Tüp bebek

Nefika sana sorum olacak bu arada pozitif sonuç aldın sanırım allah sonuna getirmeyi nasip eder inşallah meleğine kavuşursun sende ne belirtiler oldu cevaplardan sevinirim kendimde belirti arayıp duruyorum
Slm Cimcime . Canım tam sonucu çarşamba günü alacağım inşallah. Herkeste aynı belirti olmayabilir bazı kişilerde belirti daha sonra da çıkabilir. Şimdiden söyleyim de kendime sıkıntı yapma. Adet olacakmisim gibi hissettim sürekli ve benim 9. Günde hafif bir pembe kaverage gibi renkte biraz kanamam oldu. Dua Et canım ve kendini yorma inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz amin amin amin

Amin inşallah canim

merhaba arkadaşlar..ben 40 yaşında olduğum için tüp bebek önerildi..sanırım tüplerde daralma vardı..2 eylül de bir tüp bebek merkezine başvurdum..7 yumurta topladılar..3 ünün sağlıklı olduğu söylendi...yumurtaların ikisi 2.gün embriyosu olarak 12 eylülde transfer edildi...doktorum %25 şans verdi...ancak gerisinde hiçbir açıklamaları olmadı..12 gün beta 49,82 çıktı...ertesi gün dayanamayıp tekrar ölçtürdüğümde değer 63,63 dü...bugün 15.gün betası 87,96...bu sonucu doktoruma bildirdiğimde sağlıklı gebelik şansının %5 ila 10 arası olduğunu ve ilaç ve iğnelerime çarşamba gününe kadar devam edip çarşamba günüde istediği oran çıkmazsa ilaçları kesmek suretiyle düşük yapmam gerektiğini söyledi...transferden sonra kendisini hiç görmedim..dış gebelik olasılığından bahsediyor veya boş gebelik...ama sonuçta bir gebelik var ve ilaçları kesmek yoluyla düşüğe sebep olunması hiç akla yatkın gelmiyor...sadece beta değerleri ile bunlar bu kadar rahat söylenebilir mi?...bu ilk deneme , süreç ve doktorun ilgisizliği fazlasıyla bunalttı...ismini şimdiki aşamada vermek istemiyorum...kendisi hakkında hep ikinci denemelerde başarılı olduğunu duyuyorum...3.gün embriyosunun şansı daha yüksek olabilirdi deniyor...bu değerlerle sağlıklı hamile kalan var mı?...bugüne kadar istenilen düzeye çıkmayan değerler çarşamba günü artış gösterebilir mi?...doktorlar ne dersin desin elbette herşey ALLAH ın izniyle olur..içimde bir olumsuzluk yok..ancak doktorumla her konuştuğumda ciddi sıkıntıya giriyorum...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...ALLAH tüm bebek isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin...teşekkürler...

Canim zaten cok net cikmiyor ikinci cizgi silik cikiyor normal o.. ikinci defada yap bence...ben cok dikkatetmiyorum simdiye kadar hic kisitlama yapmadim kendimde.sadece cok yoruldugumda birazcik uzaniyorum.insallah hersey cok guzel olacak arkadasim.dualarimizi eksik etmeyelim..

Selam arkadaşlar.Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar. İlk defa yaptıracagım. herkes Ankarada yaptırmamı öneriyor.doktor araştırıyorum.Hakan şatıroğluna yaptırdı arkadaşım 4 sene önce ve tuttu hemen. Hakan şatıroğluna tüp bebek yaptıran başka varmı acaba. Hiç bir doktor bilmiyorum sizler hangi doktoru önerirsiniz arkadaşlar tüp bebekte. Yazarsanız çok sevinirm..

Oncelikle hosgeldin aramiza...insallah allah en kisa zamana bebegini kucagina almani nasibeder..canim dedigin doktoru tanimiyorum. Bende ankarada yaptirdim novarart tup bebek merkezinde.
6yildir cocugu olmayan ve bircok tedavilerden sonra bu merkeze gidipte asilamayla hamile kalan birinin tavsiyesi uzerine gitmistim.cokta memnun kaldim bu merkezden.doktorun hemsirenin herkesin ilgisi guzeldi..bende tavsiye ediyorum..

Slm arkadaşlar . Aranıza yeni katılan lar için de Hg. Lamur bence olumsuz olma git Dr. Yanına yüz yüze konuş tlf ile olmaz ki ve neden böyle değerlendirdiğini sor. Aklında soru kalmasın . Prence ben ank. Özel tup bebek de yaptırdım memnunum da yardımı olursa sevinirim tabi sende bir araştır. Bumi testi aldım yarın akşam tekrar yapcam ve Çarşamba günü de kan vermeye gidecem inşallah hepimizin gönlünden geçeni verir Rabbim. Bende kendimi kasmamaya çalışıyorum ve çalıştığım için de fazla düşünmüyorum hepimiz birbirimize dua edelim dualarımızı kabul olur inşallah amin amin amin

Teşekkürler Bumi. dediğin tüp bebek merkezinde hangi doktora yaptırdın acaba sen.

doktor yanına çağırmayı bırak telefona zor çıkıyor canım....elbette herşey dua ile oluyor...her aşamada dua ediyorum...burda tüp bebek uygulayanlarında inşallah hayırlı sonuçları olur....dualarım aynı zamanda sizinlede....ama doktor önemli...87 olan değerin 200 ün üstüne çıkması bekleniyor...bu sadece allah ın elinde elbet...allah hepimizin yardımcısı olsun...ama ilk denemede 2.gün embriyosu transfer etmeleri merkezinde doktorunda en büyük hatası...allah yardımcımız olsun...

Slm arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben bugun test yaptırdım tekrar gebelik var 3 hafta sonra keseyi gorecekmisim dua edin ne olur . Sizler ne yaptınız

Slm arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben bugun test yaptırdım tekrar gebelik var 3 hafta sonra keseyi gorecekmisim dua edin ne olur . Sizler ne yaptınız

Hadi hayırlısı canım çok sevindim. Bende yarın ultrasona gıdecem keseyi görmek için. Ama seni neden okadar çok bekletiyor ben kan testini 10 gün önce yaptırmıştım.

Hadi hayırlısı canım çok sevindim. Bende yarın ultrasona gıdecem keseyi görmek için. Ama seni neden okadar çok bekletiyor ben kan testini 10 gün önce yaptırmıştım.
Hepiniz sağolun kızlar inşallah hepimiz yavrularimiza kavuşuruz. Ikinci kan testini bugün yaptılar 3 hafta sonra da keseyi görmek için gel dediler. Şimdi de ya kese boş çıkarsa diye endişe ediyorum acaba boş olduğunu ultrasona girmeden anlarmiyiz ki. Bumi canım inşaallah istediğin gibi sonuç alırsın . Tüm arkadaşlar da dahil dualariniza ve duamizi eksik etmeyelim amin amin amin

Arkadaşlar bugün ultrasona girdim. Ve iki kese göründü. Şimdilik herşey yolunda gidiyor 10 gün sonrada kalp atışlarını duyacam inşallah.. Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Tüm dualarım hepimiz için..

gözün aydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…