bekliyorumyit .!.:Evet acaba daha erken nezaman yaptırsam belli olur kızlar çok merak ediyorum birde belirti varmı tutma belirtisi tutmama belirtisi pff heyecan korku Allah yardımcımız olsun
im gibiymişsiniz bende adet zamnımı bekliyorum tüp bebeğe baslamka için ve kesınlıkle doktoruma sora sora bı hal oldum mutlaka transferide anestezi ile istiyorum dıye burda tüp bebek yaptıran bı arkadsım sacamalama o anı yaşa vücuduna yabancı madde gırmesın ne gerek var dıyo ama yapamayabılırım allah yüzümüze baksın inş hayırlı haberler alırız...Merhaba cok sanslisiniz umarım ben de aranıza katilirim.benim normalde de kabizlik sorunum var o zaman simdiden dikkat etetmeye başlayayım. Daha ilac kullanma asamasindayim.uumarim hersey yolunda gider. Ben transfer siradinda da anestezi isteyecegim çünkü mumuayeneyi bile zor oluyorum. Benim için de dua edin olur mu