hayirlisi canim bakalım allah hepimize tattirir inşallah bu duyguyuPardon birkac sene yazmissin bende birsene anladim şaşırdım hayirlisi ins.
Hangi merkeze gidiyosun hangi asamadasin ?Keske olsunda ikiz olaun yaaa ben cook iatiyorum Rabbim bilir hayirlisida bende 2 embriyo koydurmayi dusunuyorum
Cnm su an hicbiyere gitmiyorum mayisin ortasi gibi basliscm tup bebege insallah arastiriyorum da maddiyat biriktiriyoruz su an mayisin ortasi gubi baslicam insallah ben pko 2 kez klomen kullandim birinde yum oldu birinde olmadi sonra 2 kere gonal f kullandim yum oldu catlatma ignesi oldm ama sonuc hep negatifti artik hormon ilaci almak istemiyorum vucudumu alt ust ediyo kilo aldiriyo dr da tup bebege yonlendirdi asilamada olmadim olmayida dusunmuyorum %1 %2 bir umut icin o kadar ilac almak istwmiyorum hayirlisi sabirla duayla tevekkul ile bekliyoruz ama pes etmicem bende elbet birgun anne olmsk icin elimden gelen herseyi yapmaya caliscam hayielisiyla duayla...Hangi merkeze gidiyosun hangi asamadasin ?
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..9.gün hcg 72 , 12.gün 268, 14.gün 768 çıktı. Ben iki embriyonun da tuttuğunu düşünüyorum değerlere göre. ama 1 veya 2 olduğunu haftaya ultrasonda görücez. embriyolar 1.kaliteydi. ve 3.gün embriyosu
Amin İnşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
ben iki kez denedim tüp bebeği. iki transferde de bi acı ağrı hissetmedim canım. yumurtalarımın toplandığı gün başka bir bayanın transferi vardı ve anesteziyle yapıldı. bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.çünkü herkes rahat edemiyor.muayene olurken bile anestezi olanlar oluyor kendilerini kastıkları için. önemli olan çok istemek inanmak . ben ilk transfer günü hiç istemedim embriyolarda beni istemdi ki tutunmadı. bu sefer bende hastanedekilerde çok inandık hep duayla başladık bitirdik her işimizi çok şükür güzel haberler almaya başladık. inşallah en kısa zamanda sende bekleyen herkeste hayırlı haberler alır :)Cook saol cnm o ignelerden oldum gonal f kullandim catlatma ignesi olmak icin ama embriyi koyarken cook aciyo diyolar anestezi yapmiyor diyorlar cook korkuttilar beni yaa ama ne olursa olaun ben anne olmak iatiyorum az da olsa yumurtam var mi var o yuzde umudumu kaybetmicen acirsa da yavrum icin anne olmak icin deger emwk ve sabirla beklemek lazim hayirlisi insallah dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden Rabbim buyuk
Canim senin kac sene oldu evleneli daha onceden asilama falan yapmismiydin benim martta 4 sene doluyorda tup bebege baslama zmaani geldigini dusunuyorum artik, basimdan 4 asilama gecti benim de..hayirlisi canim bakalım allah hepimize tattirir inşallah bu duyguyu
Canım benimde 4 sene oluyor . Ben hiç aşılama yaptırmadım direk tüp bebek yaptirdimCanim senin kac sene oldu evleneli daha onceden asilama falan yapmismiydin benim martta 4 sene doluyorda tup bebege baslama zmaani geldigini dusunuyorum artik, basimdan 4 asilama gecti benim de..
