Slm Cimcime . Canım tam sonucu çarşamba günü alacağım inşallah. Herkeste aynı belirti olmayabilir bazı kişilerde belirti daha sonra da çıkabilir. Şimdiden söyleyim de kendime sıkıntı yapma. Adet olacakmisim gibi hissettim sürekli ve benim 9. Günde hafif bir pembe kaverage gibi renkte biraz kanamam oldu. Dua Et canım ve kendini yorma inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz amin amin aminNefika sana sorum olacak bu arada pozitif sonuç aldın sanırım allah sonuna getirmeyi nasip eder inşallah meleğine kavuşursun sende ne belirtiler oldu cevaplardan sevinirim kendimde belirti arayıp duruyorum
Amin inşallah canimSlm Cimcime . Canım tam sonucu çarşamba günü alacağım inşallah. Herkeste aynı belirti olmayabilir bazı kişilerde belirti daha sonra da çıkabilir. Şimdiden söyleyim de kendime sıkıntı yapma. Adet olacakmisim gibi hissettim sürekli ve benim 9. Günde hafif bir pembe kaverage gibi renkte biraz kanamam oldu. Dua Et canım ve kendini yorma inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz amin amin amin
Bumi test aldım testte hafif bir çizgi daha çıktı tabi eşim havalara uçtusence salı günü akşam idrar testi yapayım mi ne dersin yoksa yapmayim mi kararsızım . Dikkat ediyorum ama çok da cit kırıldım davraniyorum inşallah istediklerinizi Rabbim verir ve meryem suresi ni de okuyorum tüm bebis bekleyenler ve bizler için
selamlarrr az öncede yazdım bi yerde sitede ama siteyi doğru kullanmayı bile bilemiyorum henüz:) bende yeni katıldım ilk kez tüp bebekteyim çok heyecanlaıyım:) muhtemelen bu hafta sonuna doğru transfer olacak allah kısmet ederse çok tuhaf hissediyorum hem mutlu hem tedirgin sizlerde böyle oldunuz mu
.Selam Arkadaşlar.dün katıldım. bende tüp bebek yaptıracağım ilk defa yaptıracağım.bana doktor önerirmisiniz.cvp yazarsanız sevinirim
Selam arkadaşlar.Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar. İlk defa yaptıracagım. herkes Ankarada yaptırmamı öneriyor.doktor araştırıyorum.Hakan şatıroğluna yaptırdı arkadaşım 4 sene önce ve tuttu hemen. Hakan şatıroğluna tüp bebek yaptıran başka varmı acaba. Hiç bir doktor bilmiyorum sizler hangi doktoru önerirsiniz arkadaşlar tüp bebekte. Yazarsanız çok sevinirm..
Teşekkürler Bumi. dediğin tüp bebek merkezinde hangi doktora yaptırdın acaba sen.
doktor yanına çağırmayı bırak telefona zor çıkıyor canım....elbette herşey dua ile oluyor...her aşamada dua ediyorum...burda tüp bebek uygulayanlarında inşallah hayırlı sonuçları olur....dualarım aynı zamanda sizinlede....ama doktor önemli...87 olan değerin 200 ün üstüne çıkması bekleniyor...bu sadece allah ın elinde elbet...allah hepimizin yardımcısı olsun...ama ilk denemede 2.gün embriyosu transfer etmeleri merkezinde doktorunda en büyük hatası...allah yardımcımız olsun...Slm arkadaşlar . Aranıza yeni katılan lar için de Hg. Lamur bence olumsuz olma git Dr. Yanına yüz yüze konuş tlf ile olmaz ki ve neden böyle değerlendirdiğini sor. Aklında soru kalmasın . Prence ben ank. Özel tup bebek de yaptırdım memnunum da yardımı olursa sevinirim tabi sende bir araştır. Bumi testi aldım yarın akşam tekrar yapcam ve Çarşamba günü de kan vermeye gidecem inşallah hepimizin gönlünden geçeni verir Rabbim. Bende kendimi kasmamaya çalışıyorum ve çalıştığım için de fazla düşünmüyorum hepimiz birbirimize dua edelim dualarımızı kabul olur inşallah amin amin amin
Slm arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben bugun test yaptırdım tekrar gebelik var 3 hafta sonra keseyi gorecekmisim dua edin ne olur . Sizler ne yaptınız
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin banada dua etSlm arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben bugun test yaptırdım tekrar gebelik var 3 hafta sonra keseyi gorecekmisim dua edin ne olur . Sizler ne yaptınız
Hepiniz sağolun kızlar inşallah hepimiz yavrularimiza kavuşuruz. Ikinci kan testini bugün yaptılar 3 hafta sonra da keseyi görmek için gel dediler. Şimdi de ya kese boş çıkarsa diye endişe ediyorum acaba boş olduğunu ultrasona girmeden anlarmiyiz ki. Bumi canım inşaallah istediğin gibi sonuç alırsın . Tüm arkadaşlar da dahil dualariniza ve duamizi eksik etmeyelim amin amin aminHadi hayırlısı canım çok sevindim. Bende yarın ultrasona gıdecem keseyi görmek için. Ama seni neden okadar çok bekletiyor ben kan testini 10 gün önce yaptırmıştım.
gözün aydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın :)Arkadaşlar bugün ultrasona girdim. Ve iki kese göründü. Şimdilik herşey yolunda gidiyor 10 gün sonrada kalp atışlarını duyacam inşallah.. Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Tüm dualarım hepimiz için..
İnşallah her şey yolunda gider. Dualarımız seninle...Slm arkadaşlar aranıza yemi katıldım bugün itibariyle tup bebek yaptırdım duaların ihtiyacım var şimdiden sağ olun
Bumi canım çok sevindim inşallah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim ve cumlemizingözün aydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?