• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Merhaba degeriniz 5 altında cikmis hamilelik yok gozukuyir ama gununuzde kan verin bence bende sizin gjbi 3.gun emriyo tranaferi oldum bugun 5.gunum :)
Bugun tekrar verdim 2. 30 olmus değer pazartesi doktoruma gideceğim inşallh yükselir geç döllenme geç tutunma olmuştur insallah diye dua edıyorm inşallh senin de gönlüne göre olur cok zor beklemek dayanamadım baktık kanda oda negatif çıktı iki gündür per perişanım

Bugun tekrar verdim 2. 30 olmus değer pazartesi doktoruma gideceğim inşallh yükselir geç döllenme geç tutunma olmuştur insallah diye dua edıyorm inşallh senin de gönlüne göre olur cok zor beklemek dayanamadım baktık kanda oda negatif çıktı iki gündür per perişanım
Keske zamaninda yapsaydınız o yuzden doktorlar bekleyin derken bu anlamda diyor aslinda Allh buyuk insallh bebegun seninledir.

5.güne gidiyor yani bu güzel oldugu anlamina geliyor benimde 5. Gun embriyosu 5AA kalitesindeydi ilk transferde çok şükür tuttu. Suan 5+4 haftalik,zaten tutunmasi icinde ilac igne fitil falan veriyorlar.transferden sonra guzel dinlen yorma kendini. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın kucağıni bos birakmasin umarim guzel haberler alirsin olumlu düşün 😘
Merhaba canım benimde öteki ay olacak transferim doltor rahim dinlendirmesi yaptı ohss oldum. Benimde yumurtam blast embriyo aa kalite dedi doktor sn son kalite bu zaten dedi fakat yasal olmasada ben her hastama iki tane koyuyorum bazen biri düşüyor dedi genelde düşüyor hattta dedi bende tamam dedim ama şu an araştırdım tutma şansı fazlaymış ikisininde yaşım 21 bu ara da ☺️🙏 bilmiyorum korkuyorum açıkcası zor olur ikiz diye ama bunu dediğim içinde kendimden utanıyorum resmen çünkü bu kadar isterken sanki seçiyor gbi hissediyorum ama olsunda bir tabe iki tane yeterki olsun diyorum bi yandan da çünkü çok zorlu bi süreç neticede :(

Benim ciğer gibi şişmiş dedi yumurtların ama folikül yoktu dedi 16 tane toplandı 5i sağlam çıktı 5. Güne götürdüler 2 tane kaldı biri 4ab biri 5ab kalite 30 haziran gibi transfer olucak yaşım 22 olmasına rağmen kalitesiz çıktı yumurtalar . Araştırmalarım üzere iğne dozu yüksekti 225 ilk denemem olmasına rağmen çok yüksek iğne dozu . Ben ölümden döndüm bildiğiniz yürüyemedim ağrıdan opu günü ağlayarak gittim . Ama umudum var rabbim emeğimi boşa çıkarmasın bir nefes gelsin bana bebeğim ilk denememde 🌸
Canım bende 21 yaşındayım bende oğu sonrası ogss oldum çok kötüydü yeni yeni kendime geliyorum ama seninde yaşın gebc doktor dozunu çok yğksek başlamış benimki 0,75 ti dozu ve yedinci gün çatlatmayı verdi bana hemen gelişti diye 18 yumurta toplandı 4 tane blast aa kalte 5. Gün embriyosu oluştu . Senin de yaşın genc muhtemelen dozu yüzünden yumurtaların aşırı tepki vermiştir

Benim ciğer gibi şişmiş dedi yumurtların ama folikül yoktu dedi 16 tane toplandı 5i sağlam çıktı 5. Güne götürdüler 2 tane kaldı biri 4ab biri 5ab kalite 30 haziran gibi transfer olucak yaşım 22 olmasına rağmen kalitesiz çıktı yumurtalar . Araştırmalarım üzere iğne dozu yüksekti 225 ilk denemem olmasına rağmen çok yüksek iğne dozu . Ben ölümden döndüm bildiğiniz yürüyemedim ağrıdan opu günü ağlayarak gittim . Ama umudum var rabbim emeğimi boşa çıkarmasın bir nefes gelsin bana bebeğim ilk denememde 🌸
Canım ve se umudunu kaybetme yaşın genc bebişin inşallah tytunur sana 🥰☺️

Kızlar geçtiğimiz cuma opu oldum 31 yumurta toplandı 24 tanesi döllendi dediler bugün 3. Günüm az önce aradılar 22 tanesi 1. Kalitedeymiş iki gün daha beklicez sabırsızlanıyorum. Bu arada 31 yumurtayla opuya sürüne sürüne gittim desem yeridir karnım 5 aylık hamile karnı gibiydi 🙈

Merhaba canım benimde öteki ay olacak transferim doltor rahim dinlendirmesi yaptı ohss oldum. Benimde yumurtam blast embriyo aa kalite dedi doktor sn son kalite bu zaten dedi fakat yasal olmasada ben her hastama iki tane koyuyorum bazen biri düşüyor dedi genelde düşüyor hattta dedi bende tamam dedim ama şu an araştırdım tutma şansı fazlaymış ikisininde yaşım 21 bu ara da ☺️🙏 bilmiyorum korkuyorum açıkcası zor olur ikiz diye ama bunu dediğim içinde kendimden utanıyorum resmen çünkü bu kadar isterken sanki seçiyor gbi hissediyorum ama olsunda bir tabe iki tane yeterki olsun diyorum bi yandan da çünkü çok zorlu bi süreç neticede :KK43:
Canim insallah guzel sonuclar alirsin. Benim ilk transferim tek embriyo konuldu eğer tutmasaydi ikinci transferde 2 tane konulacakti. En azindan birinin tutma sansi çok yüksek ikiside tutarsa tadindan yenmez guzel düşün iyi olsun. 🙏🙏

Back
X