Tüp bebek, yumurta toplama

Krablt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
160
46
48
33
Merhaba kızlar , amh ım 0.54.. bugün yumurta toplamam gerçekleşti. 9 yumurta toplandı 3 tanesi boş çıktı 6 tane kaldı. Tabi yarın a kaç tane kalır bi fikrim yok . Bilgisi olanlar rica etsem paylaşabilir mi? 5. Güne gider mi? 6 tane yumurtadan kaç tane kalır. Bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi

Bugün bende opu oldum. İnanılmaz ağrım sancım var. Sen nasılsın merak ettim sadece bendemi oldu acaba. Birde çok şiş karnım

Merhaba kızlar , amh ım 0.54.. bugün yumurta toplamam gerçekleşti. 9 yumurta toplandı 3 tanesi boş çıktı 6 tane kaldı. Tabi yarın a kaç tane kalır bi fikrim yok . Bilgisi olanlar rica etsem paylaşabilir mi? 5. Güne gider mi? 6 tane yumurtadan kaç tane kalır. Bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi
Amh değerinize göre yumurta sayınız iyi maşallah. Benim de düşük, 1 2 yumurta oluyor hedefimiz.. İnşallah hepsi ilerler, güzel haberler almanızı diliyorum 🌹

Bugün bende opu oldum. İnanılmaz ağrım sancım var. Sen nasılsın merak ettim sadece bendemi oldu acaba. Birde çok şiş karnım
Sizin ohss olma ihtimaliniz var. Doktorunuza bildirin durumunuzu lütfen, baksınlar vakit kaybedilmeden

Kimse size bununla ilgili net bisey söyleyemez malesef. Tamamen yumurtanın kalitesi ile alakalı bir durum . 12 tane toplandi benden de. 8 tanesi 5. Güne ulaştı ve donduruldu. Umarım hepsi kaliteli çıkar, size yetecek olanları kalır. 🙏

Bugün birinci günüm 5 tane kalmıştı dün yumurtam. Bugün 3 tanesi döllenmiş ne olur acaba sonrası bi fikri olan var mı 5. Güne giderler mi acaba

Benimde 16 tane toplandı 4 tanesi boş çıktı 6 tanesi döllenmiş bakalım yarına ne olur bilmiyorum. Tevekkül ediyorum bekliyorum

Kaç tane toplandı sizden
Benimde 16 tane toplandı 4 tanesi boş çıktı 6 tanesi döllenmiş bakalım yarına ne olur bilmiyorum. Tevekkül ediyorum bekliyorum
inşallh 5. Güne gider . Ben çpk korkuyorum. 3 tane döllendi çünkü

Kaç tane toplandı sizden

İcini ferah tut canım bir tane sağlıklı bile yeter çünkü. Allah hepimize nasip etsin . Emeklerimiz boşa cikmasin. Senin taze transfer mi olacak

Merhaba bende ikinci tupbebek icin tedaviye basladim ilkinde 10 yumurta gozukuyordu hepsi bos cikti tedavim iptal edildi. Bunda tedaviye gecen cuma basladim bugun kontrolm vardi sadece 2 tane yumurta gozukuyormus onlarda cok ic acici degil gibi dua edin lutfen benim icin. 🙏 birde meriofert ignesini bulmak zulum oldu ya hic bi eczanede yok siz ne kullandiniz acaba

Kaç tane toplandı sizden

Sana tavsiyem böyle düşünme bizim yada doktorlarin işi değil doktorlar vesile bizler dert ortağıyiz bende 4 günüm ne olacağı beli degil anlatım ben polikistik ve çok mutluydum herkez sen güzel hamile kalırsın dedi ama anlatım 24 yumurta çıktı neguzel dimi 20 dolu 4 boş 1. Gün 12 gün 10 tane dolendi dedi ama yumurta kaliten çok kötü dolenme bile iyi haber dedi ben üzüldüm ama Allah'a sığındım neyse 2 gün 10 devam ediyor bolunduler dedi yarın kiritik gün dediler onda hiç kafaya takmadım Allah büyüktur dedim 3 günü aradılar 10 devam ediyor bölünmeye dedi sonra bugün aramadilar yarın arayacaklar dün 5 gün ne kalitede olduğunu ve kactane olduğunu söyleyenlermis ve ben düne kadar embriyolar kötü devam ediyorlarmis sanıyordum bunu sordum dedim hem kötü dediniz hem 3gune kadar güzel ilarledi diyorsunuz dedim meğerse başta yazdım yumurtalar. Kötü Muş dolenmeler ve bölümleri iyimis ya mucize aslında yarında Allah bilir ne haber Alaçam heyecan var ama üzülme yok ben hep ilk defa Allah'a bıraktım ve içim rahat gidiyorum tedaviye ilk defada kimseyi düşünmüyorum 5 yılın katkisida bu bana

