Tüp bebek

1 fatıha 3 ihlas allahım yar ve yardımcın olsun...bu arada bol bol çamfıstıgı ye tutunmaya yardımcı oluyormuş...

Slm arkadaşlar aranıza yemi katıldım bugün itibariyle tup bebek yaptırdım duaların ihtiyacım var şimdiden sağ olun
selamlarrr az öncede yazdım bi yerde sitede ama siteyi doğru kullanmayı bile bilemiyorum henüz:) bende yeni katıldım ilk kez tüp bebekteyim çok heyecanlaıyım:) muhtemelen bu hafta sonuna doğru transfer olacak allah kısmet ederse çok tuhaf hissediyorum hem mutlu hem tedirgin sizlerde böyle oldunuz mu

Hg. Evet çok farklı bir duygu Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayi da nasip eder allah yardımcımız olsun

süper her şeyin yolunda gitmesini dilerim.iyi beslen olacağına inan sürekli yatma bol su bol dua :)
Arkadaşlar hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Sürekli yatmiyorum bol da su içiyorum umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Rabbim tüm zorda olanların yardımcısı olsun tabi bizim de

Mrb arkadaşım. Bende sitede daha yeniyim. Bende ilk kez tüp bebek yaptırdım bugün transferimin 10. Günü evet insan çok tuhaf suygular yaşıyor.. Mutluluk, tedirginlik,gerginlik,korku herşeyi bir arada yaşıyorsun. Ama bol bol dua etmekten başka yapacak bişey yok. Rabbim yanında olsun...

Hg. Siteye evet sen biraz daha zaman almissin inşallah istediğin olur . Benim de 4 günüm çok karışık duygular içindeyim . Rabbim istediklerimizden geri bırakmaz bizim ve bizim gibilerin yüzüne bakar inşallah amin

merhaba benimde transferden sonra 8.günüm ve bacaklarım çok ağrıyor adet olacağim diye çok korkuyorum

Zeynep deme öyle iyi düşünelim iyi olsun. Inşallah da iyi olacak. Nedense benim de başım dönüyor . Neden olduğunu bilen var mı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…