tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

Benimde 2. Reglimde başlıycaklar, aslında ben kendimi toplamak için 4 5 ay sonra düşünüyordum ama dr um uzun araları önermedi. Pekii sen nasılsın psikolojik olarak hazırmısın hemen 2. Ye ??
Ben bır ay ara verip yaptırayım diyordum ama doktorum uçuncu reglınde başlayalım dedi.hazır olmaktan çok vakıt geçırmek ıstemıyorum artık.kaçıncı denemen.benım ıkıncı olacak

Sağlıklı eşlerin bile her ay bebek sahibi olma olasılıklar %20 lerde... Bizlerin problemlerimizi dert etmemiz çok saçma. Bu işte her şey morale bağlı. Yaşadım ve gördüm ki kendinize inanmaya devam ederseniz oluyor. Her şey gönlünüzce olsun...

Ben İzmir'de özel doktor gözetiminde anlaşmalı olduğu hastanede tüp bebek tedavisi oldum. 3000 TL doktor, 2000 TL hastane ve 900 TL ilaçlara para verdik.

Ben İzmir'de özel doktor gözetiminde anlaşmalı olduğu hastanede tüp bebek tedavisi oldum. 3000 TL doktor, 2000 TL hastane ve 900 TL ilaçlara para verdik.
fiyat özellerde hemen hemen aynı heralde ama devlet nasıl acaba çok mu uzatıyorla sizin tüp bebek oluölu sonuçlandı değil mi?

fiyat özellerde hemen hemen aynı heralde ama devlet nasıl acaba çok mu uzatıyorla sizin tüp bebek oluölu sonuçlandı değil mi?

Bana da ege ünv.ni önerdiler ama benim tedavi öncesi formalitelere sabrım yoktu, maddi sorun pek yoktu direk özelde denedim şansımı. Şuan 23. haftamızı bitiriyoruz çok şükür. Maddi anlamda pahalı diyorsanız tabii ki ünv. hastanelerine gidin. Sonuçlar orada da güzel çıkıyor, yani hamile kalma şansınız orada da yüksek ama formaliteler biraz zaman alıyor. Ben 35 yaşındayım, zaman benim için önemli... Ege ünv. tedavi gören, benden oldukça genç bir arkadaşım her yönüyle araştırmalarından çok memnun kalmıştı ve şuan bebek sahibi. Ama hamilelik öncesi 6 ay kadar gitti geldi. Ben özele gittikten 2 ay sonra hamileydim :) Tercih sizin, biran önce karar verip denemelere başlayın derim :)

Benımde büyük ıhtımal mayısta olacak ıkı ay ara verdiler.sıze ne kadar ara verdıler

Benimde 2. Reglimde başlıycaklar, aslında ben kendimi toplamak için 4 5 ay sonra düşünüyordum ama dr um uzun araları önermedi. Pekii sen nasılsın psikolojik olarak hazırmısın hemen 2. Ye ??
Yeni tedavinize negatif aldığınız aydaki adeti sayarak yani 3. adettemi başlayacaksınız..Benimde doktorum fazla ara vermemekten yana, ilaçların etkisini halen hissettiğimden ben 3. adette düşündüm de, sizlerinki nasıl olacak..

Canım negatif sonuçtan sonra ki ilk adetimi oldum şimdi 2. Adeti bekliyoruz bi sorum olmazsa 2. Adette başlıycaz benim doktorumda çok ara vermekten yana değil. Benim gittiğim prof. Tüp bebeği kendisi yapmıyor. Yumurta takiplerimi yapıp tüp bebek merkezine yolluyor beni. Bu işten pek para kazanmıyor anlıcağın. Bunu niye yazıyorum çünkü bazı arkadaşlar hemen ikinci diyorlar çünkü para için falan yazıyorlar ama gerçekten öyle bişi yok demek ki çok ara vermemek daha iyi. Senin sorun ne canım?

Bende şuan adetliyim, bir sonraki ay düşünüyorum. Doktorum ne zaman istersen felan dedi bende ara vermek gerekirmi dediğimde hayır dedi. Benim yaşım 38, yumurtam az ve kalitesiz oluyor, biraz zamanla yarışıyoruz maalesef, gitgide düştü yumurtalar ondan dolayı fazla beklemeyi düşünmedim. tedavilerimin birinde yaklaşık 7-8 ay sonra denedim 6 olan yumurtam 2 ye düştü, o yüzden...
sende sorun ne, benim 4. deneme olacak...

Benim pco ama sana bişi anlatmak istiyorum benim ablamın 7 sene sonra bir kızı oldu. 7 sene boyunca neredeyse hiç yumurtası olmuyordu dr 45 yaşında bir kadının yumurtalığıma sahipsin demiş ve ablam 35 yaşında anne oldu. O yüzden sıkma canını. Düşünsene ablam tüp bebeğe yumurtası olmadığı için senelerce gidemedi bile

Hee bu arada şunuda belirteyim ablamın kızı 3. Kalite embriyoydu :)

Hee bu arada şunuda belirteyim ablamın kızı 3. Kalite embriyoydu :)
maşallah Rabbim ol desin yeterki değilmi..mucize valla..benim kontrollerimde yumurtam oluyor, hatta doktorum 30 yaş rahime sahipsin dedi, ama iğneler hem sayıyı hemde kaliteyi düşürüyor.Bir bakmışız sona tek embriyo kalıyor..
Bende mucizeyi yaşarmıyım hiç bilmiyorum. Rabbim bizlerede nasip etsin..

Yaşarsın tabi kiii olmasa ablamın almayacaktı düşünsene seneler sonra yumurtası güç bela büyüyor ama 3. Kalite ve tutuyor ve 7 sene boyunca aldığı negatiflerden sonra. Ablamın durumu senden çok çok daha kötüdü yeterki peşinden git bırakma. 40 yaşında 13. Denemesinde tutan bir sürü insan tanıyorum.

Bazen pes ediyorum sonra yeniden ayağa kalkıyorum her düşmeden sonra.. İnşallah canım sağolasın...çok örnek var öyle ma işte insan umutsuzluğa kapılıyor.. Çok sağol desteklerin için, Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın..

Amiiin inşallah en yakın zaman da alırız güzel haberlerimizi

Benım eltimde de pco var.hormon ıgneleri kullanmış çocuk olması için.en son doktor tup bebek demiş ıgne vermıyormuş eltim istemiş.o ay az yaptım ıgne dıyor ve ıkizlere hamıle.hiç bellı olmuyor.bugün tup bebekle ıkı çocuğu olan bır arkadaşla konuştum.onun beynı kadınlık hormonu salgılamıyormuş gençliginden beri ancak haplarla adet oluyormuş.dorduncu denemesınde ilk oğlu şimdide oglundan sonra ilk denemede kızı oluyor.normalde vucudu hiç yumurta uretmıyormuş ona rağmen olduysa bızımde olacaktır inş.

Bende ozellıkle sordum doktoruma uçuncu adette gel dedi.vucudun dınlenmesi için biraz ara vermek lazım bence.ıgne yerlerı bıle acıyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…