- 16 Nisan 2019
- 241
- 133
- 23
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yumurta topladı canım senden peki sonuç ne oldu seninbenimde rezervimde çok azdı canım ama doktorum mehmet bey bu konuda uzman isim yapmış hekim önce allahım sonra onun sayesinde oldu hersey
Volkan noyana bende gidecektim ama burda onla ilgili bir suru olumsuz seyler okujnca vazgectim feza burak hocaya gidiyorum tup bebek icin bakalım ins isteyen herkese nasip olur
Evet cnm yaptirdim yunurta toplama islemine kadar dr hersey yolunda yumurtalar iyi gelisiyir super dedi yumurtalar toplamdi 4 tane ama ertesi gun bir telefon hic biri döllnemedi amh çok düsük tekrar tup bebek deneme denersende ayni sonuc olur dedi yıkıldım gunlerdir toparlanmaya çalışyorum cnm yaMeehabalar, tüp bebek yaptirdiniz mi merak ettim. Imsallah guzel sonuclar alirsiniz
Rabbim sabir versin canim benim, inan cok üzüldüm. Olumsuzluklari bir kenara at, biraz dinlen kafani rahatlat, yeni tedavi yeni umutlar insallah. Sakın olumsuz düşünme. Ben volkan noyan a gittim, cok memnun kaldim. Darisi insallah sana ve isteyen herkese. Sorman gerekn merak ettigin ne olursa yaz canim, yardimci olurum muhakkakEvet cnm yaptirdim yunurta toplama islemine kadar dr hersey yolunda yumurtalar iyi gelisiyir super dedi yumurtalar toplamdi 4 tane ama ertesi gun bir telefon hic biri döllnemedi amh çok düsük tekrar tup bebek deneme denersende ayni sonuc olur dedi yıkıldım gunlerdir toparlanmaya çalışyorum cnm ya
Sendemi tup bebek yaptın volkan noyana gidecektim once aslinda ama bir suru yazi okudum olumsuz ondan vazgevtim bir kez daha yaptiricam ama bu sefer aci badem de yaptiricam amh kac biliyormusun birde yaşin ve senin yaptirdiysan olumlumu tüp bebekRabbim sabir versin canim benim, inan cok üzüldüm. Olumsuzluklari bir kenara at, biraz dinlen kafani rahatlat, yeni tedavi yeni umutlar insallah. Sakın olumsuz düşünme. Ben volkan noyan a gittim, cok memnun kaldim. Darisi insallah sana ve isteyen herkese. Sorman gerekn merak ettigin ne olursa yaz canim, yardimci olurum muhakkak
26 eylul adet tarihimdi, 3. Gun basladik, 10 ekimde yumurtalarim toplandi, 15 ekimde 2 embriyo transfer edildi, 26 ekimde cok sukur kan testinde gorduk, gecen haftada keseyi ve kalp atisini duyduk cok şükür. Darisi dana insallah canim. Esimin kuzeni de 2 kere acibademde ayni doktora yaptirdi, ikisi de tuttu. Benim yasim 34, amh mi bilmiyorum. Hatta ocakta 35 oluyorum.Sendemi tup bebek yaptın volkan noyana gidecektim once aslinda ama bir suru yazi okudum olumsuz ondan vazgevtim bir kez daha yaptiricam ama bu sefer aci badem de yaptiricam amh kac biliyormusun birde yaşin ve senin yaptirdiysan olumlumu tüp bebek
Hayirlısı ile kucagina almayı nasip etsin rabbim benim çok umudum yok ama bir kez daha aci bademde deneyecegim hangi dr acı bademde siz ve kuzeniniz hangi dr26 eylul adet tarihimdi, 3. Gun basladik, 10 ekimde yumurtalarim toplandi, 15 ekimde 2 embriyo transfer edildi, 26 ekimde cok sukur kan testinde gorduk, gecen haftada keseyi ve kalp atisini duyduk cok şükür. Darisi dana insallah canim. Esimin kuzeni de 2 kere acibademde ayni doktora yaptirdi, ikisi de tuttu. Benim yasim 34, amh mi bilmiyorum. Hatta ocakta 35 oluyorum.
Amin, allah razi olsun insallah.Hayirlısı ile kucagina almayı nasip etsin rabbim benim çok umudum yok ama bir kez daha aci bademde deneyecegim hangi dr acı bademde siz ve kuzeniniz hangi dr
Aminn inşallah vitamin collegen kullanmaya başladım ocak gibide yeniden tüp bebek deneyecegim artik oldu oldu olmazsa kader diyip sineye çakicem Allahim hayirlisini nasip etsinAmin, allah razi olsun insallah.
Volkan noyan doktorumuz.
Olumsuz olmak yok, dua edelim bol bol rabbime. Benim 6 yıldır olmuyordu, oldu 2 kere 3 er aylikken öldüler karnimda.. gibi gibi.. oyle cok sikintili zamanlarim oldu ki. Rabbim hakkımızda hayirlisi nasip etsin insallah
Olacak insallah hayırlarla, rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin, hayirlisini versin insallahAminn inşallah vitamin collegen kullanmaya başladım ocak gibide yeniden tüp bebek deneyecegim artik oldu oldu olmazsa kader diyip sineye çakicem Allahim hayirlisini nasip etsin
Inşallah cnm inşallahOlacak insallah hayırlarla, rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin, hayirlisini versin insallah
Bende volkan beye gittim. dün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sizin adınıza çok sevindim.Rabbim sabir versin canim benim, inan cok üzüldüm. Olumsuzluklari bir kenara at, biraz dinlen kafani rahatlat, yeni tedavi yeni umutlar insallah. Sakın olumsuz düşünme. Ben volkan noyan a gittim, cok memnun kaldim. Darisi insallah sana ve isteyen herkese. Sorman gerekn merak ettigin ne olursa yaz canim, yardimci olurum muhakkak
Insallah tez vakitte pozitifi görürsünüz. Sag salim de kucaginiza alirsiniz.Bende volkan beye gittim. dün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sizin adınıza çok sevindim.
Insallah tez vakitte pozitifi görürsünüz. Sag salim de kucaginiza alirsiniz.
Hangi doktor için dediler canı onu. Bülent bey için mi??Cnm ben ilk kayıp dan sonra bana miyom dan kaynaklı dedi baskentte açık amaliyat oldum ozaman bile bisey söylemedi ben burdaki doktora söyledim 1 yıl oldu açık amaliyat oldum dediğimde nasıl doktor muş dedi
Yok cnm görev nedeni ile dogudayiz bulundugumuz ilde hastane sıkıntısı olduğu için Elazığ Fırat araştırma hastanesinde sezeryan ile aldılarHangi doktor için dediler canı onu. Bülent bey için mi??