- Konu Sahibi bir umut anne
-
Amin inşallahAmin canım inşallah bende güzel haberler verebilirim
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla al kucağına bende iki gün sonra haber verccem dua et
Test yaptım 13,890 çıktı kızlar doktor şuan pozitif iki gün sonra kan ver dedi. Yükselir mi sizce. Sanki çok düşükAmin inşallah teşekkür ederiminşallah güzel haberler alırsın
Canım bende 24 temmuzda olmuştum gaz bende de çok fazlaydıMerhaba kızlar 31 temmuzda 2 adet 3. Gun transferi yapıldı. 25 yaşındayım ve bugün transferin 3. Günü. Doktorum transferden sonra normal hayatına dönebilirsin dedi ama ben sırt üstü uyuyorum sürekli iğne yapıyorum kalçadan gunde bir defa progestan karından oksapar. Estrofem vsde devam ediyorum. Bu benim ikinci denemem ilkinde tutmamışti. Ama hastaneden çıktığımdan beri müthiş bir karın ağrısı ve gaz var goguslerimde hassasiyet benimle aynı tarihte transfer olan var mı ya da aynı şeyleri yaşayan, öneride bulunmak isteyen umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Bugün gidip kan verdim 13 çıktı. Iki gün sonra kan ver dedi doktorum İnşallah yukselirr.Canım bende 24 temmuzda olmuştum gaz bende de çok fazlaydıama sürekli yatma doktorum hareket etmen lazım demişti rahme kan gitmesi lazımmış. Ben ilk 3 gün evimde dinlendim. Sonrasında yemeğimi bulaştığımi yıkadım. Düğüne gittim kaynanama anneme gittim yavaş yavaş. Allah'a şükür tuttu. İnşallah haftaya nasipse kese görmeye gidicem. Bol su iç meyve sebze tüket demişti birde doktorum. Sürekli yatma kendini yormadan hareket et
Test yaptım 13,890 çıktı kızlar doktor şuan pozitif iki gün sonra kan ver dedi. Yükselir mi sizce. Sanki çok düşükgün gidip kan verdim 13 çıktı. Iki gün sonra kan ver dedi doktorum İnşallah yukselirr.
Kaçıncı gününBugün gidip kan verdim 13 çıktı. Iki gün sonra kan ver dedi doktorum İnşallah yukselirr.
12 düşük demi bencede çok düşükKaçıncı günün
Canım herkesin farklı zamanda tutunması oluyormuş önemli olan artması. Benim 10. Günde 213 çıktı birinin 700lerde çıkmış mesela kimi geç tutunuyormuş kimininde 5. Günde tutunuyormuş stres yapıp bebeğini etkiletme. İki gün sonra bidaha ver12 düşük demi bencede çok düşük
Valla içime su serptin İnşallah yükselir haberini veririm sanaCanım herkesin farklı zamanda tutunması oluyormuş önemli olan artması. Benim 10. Günde 213 çıktı birinin 700lerde çıkmış mesela kimi geç tutunuyormuş kimininde 5. Günde tutunuyormuş stres yapıp bebeğini etkiletme. İki gün sonra bidaha ver
En önemli şey stresmis hayırlısı de. Bide biyerde okumuştum rabbiyessiri oku sürekli yer gök dua ile sonuçtaValla içime su serptin İnşallah yükselir haberini veririm sana
İnşallah yükselir umudunu yitirme dualarım seninleTest yaptım 13,890 çıktı kızlar doktor şuan pozitif iki gün sonra kan ver dedi. Yükselir mi sizce. Sanki çok düşük
Benim de 45 çıktı artar mi bilmiyorum sen içini ferah tut ne zaman kan vereceksinValla içime su serptin İnşallah yükselir haberini veririm sana
Yarın inşallah sabahtan gidicem yavrum İnşallah ikimizinde yüksek çıkarBenim de 45 çıktı artar mi bilmiyorum sen içini ferah tut ne zaman kan vereceksin
Teşekkür ederim canım benimİnşallah yükselir umudunu yitirme dualarım seninle
Haber ver mutlakaYarın inşallah sabahtan gidicem yavrum İnşallah ikimizinde yüksek çıkar
Veririm tabi sen ne zaman vereceksinnHaber ver mutlaka
Ptesi istedi doktor benimVeririm tabi sen ne zaman vereceksinn
Anladım canım beni uyku tutmuyor gerçekten umarım yükselmiştir öğlen gidip kan vereceğimPtesi istedi doktor benim
Naptın canımAnladım canım beni uyku tutmuyor gerçekten umarım yükselmiştir öğlen gidip kan vereceğim
Naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?