- 21 Şubat 2015
- 145
- 79
- 43
Mrhb cnm bende ingilterede yasiyorum hangi doktora gidiyorsunİzmir deyim canım ben. Tedavim burada oluyor ama işlemi Londra da çok güvendiğim, beni ve yumurtalık sistemimi çok iyi tanıyan, zamanında beni kanserden kurtaran doktora yaptıracağım. Tüm ilaç seçimlerimi ve dozlarını Londra daki doktorum seçiyor. Buradaki sadece yumurta takibi yapıp kendisine bilgi aktarıyor
Allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılsın dilerim.Şimdi doktordan geliyorum 7 buyumuş yumurtam var aşırı buyumesın diye iğne yaptı doktor yarına gtcem son kez bakacak çatlatma iğnesi vercek inşllh cumarteside yumurtlarımı topluycak lütfen dua edin bana bu sefer pozitıfi goruym o kadar emeğmz var
Doktorlar her zaman her şeye hazırlıklı olmamızı sağlamak adına gerçekçi konuşmaya çalışıyorlar. Evet hepsi sağlıksız çıkabilir bir daha deneyeceksin. Kendini sakın bırakma, duyduğun her şeye de moral bozma. Yumurta üretebiliyorsan bebeğin olacaktır :) Güzel haberlerini bekliyorum inşallah...
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım ama devlette olucak,benşm korkum adetin 2 günü gideceğim ona göre yol çizicek sanırım ama devlette tam aneztezi ile olmuyormuş yarım oluyormuş yumurta toplama işleminde acaba acım olurmu , kaç yumurta olması işlemi netleştirir birde nezaman başlarım ve nezaman sonuç alabilirim bilen varmı yani akış nasıl olucak devlet olduğu için doktoru bile göremedim stajyeri iletiyor şimdi gittiğimde doktoru görücem ama çok heyecanlıyım lütfen bilgi verin rahatlıyım gerçekten bilmediğim için gerildim
Hakkında hayırlısı olsun.inş istedıgın gıbı bır sonuç alırsın.sakın korkma çok kolay bundan sonraki sureçŞimdi doktordan geliyorum 7 buyumuş yumurtam var aşırı buyumesın diye iğne yaptı doktor yarına gtcem son kez bakacak çatlatma iğnesi vercek inşllh cumarteside yumurtlarımı topluycak lütfen dua edin bana bu sefer pozitıfi goruym o kadar emeğmz var
Merhaba canım.ben tıp fakültesinde aşılama yaptırmıştım.fakültelerde bu işlemler daha uzun sürüyor.eger başlıyacaksan bır an önce başvur dedım çünkü rapor çıkarma bır dört ay suruyor.şehirden şehırede degışebılır tabıkı.unv hastanesinde verecegın para bın ya da bınbeşyuz bunu geçmez.ozele guç yetmez bence hastaneye gıt.sızın gıbı olan bır ark vardı.eşi keçıboynuzu pekmezı ve vıtamın kullandı havuç suyuda içti düzeldi ve arkadaşım hemen hamile kaldımerhaba kızlar size kayseriden yazıyorum bir şey sormak istiyorum ben 28 eşim 32 yaşında benim sorunum yok eşimdede ileri hareket %7 morfoloji %3 toplam sayı 48 milyon toplamda hareketlş %36 felan hareketsiz % 64 doktor eşime hareket sorunu var sayı iyi dedi eşime neofurtil diye bir ilaç verdi bu ilaçtan sonra gebelik olmazsa tüp bebek dedi sizden ricam sonuçlarınız nasıldı tüpbebeğe karar verdiniz bana 5 bini bulur dedi maliyeti birde üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptıran varmı bilgilerinize muhtacım yardım edin lütfen
bende başladım ilacın yanında keçi boynuzu kürüne allah büyüktür yardımcımız olsun hayırlısı dua edin inşallahMerhaba canım.ben tıp fakültesinde aşılama yaptırmıştım.fakültelerde bu işlemler daha uzun sürüyor.eger başlıyacaksan bır an önce başvur dedım çünkü rapor çıkarma bır dört ay suruyor.şehirden şehırede degışebılır tabıkı.unv hastanesinde verecegın para bın ya da bınbeşyuz bunu geçmez.ozele guç yetmez bence hastaneye gıt.sızın gıbı olan bır ark vardı.eşi keçıboynuzu pekmezı ve vıtamın kullandı havuç suyuda içti düzeldi ve arkadaşım hemen hamile kaldı
