Slm arkadaşlar neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor herhangi bir değişiklik varmı . Benim kanamam durdu başım dönüyor sanki biraz da midem bulanıyor ben psikolojik diyorum da eşim yok bebek var diyor. Ben hiç hissetmiyorum ki birsey. CTS günü kan testi yapılacak bakalım ne çıkacak sonuç hayirlisi inşallahSağol canım inşaallah öyledir. Kasiklarim da sancı var birsey yoktur da inşallah
Slm arkadaşlar neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor herhangi bir değişiklik varmı . Benim kanamam durdu başım dönüyor sanki biraz da midem bulanıyor ben psikolojik diyorum da eşim yok bebek var diyor. Ben hiç hissetmiyorum ki birsey. CTS günü kan testi yapılacak bakalım ne çıkacak sonuç hayirlisi inşallahdüşündürücü zamanlar
Bumi ne güzel konusuyorsun canım Sağol. Evet göğüs ucunda kahverengi olan bölüm koyu renkte. Birde goguslerde hassasiyet var. Elimi dokunamiyorum beklemek öldürüyor beni inşallah güzel haber alırız tüm bekleyenler . Sen ne yaptın peki kendinden bahsetme misin sen ne yaptın pekiC
canim kanamanin durduguna cok sevindim.bu bekleyis cok zor test gunune kadar insanin beyninden neler geciyor.ama hep iyi dusun heo bebislerini dusun.. midenin bulanmasi psikolojik degildir bende de oldu o donemlerde... bide gogus uclarindki kahve rengi yerinde buyume ve renkte koyulasma oldumu? O da olduysa kesi hamilesi allahin izniyle
Canim benim hersey yolunda gidiyor bir aksilik olmazsa tabii... hafiften mide bulantilari basladi..bayramdan hemen sonrada ultrasona girecem kalp atislari icin.(sanki ikiz gibi oyle hayalediyorum) insallah seninde guzel guzel haberlerini aliriz.bu arada kedins dikkatetBumi ne güzel konusuyorsun canım Sağol. Evet göğüs ucunda kahverengi olan bölüm koyu renkte. Birde goguslerde hassasiyet var. Elimi dokunamiyorum beklemek öldürüyor beni inşallah güzel haber alırız tüm bekleyenler . Sen ne yaptın peki kendinden bahsetme misin sen ne yaptın peki
günaydın bende aranıza yeni katıldım inşallah herşey istediğimiz gibi olur bende bu ay başlayacağım tüp bebeğe acyip korkularım var
Bumi senin adına çok sevindim inşallah istediklerini Rabbim tarafından gerceklestirilir. Yarın bende sabah 09.00_09.30 arası kan vereceğim ve yüreğim olduğu yere sigmiyor. Ve diğer gelen arkadaşım hg. Sormak istediğin şeyler varsa elimizden geldiği kadar yardimci oluruz. Lütfen duani zi da eksik etmeyin. Yarın iyi sonuç alayım alamazsam benim için çok kötü olacakHosgeldin aramiza canim.. insallah hersey seninde gonlune gore olur.. ne gibi korkularin var eger burada bizlerle paylasirsan belki korkularini yenmene yardimci oluruz...
Bumi senin adına çok sevindim inşallah istediklerini Rabbim tarafından gerceklestirilir. Yarın bende sabah 09.00_09.30 arası kan vereceğim ve yüreğim olduğu yere sigmiyor. Ve diğer gelen arkadaşım hg. Sormak istediğin şeyler varsa elimizden geldiği kadar yardimci oluruz. Lütfen duani zi da eksik etmeyin. Yarın iyi sonuç alayım alamazsam benim için çok kötü olacak
test sonucunuz ne oldu çok merak ediyorum inşlallah pozitiftir
Bumi inşallah istediklerin olur hepimiz için dua ediyorum sende dikkat et kendineCanim benim hersey yolunda gidiyor bir aksilik olmazsa tabii... hafiften mide bulantilari basladi..bayramdan hemen sonrada ultrasona girecem kalp atislari icin.(sanki ikiz gibi oyle hayalediyorum) insallah seninde guzel guzel haberlerini aliriz.bu arada kedins dikkatet
Dermannuri inan süreç herkesi korkutuyor en güçlü olan kişileri bile ama hep sonu düşününce ve bebeğini kucağına alacağın zamanı düşünmek ne süreci nede alttan muayene korkutmuyor. Birde Dr. Iyi olursa daha iyi oluyor canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında ...hoş bulduk saolun süreç beni korkutuyor özellikle aşağıdan muayeneler 27 yaşındayım daha hiç aşağıdan muayene olmadım asıl merak ettiğim kaç gün sürüyor toplam tedaviyle transfer arası
Arkadaşlar bugün sabah kan verdim veee hamilesin doktor ancak çarşamba günü tekrar kan verecem o zaman net sonuç çıkacak. Iki tane embriyo yerlestirmislerdi bir tanesi tutmuş iyi güzel dedi dr. Bakalım çarşamba ne diyecek çarşamba da tamam derslerde 3 hafta sonra keseyi gorecekmisim dua edin ne olur ve idrar testi alsam mi më dersiniz kızlar
Bumi test aldım testte hafif bir çizgi daha çıktı tabi eşim havalara uçtuCanimmm cok sevindim.hayirli olsun.allahin izniylede kucagina alirsi insallah.. carsamba gunu icinde hic endiselenme.. idara testi al cikar simdi.bende yapmistim sirf o cift cizgiyi gormek icin. Meraketme seni icin cok dua edecem...bu arada kendinede cok dikkatet...
Cimcime kötü düşünme ve kendini de kasma kasildikca rahim de kasiliyor buda zarar verebilir iyi düşünelim de iyi olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun aminMerhaba arkadaşlar ben 22 eylülde dondurulmuş 5.gun 2 tane embiryo transferi oldum bu benim ikinci denemem ilki aralıkta oldu ve 8 haftalik kalbi durdu ve kurtar oldum şubatta şimdi ikincisi sonucunu bayramda alacak bakalım ama benim ilk teki gibi belirti yok hemde hiç sadece 2.ve 3. Gün su gibi birsey geldi bende korktum açıkçası ve tutmadı diyorum duaların izi bekliyorum
Teşekkür ederim canım cevaplarını icinCimcime kötü düşünme ve kendini de kasma kasildikca rahim de kasiliyor buda zarar verebilir iyi düşünelim de iyi olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun amin
Nefika sana sorum olacak bu arada pozitif sonuç aldın sanırım allah sonuna getirmeyi nasip eder inşallah meleğine kavuşursun sende ne belirtiler oldu cevaplardan sevinirim kendimde belirti arayıp duruyorumCimcime kötü düşünme ve kendini de kasma kasildikca rahim de kasiliyor buda zarar verebilir iyi düşünelim de iyi olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?