İnşallah canım sağolasın..Amiiin inşallah en yakın zaman da alırız güzel haberlerimizi
aynen yaa, dün göbeğim acıdı sanki yine iğne yapıyormuş gibi, baktım yerleri acıyor halen...Bende ozellıkle sordum doktoruma uçuncu adette gel dedi.vucudun dınlenmesi için biraz ara vermek lazım bence.ıgne yerlerı bıle acıyor bazen.
Canım sakın korkma ve bır an önce başla.hiç korkulacak gibi değil.gobek ıgnesı kuçucuk acımıyor.yıllar geçiyor ilerde keşke dememek için hemen başla.buluyorsun yaş ilerledikçe şansımız azalıyorSlm bize de tüp bebek gerekli diyorlar ama ben biraz araştirdim tup bebek asamalarini ve cok korkuyorum bir kac yildir erteliyorum kaciyorum hep yardim edin o igneler ignenin yapildigi bolgeler bebek cok istiyorz ar 7 yillik evliyim ben nasil yapicam bu tedaviyi?
merhaba bende dün 2.denemeye puregon iğnesi ile başladım aşılama çok sonuç vermiyor diye duydum ama tabi kesin bir bilgim yokTup bebek tedavisi tam olarak nasıl oluyor ameliyat gbi şeyler varmı şuan puregon iğnesi kullanıyorm cumartesiye kadar karar vermem gerekiyor tup bebek mi aşılama mı yaptrsam şuan da 6 gelişmekte olan yumurtam var tup bebek için çok elverişli dedi dokturum ama korkuyorum nasıl ne aşamalardan geçiliyor yardmcı olurmusnz bana
Amin. :) benim ilk ve son sefer tüp bebek deneyişim olacak. İşlemi daha önce olmadığım için nasıl bir ağrı bilmiyorum ama belki de heyecan stres vs. için genel anestezi daha iyidir... bilmiyorum :)
Slm bize de tüp bebek gerekli diyorlar ama ben biraz araştirdim tup bebek asamalarini ve cok korkuyorum bir kac yildir erteliyorum kaciyorum hep yardim edin o igneler ignenin yapildigi bolgeler bebek cok istiyorz ar 7 yillik evliyim ben nasil yapicam bu tedaviyi?
İyi aksamlar bende yeni katildim araniza nasipse yarin 3transferimi olcam bana dua edin ne olur bu sefer tutsun Çocuğumun olmasini çok istiyorum
Benm transfern 5.gunu dun kasiklarimda ibne batmasi hissi vardi bugun hic bisey yok hic bi agri falan yok normal mi sizce
Bazi kisilerde agri batma gbi seylerle belli ediyormus arastrdgm kadaryla bende de dune kadar vardi Ama bugun hic bisey yok 3 embriyo transfer edildi insallah en AZ 1 tanesi tutunmus olsa ilk gun yola cikmistk arabada sallandm o yuzden umudum fazla yok
Cok tesekkur ederm AMA transferden sonra iyice gergin oldm esimle tartisip duruyorm benm kadar heycanli degil sinir oluyorm o yuzden gunlerdir moral bozuk olarak bekliyorm
Haklisn Allah hepimizede saglikli tatli bebisler nasil etsn insallahbende annem ile tartışıyorum kaç gündür. hatta en son 6-7 yıl önce ağlayan ben salya sümük her gün ağlar oldum :) sanırım yediğimiz hormon iğneleri kendisini göstermeye başladı. yapacak bir şey yok... boşver ver eşinin heyecanlı olmayışını... Allah erkeğin doğasına bunu vermemiş... anneliği anlayamaz... bu seni yada bebeği sevmediği için değil... sadece doğansında yok adamın nasıl bilsin... Allah onu öyle yaratmış... takma kafana...
Haklisn Allah hepimizede saglikli tatli bebisler nasil etsn insallah
Bana dediler ki 10 gun sonra yaptirabilirsn dediler Ben cumartesi yaptirmayi dusunuyorm 2 nisan da transferm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?