Ahhh canım inşallah olur çok dua et inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Merhaba bende ikinci tupbebek icin tedaviye basladim ilkinde 10 yumurta gozukuyordu hepsi bos cikti tedavim iptal edildi. Bunda tedaviye gecen cuma basladim bugun kontrolm vardi sadece 2 tane yumurta gozukuyormus onlarda cok ic acici degil gibi dua edin lutfen benim icin. 🙏 birde meriofert ignesini bulmak zulum oldu ya hic bi eczanede yok siz ne kullandiniz acaba
Bende kullandım aynısnı ama kolay buldum

Bende kullandım aynısnı ama kolay buldum
Yok canim ya kos koca antalyada gitmedigim eczane kalmadi iki tane eczanede buldum ikiside rapor kotamiz doldu raporlu veremeyiz dediler bende mecbur bugun ucretli aldim. Bence ilaclara zam gelcek diye sakliyolar yada raporlu vermek istemiyorlar

İcini ferah tut canım bir tane sağlıklı bile yeter çünkü. Allah hepimize nasip etsin . Emeklerimiz boşa cikmasin. Senin taze transfer mi olacak
Merhaba kaç gün oldu son durumu ne benim olayda bu 10 adet embriyo var ama 5.gun bugün yavaş ilerliyormus 6.gunu bekliyecekler polikistik var kalitesizmis yumurtalar şükrediyorum dolendine ilerledi ne ama durumu iyi değil

Merhaba kaç gün oldu son durumu ne benim olayda bu 10 adet embriyo var ama 5.gun bugün yavaş ilerliyormus 6.gunu bekliyecekler polikistik var kalitesizmis yumurtalar şükrediyorum dolendine ilerledi ne ama durumu iyi değil
Bende de pko var canım bugün doktorumla görüştüm pazartesi belli olacak herşey. Transferi bana bıraktı taze mi dondurulmus mu istesem karar veremedim. İcini ferah tut canım Allah'tan ümit kesilmez. Embriyolarimiz evlat olsun bizlere 🤲

Bende de pko var canım bugün doktorumla görüştüm pazartesi belli olacak herşey. Transferi bana bıraktı taze mi dondurulmus mu istesem karar veremedim. İcini ferah tut canım Allah'tan ümit kesilmez. Embriyolarimiz evlat olsun bizlere 🤲
İnşallah benimde pazartesi son kararı vercekler iple çekiyorum benim dondurulmuş olacak çünkü 24 yumurta çıktı 1haftadir kendime gelemedim ağrım sızım geçti derken bugün galiba adet oldum yada lekelenmem kesilmedi anlmadim hakkımızda hayırlısı

Kimse size bununla ilgili net bisey söyleyemez malesef. Tamamen yumurtanın kalitesi ile alakalı bir durum . 12 tane toplandi benden de. 8 tanesi 5. Güne ulaştı ve donduruldu. Umarım hepsi kaliteli çıkar, size yetecek olanları kalır. 🙏
merhaba ben henuz yumurta buyutme işlemındeyım bana toplandıktan sonra 1 ay ara verecegız dedı bu surede dıyelım 10 yumurta toplandı hemen dondurcaklarmı hepsı ıcın ucret ayrımı odeyecem yoksa hepsı verılen ucrete dahılmı oluyor bı bılgınız var mı kafam karıstı prosudurde

merhaba ben henuz yumurta buyutme işlemındeyım bana toplandıktan sonra 1 ay ara verecegız dedı bu surede dıyelım 10 yumurta toplandı hemen dondurcaklarmı hepsı ıcın ucret ayrımı odeyecem yoksa hepsı verılen ucrete dahılmı oluyor bı bılgınız var mı kafam karıstı prosudurde
Canım benimde Aralık sonunda toplandı döndürüldü doktorum bu regl hemen gelicek bir sonrakinde transfer dedi şimdi ilk dollenenler için ödeme yapıyorsun transferden sonrada diğerlerini saklatmak istiyorsan tekrar dondurma parası ödüyorsun benim öyle olucak yani

Back
X