TÜP BEBEK

• Konu Sahibi Konu Sahibi f-l-z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
45
Kızlar merhaba tüp bebege karar verdik adana medline hastanesi dr feza burakta karar kıldık esimle gittik gorüstük enerjisi konusmasi iyi geldi bize muayne etti aslinda yumurtalar yasina gore iyi ama 2 tane küçük kist var bunlar varken iyi sonuc alamam o yuzden d.kontrol hapi verdi 21 gün kullanicaksin temizlenecek regl olunca tup bebege başlicaz dedi daha önce feza beye giden iyi sonuçlar alan varmı kizlar yardım

Tanıyan kimse yok sanirim
Merhaba cnm adaliyim ama tanımıyorum bende 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başlıcam bende araştırıyorum ama uzaktayım eb iyisi memlekete gelince araştırmak eğer iyi bir doktor bulursam size de mesaj atarım bide başkenti denedunizmi yada bilgi sahubimisiniz

Ben başkentte bilgi sahibi degilim ben medline dr feza burak beye karar verdim bu ay başlicaz ama merak ertim iste taniyan bilen varmi diye

Henüz başlamadım ama ben de başka bir şehirden Adana'da Bülent Haydardedeoğluna gideceğim bu cuma inşallah. Güzel bir sonuç alırsam, aşama kaydedersem sana da fikir veririm canım.

Bende tüp bebek yaptirdim o hastaneyi doktoru bilmiyorum. Benimde kistlerim vardı doğum kontrol ilacı kullandım ilk tüp bebekte 6 yumurta ikincisinde 10 tane çıktı . Şuan ikizlere hamileyim çok şükür. Hiç skntı stres yapma daha yolun çok basindasin bu tedavide bir sürü şeyle karsilasicaksin goruceksin bir sürü hastalık olasılık var rahat kafayla yaptirirsan tüp bebeği tutar önemli olan senin stres yapmaman

Henüz başlamadım ama ben de başka bir şehirden Adana'da Bülent Haydardedeoğluna gideceğim bu cuma inşallah. Güzel bir sonuç alırsam, aşama kaydedersem sana da fikir veririm canım.
Valla cnm be o dr gittim 600 tl muayne ucreti odedim bana rahmin t seklinde dogustan olan bisey asla çocugun olmaz hemen ameliyat olman lasim dedi oysa benim 20 yasinda bir oglum var ve 4 yil once normal yolla hamile kaldim dedim imkansiz onlar mucize olmus dedi yok ameliyat yok 500 tlye tanesi 3 kutu vitamin ondan sonra olirsa tup bebek dedi sonra bi arastirdim ki bir cok kadina rahim t seklinde diyormis birakrim bir daha gitmedim sende iyi arastir derim

Stres yapmiyorum ellimden geldigince ve esimde bende inaniyoruz olucak ilk denememiz ama ilkkinde olucak hissi var oyle inaniyoruz inşallah olur

rahim alanında iyi olduğu için düşündüm onu canım. rahimde problem olma ihtimali var zaten benim. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. bu işler biraz da şans aslında. Onunla tedavi olup hamile olan 2 arkadaş var forumda. Diğer bir arkadaş da yumurta toplama aşamasına geldi. Yani herkese ameliyat demiyor. Umarım bana da demez. Sen de çabucak hamile kalırsın inşallah doktorunda.

Inşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin

tskr nşallah cnm hayırlı haberler alırsın rabbim gonlune göre versinnn inşallah

Sizin demi rahim şekli bozukluğu var ben ilk gebeligim de hiç bir proplem yokken kalp atışı durduğu için kaybettim geçen hafta ikinci kez aynı şekilde bebegimi kaybettim ilk düşük den sonra Mr çektirdim rahim filmi çektirdim ama kaç doktora gittim adanada hiç sorun yok gebelik için dediler geçen hafta doktor ultrason da fark etti rahim de perde varmış nasıl fark edilmedi dedi kayiplarimin nedeni perde denmiş onun için normal yollardan gebeliği yasakladı rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın ne diyelim

Rahim deki perde alınınca neden sıkıntı olsun ki cnm normal yolla hamile kalmak?

bir arkadaşın da 3 kaybı vardı. Onun da perde olduğunu Bülent Bey fark etti. 2-3 ay oldu sanırım operasyon geçireli. Normal yolla yine olur dediği için serbest denemede şuan.

bir arkadaşın da 3 kaybı vardı. Onun da perde olduğunu Bülent Bey fark etti. 2-3 ay oldu sanırım operasyon geçireli. Normal yolla yine olur dediği için serbest denemede şuan.
Banada tüp bebek merkezine gitmeden kesinlikle hamile kalma dedi orda gerekirse alırlar yoksa tüp bebek kontrol altında olması gerekir dedi. Basit bir islemmis galiba 15 20 dklik operasyon dedi bana doktor

Banada tüp bebek merkezine gitmeden kesinlikle hamile kalma dedi orda gerekirse alırlar yoksa tüp bebek kontrol altında olması gerekir dedi. Basit bir islemmis galiba 15 20 dklik operasyon dedi bana doktor
evet kolay bir operasyon canım. Tüp bebeğe git derken kasıt sanırım perdeyi kontrol ettir demek oluyor. Ben hiç hamile dahi kalamadım. Hepimiz bir uğraş içindeyiz. Rabbim yardımcımız olsun

Cnm ben ilk kayıp dan sonra bana miyom dan kaynaklı dedi baskentte açık amaliyat oldum ozaman bile bisey söylemedi ben burdaki doktora söyledim 1 yıl oldu açık amaliyat oldum dediğimde nasıl doktor muş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…