Tüp bebek

Bol Bol dua ediyorum sizlere bende yaşadım bu duyguları 2 yaşında bi kızım var. Sizde bu günleri görürsünüz inşallah ben burada sizlerle bilgilerimi paylaşmak dertleşmek için geldim. Sizlerin ne kadar desteğe ihtiyacı olduğunu biliyorum Allah yardımcınız olsun arkadaşlar

Allahım ne zor ikinci testimi verdim sonucu bekliyorum ama bir saatlik uykumda ne rüyalar ne rüyalar gördüm. İnşaallah 456 olmuştur. İki katı artmalıymış değer çünkü.

Çok sevindim:) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.

Arkadaşlar iki folikülüm vardı ..biri 18 diğeri 10 olmuş..10 olandan doktorun umudu yok...Ancak 18 liği de toplamadı.Doğal deneyelim dedi...iyi mi kötü mü bilemedim.biraz canım sıkıldı..zamanla bu kadar yarışıyorken beklemek niye dedim..e
Şimdi de belki hayırlısı budur diyorum ama yine de keşke toplasaydı diyorum...devam antioksidanlar. ..

Allah hayırlısını versin. Süreç sabır ve güç gerektiriyor. Mutlaka stresten uzak olmalısınız. Bu konuda esinizden yardım isteyin. Çünkü ben gördüm ki eşin tutumu (yükü almalı poliyana olmalı) bu süreçte sonucu çok etkiliyor. Allah kolaylık versin. Zamanı düşünmeyin olumsuz olan ne varsa unutmaya çalışın. Umarım doktorunuzun uyguladığı yöntem sizin bebeğinizi kucağınıza almaya vesile olan yöntemdir de burdan güzel haberlerinizide paylaşırsınız hep beraber sizinle bu mutluluğu yaşarız.

Çok teşekkür ederim Faasi:) söylediklerin de çok haklısın. Dün doktordan çıkınca afallamıştım. Şimdi daha iyiyim.. Sorularım bitmiyor ama işte yanıtları yok...Sabretmek gerekiyor. Eşim sağolsun çok destek. Ama insanın içi kaynayaınca hiçbir şey yetmiyor. Bekleyeceğiz

amin inş hepimizin olur bebeği sen nerede başlıyacaksın yani hangi merkezi düşünüyorsun
Ben bugün başladım tedaviye Allahın izniyle. Hastane olarak çok araştirdik sonunda jinemedi seçtik. İnşAllah hayirli olur. Sen miomları aldırdınmı arkadaşım?

Gamze çok teşekkür ediyorum yazdıkların için. ..duaların eksik etme bizden...Umarım biz de dileğimize kavuşuruz. Tecrübelerini paylaşırken çok sevinirim.

günaydın arkadaşlar bende tüp bebeğe başladım eşimde sperm hareketsizliği var yanlız doktor muayene ettikten sonra bende hiç bişey olmadığını yumurtalıklarımın iyi olduğunu o yüzden uzun protokol uygulayalım dedi ve kafam karıştı sorun yoksa neden uzun protokol lucrin 5mg iğne ve doğum kontrol hapı verdi aranızda uzun protokol yaptıran varmı

Arkadaşlar ne kadar zorlu yollardan geçiyoruz içimizde neler yaşıyor kimseye diyemiyorsunuz bu eşinize bile oluyor. Ben ilk tüp bebek yaptirdigimda öyle bir kendimi sartlamis ve farkında olmadan strese girmiştim o tutunmadi ikincisinde ise çok rahat olun kendinizi kalmayın özellikle transferden sonra ve dua edin hicbirsey yapmamanız bile abdest alın seccadeyi odanın köşesine serin tek kelime etmeden gozyaslariniz ile dua edin . Inşallah herkesin gönlünde olan hakkında da hayırlı olur. Meryem suresini okumanizi tavsiye ederim Dualarimdasiniz dualariniz da olmak dileliyle. ..

Ben bugün başladım tedaviye Allahın izniyle. Hastane olarak çok araştirdik sonunda jinemedi seçtik. İnşAllah hayirli olur. Sen miomları aldırdınmı arkadaşım?
yok henüz aldırmadım hastane ve doktor araştırıyorm birde fiyat tabiki rakamlar uçuk biraz tek başına amliyat olsa sorun değil brde en erken zaman da tüpede başlamam lazım o yüzden maddi yönden zorlu bir süreç ama üstesinden gelicez allahımın izniyle seninde hayırlı olur inş tedavin sen kadar ödeyeceksin tüpe

Alla
Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşAllah üstesinden gelirsin. Yüreğini ferah tut. Benim tedavim 7 bin TL tutdu. Baya zorlandık yani parayi toplarken. İnşAllah olur. Sen kaç deneme yapdın? Miomlar içinmi tutmadı tüp bebek?

ben çeçen aralık ayında denedim tutmadı sonra dondurulmuşlarla deneyelim dedik yaklaşık 1. 15 ay önce falandı doktora muyane oldum dedi sende miyomlar oluşmuş ama diğer tedavide öyle birşey yok tu ilaçlardan olmuştur büyük ihtimal dedi şansını yüzde 10 15 düşürür dedi denemk istersen devam edelim dedi bizde deneyelim dedik transfer günü hastaneden transfer saati bekler ken 4 embiryomun 4 de çözülürken kalitesi kaybetmiş şaştım kaldım yani yarıda kaldı tedavim hayırlısı dedik şimdi önce miyomları aldıracam dediğim gibi çok uçuk fiyatlar sadec ameliyat 5000 liradan başlıyor 22000 bin liraya da yapan yer var allah hem sağlık hem para versin bizlere bu süreçlerde parasız olmuyor

Hepsinin çözülürken kalitesiz olması tuhaf ama ben bazen oluyor diye duymuşdum. Demekki böyle de oluyomuş.hepsi kalitesiz oluyomuş. Allah sabr versin hepimize. Ben de pazartesi gidicem kontrole. Bakalım kaç tane falekül yetişmiş.

dondurulurken kaliteleri iyiydi çözüldükten sonra kalitesini kaybetmişler nasip değilmiş ne yapalım allah seninde yardımcın olsun umarım güzel bir sonuç alırsın sende ilk tüp bebek mi

dondurulurken kaliteleri iyiydi çözüldükten sonra kalitesini kaybetmişler nasip değilmiş ne yapalım allah seninde yardımcın olsun umarım güzel bir sonuç alırsın sende ilk tüp bebek mi
İnşAllah canım ya. Allah senin de yardımcın olsun. Evet benim ilk denemem çok heyacanlıyım. Çok umutluyum. Polikistik over hastasıyım. Benim gibi hastalarda yumurta çok oluşuyomuş. İnşAllah öyle olur. Bakıcaz artık.

Kizlar bugün kan testini tekrarladim
8.gün 104.82
10.gün 264.9
Cok yuksek değilmi sizce
offf bu 5 tüp bebek denemem
lÜtfen hersey yolunda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…