Tüp bebek zor bi süreç mi?

Arkadaşlar bir şey sorcam zamanında tüp bebek yaptırmıstık 2 tane embrymda 1000 TL karşılığında dondurulmuştu 1 seneliğine, bizi arayacakalrını söylemişlerdi senesi dolunca , o zamandan bu zamana 3 sene olacak daha arayacakla tabi şuan bi eşim yok ama aklıma geldi zaten dolandırılmış gibiydik o zamanda acaba dondurulmuş embriyolarım ne alemde ya
5 yıllığına donmuyor ya? Benımde dondurulmuslarım var 2-3 yıl önce 1500 tl vermıstk 5 yıllık donmustu memorıalda.. sen hangi hastanede yaptırdın? Sende tüp bebekle anne olup ayrılanlardan mısın :(

5 yıllığına donmuyor ya? Benımde dondurulmuslarım var 2-3 yıl önce 1500 tl vermıstk 5 yıllık donmustu memorıalda.. sen hangi hastanede yaptırdın? Sende tüp bebekle anne olup ayrılanlardan mısın :KK43:
Olamadan ayrılanlardanım ben genartta tedavi görmüştüm bize senelik denmişti o zamanlar bidahada arayan soran olaösı maalesef

Ben 2 doktora gittim emin olmak için ikisi de tüp bebek dedi. Ayrıca zaman da kaybetme hemen git diyolar.
Ben o zamanlar 21 yaslanrındaydım fshım yüksekti 12ydi ilerleyen zamanlarda kendine yeni bi hayat kurduğumda normal yolla olmayacak mı şimdi ya:(

Allah aşkına 40 bin diye bi fiyat mı olur maksimum tutsak tutsak 15 bin tutar, bunun içinde doktor ücreti ve ilaç parası da dahil, akraba fazla abartmıs yani öyle bişey imkansız ,zamanında bende yaptırmıstım özel ve en pahalı hastanelerin birinde 15 i geçmedi ama herşey içinde
Pardon ama akraba neden abartsın eline ne gececek yalanmı soylüyoruz hayret bısey illa fiyatlar her yerde aynı olacak diye bir kural mı var da haberimiz yok.

Ben 4 yıl önce tüp bebek tedavisi gördüm. Fiyatı yaklaşık 10 bin tutmuştu. Bir adetten bir adete kadar sürüyor tedavi. Dr uygun görürse göbekten ve kalçadan iğne vuruluyorsunuz. Üç ay kadar iğne vuruldum ben. Bana göre iki zorluğu var tüp bebeğin. Birincisi konulduktan sonraki 12 gün. Tutunup tutulmadığını öğreniyorsunuz. İkincisi 3 ay boyunca kalçadan vurulduğunu iğne. Maalesef yer kalmamıştı artık. Ama şimdi hepsini unuttum. Size tavsiyem tedavi olacağınız yeri ve Dr iyi araştırın. Maddiyatta varsa gerisi hiç zor değil.

Kızlar doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. 1 çocuğum var Allaha şükür. Bi kardeş istedik ama olmadı. Tüp bebek zor bi süreç mi, ne kadar sürüyor ve masrafları ne kadar oluyor ortalama. Bilgisi olan var mı?
Kişiye ve merkeze göre değişiyor. Üniversite hastaneleri daha uyguna yapıyor ama çok yogunlar. Bazı özel merkezler raporlu yapıyor biraz daha uygun oluyor ilaç vs. Bazıları tamamen özel oluyor. 2 sene once yaklaşık 9 bin falan verdik tabi embriyo dondurma dahil. Tamamen özeldi. Kolay değil tabi ama zor hiç değil. Yeterki sonuç pozitif olsun. Şimdi ikinci gebeligim yine tüp bebek dondurulmuş olduğu için daha uyguna geldi. Kolay bi hastaysan yumurtalık rezervi eşinin sperm morfolojisi vs iyiyse 1 ayda sonuç alınır. Çok kapsamlı bi konu tedaviler tamamen kişiye özel uygulanıyor bu yüZden

Cilrm
Arkadaşlar bir şey sorcam zamanında tüp bebek yaptırmıstık 2 tane embrymda 1000 TL karşılığında dondurulmuştu 1 seneliğine, bizi arayacakalrını söylemişlerdi senesi dolunca , o zamandan bu zamana 3 sene olacak daha arayacakla tabi şuan bi eşim yok ama aklıma geldi zaten dolandırılmış gibiydik o zamanda acaba dondurulmuş embriyolarım ne alemde ya
Acilen imha ettirin nolur nolmaz. Yıllık yenileme ücreti için de mi aramadilar?

