Tüp bebek

melekzen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
2
1
1
47
Merhaba canım kadınlar, iki yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. Doktorum yumurta kalitemi artırmak için yeni bir takviye verdi. Zigojyn plus. Bu takviyeyi kullanan var mı

Zigojyn plus kullanıcıları var mı
Merhaba bu ürünü bende kullanmak istiyorum. İçeriğine baktim gercekten cok iyi antioksidanlar var. Siz kullanip memnun kaldiniz mi. Birde ürünü eczaneden mi yoksa internet sitesinden mi aldiniz?

Merhaba kullandınız mı bende tüp bebeğe başlıcam yumurta kalitesizliğim var doktor önerdi nasıl sizin durum

Merhaba bu ürünü mu önerdi dr nuz. Ürünün icerigi cok iyi. Ben ürünü bulmadim ilk zaman sonra bana dönüp bilgi verdiler ama ben baska ilac almıştım.

Ben kendim arastirdim buldum. Ve bilgi aldim icerigide cok iyi bir ürün. Ama yeni bir vitamin oldugundan pek kullanan yok

Bana da yazdı doktorum, yeni kullanmaya başlıcam, siz adetten sonra mı başladınz kullanmaya, ben şuan adetin 2.günündeyim, ne zaman kullanacağımı sormayı unuttum bilginiz var mı sizin

Merhaba ben adetten sonraki 10. Gün başladım doktorum vitamin olduğu için aç tok veya ne zaman başladığın önemli değil dedi

Bende 1 yıllık evliyim polikistik over hastalığım var hangi doktora gittim hiç biri ilaç yazmadı bu ilacı başka bı doktora gittim bunu ile folice folik asit beraber kullandım ve şuan 6 haftalık hamileyim rabbim herkese nasip etsin ama bu ilacı kullanırken lütfen doktor gozetimi altında kullanın ben her hafta yumurtalık kontrolüne gidiyordum yumurtam 21. Gün oluştu 26. Gün çatladı doktor gozetimi dışında yaparsanız başarısız olabilir yumurtaladigin günü doktor size söyler o gün ilişkiye girin diye rabbim emegimizi boşa goturmesin sağlıcakla kalın

Hap olan ilacı sabah yemekten sonra atılması lazım toz olanı akşam yemekten sonra atmanız lazım ama saatlerini aynı zamanda atmanız lazım ilaç vitamin olabilir ama yumurta kalitesinide artırıyor

Hap olan ilacı sabah yemekten sonra atılması lazım toz olanı akşam yemekten sonra atmanız lazım ama saatlerini aynı zamanda atmanız lazım ilaç vitamin olabilir ama yumurta kalitesinide artırıyor
Merhaba Zigojyn plus kullandınız degilmi yumurta kalitesi için folik asitte var içinde zaten yani geç mi çatlatıyor yumurtayı anlamadım öyle bişey yazdınız sanki diğer mesajda

Çok geç çatlamış kaç ay kullandınız

Çok geç çatlamış kaç ay kullandınız
Benim yumurtlama günüm geç oldu sadece 1 ay kullandım çok şükür sonucunu gördüm şuan adet tarihime göre 2 hafta geç dollendigi için 5+5 oldum bugün kontrole gittim çok şükür bebeğin kesesi 11 mm oldu haftaya kalp atışını dinlemeye gidecem

Merhaba Zigojyn plus kullandınız degilmi yumurta kalitesi için folik asitte var içinde zaten yani geç mi çatlatıyor yumurtayı anlamadım öyle bişey yazdınız sanki diğer mesajda
Zigojyn vitamin ve yumurta kalitesini yükseltiyor ektradan folik asit kullanmak gerekiyor ilk 3 ay benim geç dollendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…