CaCaniUOTE="havadansudan, post: 40156834, member: 361735"]Merhaba canım.ben tıp fakültesinde aşılama yaptırmıştım.fakültelerde bu işlemler daha uzun sürüyor.eger başlıyacaksan bır an önce başvur dedım çünkü rapor çıkarma bır dört ay suruyor.şehirden şehırede degışebılır tabıkı.unv hastanesinde verecegın para bın ya da bınbeşyuz bunu geçmez.ozele guç yetmez bence hastaneye gıt.sızın gıbı olan bır ark vardı.eşi keçıboynuzu pekmezı ve vıtamın kullandı havuç suyuda içti düzeldi ve arkadaşım hemen hamile kaldı
Hiç gerilme.bende devlet hastanesinde yaptım.ikinci günü bakacak kist yoksa tedaviye uçuncu gün ignelere başlatırlar.gobekten ve kalçadan verırler.gobegı sen yap korkma kolay oluyor.sana hemşireler anlatır.tahmını 10 gün ignelere devam edersın.igneleri bıtınce çatlatma ıgnesını yapardın.ıkı gün sonra yumurtan toplanır oda anestezıyle oluyor ve çok rahat korkma sen hiç hıssetmıyorsun.çok yumurta degılde kalıteli olması önemli.benım 10 tane toplandı sekizi iyi çıktı.altısı dollendı sonra beşbkaldı bundan 4çok iyi çıktı.şuan son günüm yarın test yaptıracam uç gün dollenmesını beklıyorsun.o bıle çok güzel bır duygu.transferde çok kolay hiç acımıyor.sonra dınlenme sırası.bırde ilaçlarını hep aynı saatte yap unutma bunu
amin arkadaşım hepimiz için hayırlısı ben adetin 1.günü gittim o gün hemen iğneleri verdi şimdi çarşamba sabahı kontolüm var umarım 5 günde yumurtalarım olgunlaşmıştır da hemen yumurtalıklarımı alıp işleme başlarlar çok heyecanlıyım Allah hepimizin gönlüne göre versin kaderlerimiz aynı,
Merhaba canım.saat önemli ama bir kere degişmiş o kadardan bır şey olmaz.ben bır gün iğne yapmayı unutmuştum aşılamamda anlamadım ozelde mı yaptıracaksın devlette mi.ben devlette yaptırdım.sakın olumsuz düşünme.bu Allahın takdırı tamamen.benim ve eşimin bır sorunumuz yok ve her şey yolunda gıttı iyi kalıte uç embrıyo verıldı ama sonuç negatıf.bunun ıyı ya da kotu olmasıyla alakası yok.kotu gıdıp kotu embriyo verılıp hamıle kalanda var.yumurta buyumuse ortalama 9 10 gün suruyo.sıgara onemlı tabı en azından azaltmaya çalış.bu aralar ozellıkle sağlıklı beslen.soracagın bır şey olursa çekinme sorhavadansudan merhaba,
ben iğnelerime başladım bugün 4.cü vurulacağım birde saatler 1 saat ileri alındı ya ben 7,30 vuruluyordum dün itibari ile 8,30 da vurulmuşum acaba okadardan bişey olurmu birde halen sigara içmekteyim sanırım ben bu işin altın kalkamıyacağım birde devlet karşılamıyor benim tüplerim açık batular yani tüplerin uçları kapalı devlette yapılacak ama ilaçlarım özel birde hastaneye 3000 tl vericem sanırım gerçekten konuşmaya ihtiyacım var umarı seninde çok güzel sonuçlanır bizde seninle birlikte mutluluğunu paylaşırız,
Canım bende devlette yaptırdım.34 yaşındayım şansı arttırmak için uç tane verdıler.verıyolar korkmaYa bisey sorcam bende devlette yaptiriyorm daha baslanmadi benimkine cikolata kisti var cunku.sunu merak ediyorum devlette cogul gebeligi onlemek icin 1 yumurta yapiliyomus 35 yas ustune olasiligi dusuk diye 2 yapiliyomus benimde yasm 28. Kistim old icin acaba olasiligim dusuk diye yaparlarmi bi bilginz varmi bu konuda
Benımde büyük ıhtımal mayısta olacak ıkı ay ara verdiler.sıze ne kadar ara verdılerMayısta 2. Tüp bebek dememem olucak inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Benimde 2. Reglimde başlıycaklar, aslında ben kendimi toplamak için 4 5 ay sonra düşünüyordum ama dr um uzun araları önermedi. Pekii sen nasılsın psikolojik olarak hazırmısın hemen 2. Ye ??Benımde büyük ıhtımal mayısta olacak ıkı ay ara verdiler.sıze ne kadar ara verdıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?