Haberlerde gormustum bir kere
Bir kadinin embriyolarini satmisti merkez aradan zaman gectigi icin galiba
Siz bi baktirin sorusturun onlari

Kesinlikle arkasini arayin 5 senelik degil 5 sene boyunca dondurma sansin var ve her sene belli bir ücret ve senin islak imzan dilekcenle birlikte yenileniyor saglik bakanligina iletiliyor dilekcen.. Haberlerde duyuyoruz yasal olamamasina ragmen kadin ve erkekte hicbir sekilde embriyo olusmadigi durumda bu sekildeki embriyolar satilip transfer yapiliyormus... Sizin aranip bilgi verilmesi gerekiyordu dondurma islemine devam edelim mi yoksa imha edelim mi diye...

Kesinlikle arkasini arayin 5 senelik degil 5 sene boyunca dondurma sansin var ve her sene belli bir ücret ve senin islak imzan dilekcenle birlikte yenileniyor saglik bakanligina iletiliyor dilekcen.. Haberlerde duyuyoruz yasal olamamasina ragmen kadin ve erkekte hicbir sekilde embriyo olusmadigi durumda bu sekildeki embriyolar satilip transfer yapiliyormus... Sizin aranip bilgi verilmesi gerekiyordu dondurma islemine devam edelim mi yoksa imha edelim mi diye...
Asla aramadılar, ve benimkilee çok kaliteli olduğunu söylemişlerdi, içime sıkıntı düştü ya peki nasıl inancam onlara, sabah ilk işim aramak olacak, niye bize hiç haber vermediler içime kurt düştğ şimdi ya

Allah aşkına 40 bin diye bi fiyat mı olur maksimum tutsak tutsak 15 bin tutar, bunun içinde doktor ücreti ve ilaç parası da dahil, akraba fazla abartmıs yani öyle bişey imkansız ,zamanında bende yaptırmıstım özel ve en pahalı hastanelerin birinde 15 i geçmedi ama herşey içinde

Tatlım kişinin problemine göre değişir bu . Sen 15 le çıkarsın başkasının ekstra işlemleri olur 30 olur . Döviz lerde ki artışlar da önemli bir çok testte.

Aslında durum soyle karı koca akrabalar uc tane cocukları var ve karı kocada tasıyıcılık var, uc cocuguda sakat yuruyemıyorlar onlarda tup bebek yaptırdılar ornek on tane yumurta varsa dordu temiz cıkmıs ve rahme koymuşlar biri tuttu sukur. Ve gittikleri hastanede ıstanbulda ama ozel oldugu ıcın normal oldugunu dusunuyorum.
Anladim genetik tahlile yollanmis farkli islemler görulmus demekki yoksa ozel bile olsa o fiyat cok ucuk.. Ben yurtdisinda mi yaptirdilar diye düsündüm kibris ta mesela cok daha gelismis tup bebek tedavisi cinsiyetine kadar belirlenebiliyor oyle bir merkez mi diye sormustum

Ben şimdi napayım ya inanın şuan içim daraldı , senelik dondurma ücreti için arayackalrını söylemişlerdi ama hiç aramadılar hatta bunu bi ara kafaya taköıstım eşimle sorun yasamaya başlayınca umursamaıstım

Asla aramadılar, ve benimkilee çok kaliteli olduğunu söylemişlerdi, içime sıkıntı düştü ya peki nasıl inancam onlara, sabah ilk işim aramak olacak, niye bize hiç haber vermediler içime kurt düştğ şimdi ya
Aramakla yetinmeyin imha ettik deseler bile bir rapor isteyin oyle kafasina gore dondurma yada imha edemezler..Acaba esinizi aramis olabilirler mi..

Ben şimdi napayım ya inanın şuan içim daraldı , senelik dondurma ücreti için arayackalrını söylemişlerdi ama hiç aramadılar hatta bunu bi ara kafaya taköıstım eşimle sorun yasamaya başlayınca umursamaıstım

Merkezi arayın ve bilgi alın başka bir seçenek yok .

Aramakla yetinmeyin imha ettik deseler bile bir rapor isteyin oyle kafasina gore dondurma yada imha edemezler..Acaba esinizi aramis olabilirler mi..
Yok asla olamaz, hatta eşime o zamanlar hiç aramyrsın diye kızmıstım o da boşver olmadı zaten niye arayacam diye hiç aramstı imkansız aramaz , aklıma iyi düşürdünüz ya Allah göstermesin başkasına transfer etseler ben naparım ya ve tüp bebek merkezi yaşadığımız yere 6 saat uzaklıkta bir şehirdi ha diyincede gidemydk

Back
X