• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK

• Konu Sahibi Konu Sahibi f-l-z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kolay bir operasyon canım. Tüp bebeğe git derken kasıt sanırım perdeyi kontrol ettir demek oluyor. Ben hiç hamile dahi kalamadım. Hepimiz bir uğraş içindeyiz. Rabbim yardımcımız olsun:KK200:
Aminnnn canım rabbim imtihanimiz kolaylastirsin bizlere de hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah aynen perde için söyledi Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲🙏

Rahim deki perde alınınca neden sıkıntı olsun ki cnm normal yolla hamile kalmak?
Şuan için doktor kalma dedi perde için de tüp bebek merkezleri daha net bilgi verirler dedi alınıp alınmaması konusunda alındıktan sonra da rahim ağzı yetmezliği oluyormuş onun için söyledi ordan net bilgi alırsam normal yolla da hamile kala bilirim tabii

Hidrosalpenks vardı sağ tüpüm alındı canım. Bilinen başka bir rahatsızlığım da yok. Yani şuan için sebepsiz infertilite.
Geçmiş olsun cnm hiç stres yapma inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım 🤲 hayırlı güzel haberler alırsın inşallah doktordan görüştük den sonra yaz ama 😊🤲🙏 dua edicem senin için

Şuan için doktor kalma dedi perde için de tüp bebek merkezleri daha net bilgi verirler dedi alınıp alınmaması konusunda alındıktan sonra da rahim ağzı yetmezliği oluyormuş onun için söyledi ordan net bilgi alırsam normal yolla da hamile kala bilirim tabii
İyi bi doktor bul cnm o zaman hatta bi kac doktordan görüş al

Bana perde falan demedi t seklonde demisti ama baska drlar t sekli dogistandir eyer oyle olsa idi 2 kez hamilelik geciremezdin dendi bizde bu ay tup bebege basliyoriz

Bana perde falan demedi t seklonde demisti ama baska drlar t sekli dogistandir eyer oyle olsa idi 2 kez hamilelik geciremezdin dendi bizde bu ay tup bebege basliyoriz
Bana daha önce çift rahim bile diyen olmuştu cnm Mr ve Rahim filmini kaç tane doktora götürmüştüm en son metro da bi doktor bana rahmin kalp şeklinde hamile kalma şansın yok Kıbrısa yonlendirmisdi 6 ay önce ama maalesef ki tek sorun perdeimis. Ben bu form da gördüm t rahme sahip olan çok var sıkıntı yapma rabbim ol derse hiç bir şey engel değil Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Bana daha önce çift rahim bile diyen olmuştu cnm Mr ve Rahim filmini kaç tane doktora götürmüştüm en son metro da bi doktor bana rahmin kalp şeklinde hamile kalma şansın yok Kıbrısa yonlendirmisdi 6 ay önce ama maalesef ki tek sorun perdeimis. Ben bu form da gördüm t rahme sahip olan çok var sıkıntı yapma rabbim ol derse hiç bir şey engel değil Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Amin isteyen herkese rabbim nasip etsin

Kızlar merhaba tüp bebege karar verdik adana medline hastanesi dr feza burakta karar kıldık esimle gittik gorüstük enerjisi konusmasi iyi geldi bize muayne etti aslinda yumurtalar yasina gore iyi ama 2 tane küçük kist var bunlar varken iyi sonuc alamam o yuzden d.kontrol hapi verdi 21 gün kullanicaksin temizlenecek regl olunca tup bebege başlicaz dedi daha önce feza beye giden iyi sonuçlar alan varmı kizlar yardım
cnm merhaba doktor arıyordunuz medline da feza hoca varmış çok iyi diyorlar tüp bebek tedavisinde digeride Bülent haydaroglu ikisi de çok başarılıymis 😊 belki fikir olur size

cnm merhaba doktor arıyordunuz medline da feza hoca varmış çok iyi diyorlar tüp bebek tedavisinde digeride Bülent haydaroglu ikisi de çok başarılıymis 😊 belki fikir olur size
Evet medlime feza hocaya gittim görüstüm herseyi konistuk icimede sindi anlastık iste dedim feza hocayi bilen varmi diye yorum yapan olurmu diye konu acmistim inşallah feza hoca banada iyi gelir başarilı olir

merhabalar, feza hocaya geçen sene ekim ayında aşılama yaptırdım. tutmadı. eşimin morfolojisi ve ieleri hareketi 0 . şimdi tüp bebek tedavi sürecindeyim, yarın yumurtalarım toplanacak. adana acıbadem volkan noyan a gidiyorum. hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

merhabalar, feza hocaya geçen sene ekim ayında aşılama yaptırdım. tutmadı. eşimin morfolojisi ve ieleri hareketi 0 . şimdi tüp bebek tedavi sürecindeyim, yarın yumurtalarım toplanacak. adana acıbadem volkan noyan a gidiyorum. hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Volkan noyana bende gidecektim ama burda onla ilgili bir suru olumsuz seyler okujnca vazgectim feza burak hocaya gidiyorum tup bebek icin bakalım ins isteyen herkese nasip olur

Meral01 Meral01 canım bugün Bülent Beye muayene oldum. Ve çok memnun kaldım. Rahimin şeklinde, içinde problem görmedi şükür. Endometriozis ve çikolata kisti az miktarda varmış. 3 aylık ilaç verdi. Bu süreçte normal hamile kalma ihtimalin de olabilir dedi. Eşime de dna hasarı testi yapmasını istedi. İlaçları kullanınca sonucuna göre istersen kendi şehrinde de tüp bebek yaptırabilirsin dedi.

Meral01 Meral01 canım bugün Bülent Beye muayene oldum. Ve çok memnun kaldım. Rahimin şeklinde, içinde problem görmedi şükür. Endometriozis ve çikolata kisti az miktarda varmış. 3 aylık ilaç verdi. Bu süreçte normal hamile kalma ihtimalin de olabilir dedi. Eşime de dna hasarı testi yapmasını istedi. İlaçları kullanınca sonucuna göre istersen kendi şehrinde de tüp bebek yaptırabilirsin dedi.
Senin adına çok sevindim cnm ya inşallah en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim  🤲🙏 çok güzel bir haber inşallah bebis haberini de alırsın 😊

Adanada tüp bebek yaptıran arkadaşlar acaba yaklaşık fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Merhaba canim. 5000 tl ilaclar tuttu. Acibademde yapturiyorum ben. Yumurtalarim toplandi, transfer günümü bekliyorum. 8.750 tl paket fiyat. Biz mikrocipli yaptirdik, 1.800 tl de ona verdik
Hayırlı olsun tedaviniz. Rabbim cümlemizin kucagina evlatlarimizi alip buyutmeyi nasip etsin insallah

Merhaba canim. 5000 tl ilaclar tuttu. Acibademde yapturiyorum ben. Yumurtalarim toplandi, transfer günümü bekliyorum. 8.750 tl paket fiyat. Biz mikrocipli yaptirdik, 1.800 tl de ona verdik
Hayırlı olsun tedaviniz. Rabbim cümlemizin kucagina evlatlarimizi alip buyutmeyi nasip etsin insallah
Teşekkur ederim cevabiniz icin.bizde adanada düşünüyoruzda.bende sorun yok ama eşimde ileri hız biraz düşük ve morfoloji 3 cikti.2 yildir deniyoruz.1 tane mikrocip aşılama yaptirdik olmadi.Bende acıbadem düşünüyorum.Dualariniza Aminn diyorum,rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Back
X