K.bakma seni soru yagmuruna tutuyorum ama anlarsin durumumdan diye dusunuyorumCanım benimde 4 sene oluyor . Ben hiç aşılama yaptırmadım direk tüp bebek yaptirdim
K.bakma seni soru yagmuruna tutuyorum ama anlarsin durumumdan diye dusunuyorumtup bebek sureci nasil bir surec bastan itibaren nasil geciyor transferden sonra dinlendinmi ve yumurta toplaninca neye gore transfer icin cagiriyorlar bana uzun uzun anlatirmisin canim
Cnm asilama olmus mu idin sen yasin kac ve kac yillik evlisin bi de tup bebek nerde kaca mal oldu... K.bakma cok sorup bunalttim ama ben dusunuyorm hayirlisi ile insallah Rabbim ikiz ikiz bebek nasip eder sana ne guzel bi duygudur ...Rabbim bizede yasatir insallahCanım öncelikle Özel tüp bebek merkezi olduğu için işlemler çok hızlı yürüyor. Ön görüşmeni yapıyorsun sonra adetin 2.günü merkeze geliyorsun. Ortalama 10-12 gün arası yumurta gelişimi için verdiği ilaçları kullanıyosun. Zaten 10.gün gibi istenilen olgunluğa ulaşıyor. yumurta toplanacağı günü bildiriyorlar sana, eşinle beraber sana yumurta toplama işlemi yapılırken eşin de sperm örneğini veriyor. Biraz dinlendikten sonra merkezden ayrılıyorsun. ertesi gün kaç yumurtanın döllendiği ile ilgili bilgi alıyosun. genelde 3.gün transfer için gün ve saat veriyorlar. Ben 1 veya 2 embriyo demememe rağmen doktorum direk 2 tane koyalım dedi. transferden sonra 2 saat hastanede yattım. daha sonra 1 hafta hiç kalkmadan yatmaya evde devam ettim. daha sonra günlük hayatıma devam ettim. çok şükür kan testim pozitif. Kısmet olursa haftaya kese için gidicem.
Devlete gitseydim eğer; önce aşılama yapalım diyeceklerdi. Ve en az 2-3 aşılamadan sonra tüp bebeğe başlanacaktı. ayrıca ilk transferde 1 embriyo transferi yapılacaktı. durumunuz iyi ise direk özel merkeze gidin.
Ben ocak 1 de başladım tedaviye şuan kese için gün sayma aşamasındayım
Cnm asilama olmus mu idin sen yasin kac ve kac yillik evlisin bi de tup bebek nerde kaca mal oldu... K.bakma cok sorup bunalttim ama ben dusunuyorm hayirlisi ile insallah Rabbim ikiz ikiz bebek nasip eder sana ne guzel bi duygudur ...Rabbim bizede yasatir insallah
Aşılama istemedim ben direk özel merkeze gittim. İzmir de irenbe ye gittim. Yumurta toplama ve transfer 4.500 lira, ilaçlarada 1200 gibi bi rakam gitti. hastaneye 4500 harici başka ödeme yapmadım. dondurma ücretini saymazsak eğer
Peki klomen gonal f kullandin mi hic cnm kac yillik evlisin yasin kac cnm bi de dr tup bebege yonlendirmesi sarti var mi iatiyolar miDondurma için acele etmenize gerek ilk transfer tutmazsa bile hastane 1 ay ücretsiz donduruyor. ve 2.denemede zaten hazır embriyolarınız oluyor
Peki klomen gonal f kullandin mi hic cnm kac yillik evlisin yasin kac cnm bi de dr tup bebege yonlendirmesi sarti var mi iatiyolar mi
Tedavi öncesi 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Hamile kalamdım. 4 yıllık evliyim ben 26 eşim 28 yaşında. Devlete giden arkadaşlarım vardı 3 kere aşılama yapmadan tüp bebeğe başlamadılar. Tabi aşılama senin sorununa göre değişiyor. tüpler tıkalıysa aşılama yapmazlar. sebepsizse aşılama dener kesin
Bende bi kere asilama denicem galiba ama olmaz ise yaza tup bebek dusunuyorum mayis sonu gibi insallah ankara da dusunuyorum fiyatlar hep 8 bin diyolar cok yaa 4 5 olsa karsilariz 3 bin var su an o zamana 8 bin zor izmirde uzak ama Rabbim buyuk bakalim ama mayisa kadar arastircam ve sadece 1 kere asilama yapcam cunki artik hormon ilaci kullanmak istemiyorimÖzel merkezde sana bırakıyorlar ister aşılama ister tüp seçebilirsin.
Bende bi kere asilama denicem galiba ama olmaz ise yaza tup bebek dusunuyorum mayis sonu gibi insallah ankara da dusunuyorum fiyatlar hep 8 bin diyolar cok yaa 4 5 olsa karsilariz 3 bin var su an o zamana 8 bin zor izmirde uzak ama Rabbim buyuk bakalim ama mayisa kadar arastircam ve sadece 1 kere asilama yapcam cunki artik hormon ilaci kullanmak istemiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?