tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

Bende ozellıkle sordum doktoruma uçuncu adette gel dedi.vucudun dınlenmesi için biraz ara vermek lazım bence.ıgne yerlerı bıle acıyor bazen.
aynen yaa, dün göbeğim acıdı sanki yine iğne yapıyormuş gibi, baktım yerleri acıyor halen...

Slm bize de tüp bebek gerekli diyorlar ama ben biraz araştirdim tup bebek asamalarini ve cok korkuyorum bir kac yildir erteliyorum kaciyorum hep yardim edin o igneler ignenin yapildigi bolgeler bebek cok istiyorz ar 7 yillik evliyim ben nasil yapicam bu tedaviyi?

Canım boşuna korkuyorsun bence. başa gelen çekilir....bizim de sınavımız bu yönde napalım... ignelerden mi korkuyorsun anlamadım ben :) alışıyorsun canım. bi de kendin yapıyorsun igneleri tabi başkası da yapabilir ama kendin yapınca hiç hissetmiyorsun korkma başla bir an önce :) :) :)

Canım sakın korkma ve bır an önce başla.hiç korkulacak gibi değil.gobek ıgnesı kuçucuk acımıyor.yıllar geçiyor ilerde keşke dememek için hemen başla.buluyorsun yaş ilerledikçe şansımız azalıyor

merhaba bende dün 2.denemeye puregon iğnesi ile başladım aşılama çok sonuç vermiyor diye duydum ama tabi kesin bir bilgim yok

Amin. :) benim ilk ve son sefer tüp bebek deneyişim olacak. İşlemi daha önce olmadığım için nasıl bir ağrı bilmiyorum ama belki de heyecan stres vs. için genel anestezi daha iyidir... bilmiyorum :)

nasıl geçti tedavin? Herşey yolunda mı iyi misin?

iğnelerimi ben de kendim yaptım herkes gibi. Korkma... hiçbirisini hissetmiyorsun bile. her şey gayet olağan bir şekilde ilerliyor. Allah yardım ediyor merak etme. Çok geçmeden bir an önce başla tedavine. Yaş çok önemli.

Benm transfern 5.gunu dun kasiklarimda ibne batmasi hissi vardi bugun hic bisey yok hic bi agri falan yok normal mi sizce

Benm transfern 5.gunu dun kasiklarimda ibne batmasi hissi vardi bugun hic bisey yok hic bi agri falan yok normal mi sizce

ben doktoruma sormuştum her hangi bir belirtisi olur mu diye? Olmaz demişti... kan tahlilini bekleyeceğiz mecbur

Bazi kisilerde agri batma gbi seylerle belli ediyormus arastrdgm kadaryla bende de dune kadar vardi Ama bugun hic bisey yok 3 embriyo transfer edildi insallah en AZ 1 tanesi tutunmus olsa ilk gun yola cikmistk arabada sallandm o yuzden umudum fazla yok

moral bozmak umudum yok demek yok... her şey güzel olacak... günleri saymamaya çalış... hamileymiş gibi hayal et... hayal kur... Moralini pozitif tut... olumsuz cümleler yok :) bebeşlerin ile konuş... kalbini temiz tut... Allah ne eyler ise... güzel eyler... ben de hiç belirti yok. bir ara baş dönmem oldu ama doktor ilaçlardandır dedi. göğüslerim hafif hafifi şişip ağrı yapıyor dedim... o da ilaçlardandır dedi...

Cok tesekkur ederm AMA transferden sonra iyice gergin oldm esimle tartisip duruyorm benm kadar heycanli degil sinir oluyorm o yuzden gunlerdir moral bozuk olarak bekliyorm

Cok tesekkur ederm AMA transferden sonra iyice gergin oldm esimle tartisip duruyorm benm kadar heycanli degil sinir oluyorm o yuzden gunlerdir moral bozuk olarak bekliyorm

bende annem ile tartışıyorum kaç gündür. hatta en son 6-7 yıl önce ağlayan ben salya sümük her gün ağlar oldum :) sanırım yediğimiz hormon iğneleri kendisini göstermeye başladı. yapacak bir şey yok... boşver ver eşinin heyecanlı olmayışını... Allah erkeğin doğasına bunu vermemiş... anneliği anlayamaz... bu seni yada bebeği sevmediği için değil... sadece doğansında yok adamın nasıl bilsin... Allah onu öyle yaratmış... takma kafana...

Haklisn Allah hepimizede saglikli tatli bebisler nasil etsn insallah

Bana dediler ki 10 gun sonra yaptirabilirsn dediler Ben cumartesi yaptirmayi dusunuyorm 2 nisan da transferm oldu

Bana dediler ki 10 gun sonra yaptirabilirsn dediler Ben cumartesi yaptirmayi dusunuyorm 2 nisan da transferm oldu

hayırlısı olsun İnşallah ama 2 nisanı sayma. 10ununcu günün 12 Nisan pazar cumartesi yaptırdığında olumlu birşey alamayabilirsin.

arkadaşlar 9. gün kanda negatif çıkarsa 12. gün pozitif çıkma itimali olur mu? 12. gün denmişti bize dayanamadım bugün yaptırdım negatifti sonuç bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…