Tüp bebek

Cnm bende dua ediyorum sonucun inşallah pozitif olur
Evet arkadaşlar aradılar sonuç pozitif.. Değerlerim iyiymiş ama pazartesi tekrar tahlil yapacaklarmış. Değerlerdeki yükselişi görmek için ama hemşire herşeyin iyi olduğunu söyledi... Yani hamilesin dedi

Ay
ay çok sevindim ne hissediyosun ben aynı adet olacak gibi ağrılarım var çok korkuyorum

Ay

ay çok sevindim ne hissediyosun ben aynı adet olacak gibi ağrılarım var çok korkuyorum

Bende de aynı şekilde adetolacakmışım gibi bel ağrısı,kasık ağrıları halada devam ediyor..hiç korkma normalmiş onlar.birde göğüslerimde aşırı şişme olmuştu ama son iki gündür normale döndü yalnız kahverengi yeri iyice büyüdü ve koyulaştı...

bumi cnm senin ne kadar tuttu sorun neydi cnm tabi özel olmazsa

Canım bizim yaklaşık 6bin tl tuttu ilaçlar felan hepsi dahil.. Bizim eşimdede bende de bir sorun yok. Aslında doğal yollada olur dediler. Aşılamaylada olur dediler ama evliliğim üçüncü yılına girdim.sanırım ben fazla telaşa kapıldım çocuğum olmayacak die bundan dolayıda nezamandır deniyoruz ve doğal yolla olmadı bizde artık fazla geç olmadan tüp bebek yaptırdık.. Ve allah sağsalim kucağıma almayı nasibederse ilkinde tuttu. Yaptırdığım merkezden de çok memnun kaldım. Allahım isteyen herkesede nasibetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…