Tüp bebek

arkadaşlar bende tüp tedavisine başladım.ilk denemem.10 yumurtam var şu an.yarın yine kontrolüm var.eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta toplanacak.çok sıkıldım artık bu süreçten.muayenelerden,iğnelerden.Daha önce 2 negatif aşılamam oldu.inşallah tüp bebek tedavisi sonuç verir.bende sizler gibi olumlu sonuç alırım.şu an hamile olanların gözü aydın olsun Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.sonuç bekleyenlerinde inşallah sonuçları pozitif olur

allah yardımcın olsun bende pkoluyum dediğin gibi yumurta sayısı fazla oluyor bende 20 tane oluşmuştu inş seninde olur ama tabi kalitali olsun

İn
Hayırlı olsun arkadaşım. Morelini yüksük tut. Hep iyi düşün iyi olsun. Benim de ilk denemem. Bende de stres falan var ama yenmeye çalışıyorum. Doktor söyledi en önemlisi stres yapmamakmış.

Allah
Slm arkadaşlar aranıza yemi katıldım bugün itibariyle tup bebek yaptırdım duaların ihtiyacım var şimdiden sağ olun
hayırlısıyla tatlı,sağlıklı bebiş nasip etsin tüm isteyenlere,sana ve bana .... Ben yeni yaptırdım ilk sonuç 42 çıktı sevinçten uçtum ama Dr. yardımcım hemen havamı indirdi :) 2. testi bekle diye.2. test 19 çıktı düşmüş maalesef.Ama henüz adet görmedim hala umut devam ediyor ama muhtemelen 2-3 gün içinde olur.Ama tam gaz yeni deneme için istekliyim :) Allah hepimize sağlıklı bebiş versin O nun gücü her şeye yeter.

Sonuç ne olmuştu canım?

İn

Hayırlı olsun arkadaşım. Morelini yüksük tut. Hep iyi düşün iyi olsun. Benim de ilk denemem. Bende de stres falan var ama yenmeye çalışıyorum. Doktor söyledi en önemlisi stres yapmamakmış.
sağol canım.seninkide hayırlı olsun.transfer oldumu senin

Hayir transferim olmadı daha bugün tedavimin 7 ci gunündeyim. Sen de oldumu peki? İnşAalh hayırlı haberlerimizi veririz bir birimize
inşallak canım. Benimde olmadı daha.bugun çatlatma iğnesini vurulucam.salı günüde yumurtalar toplanacak

Kizlar bugün 8 ci günüm. Yarın kontröle gidicem bakalım kaç tane yumurta oluşmuş. Amma şimdi çok ağrım var. Sizde de ağrı oluyomuydu? Normalmi yani?

Kizlar bugün 8 ci günüm. Yarın kontröle gidicem bakalım kaç tane yumurta oluşmuş. Amma şimdi çok ağrım var. Sizde de ağrı oluyomuydu? Normalmi yani?
canım benimde ağrım ara ara oldu.daha çok kramp gibi.yumurtalar buyuyor ondandır

merhabalar arkadaşım bende tüp bebek yaptırdım ve 12 gün değerim 37 idi 2 gün sonra 37,1 dediler doktorum ilaçları kesip kanamamın geliceğini söyledi kimyasal gebelik dedi ben şok tabi kestim ne gelen var ne giden gögüslerime dokunamıyorum midem bulanıyor kusuyorum eşime bu böyle olmaz dedim kalk kan verelim gittim ve 360 bhcg çıktı ben gebeyim yani tekrardan doktora gittim doktorum şaşırdı kemküm yaptı durdu 1 hafta sonra keseyi ultrasonda alttan muaynede gördüm kalp atışı için gittiğimde kese var içinde yolk kesesi ve bebek yok boş gebelik bhcg ogün yapıldı ve 10,710 çıktı doktor gene şaşırdı yok diyemem varda diyemiyorum bekleyelim dedi ki benim yaşadığım pskoloji üzüntüyü size tarif bile edemem 1 hafta daha bekledik tekrardan ultrasyon kese var bebek yok nitekim o yaşadığım berbat pskolojiyle kürtaj dediler ve 23 ağustosta yani tamda doğum günümde kürtaj oldum hala atlatamadım kürtaj olduktan sonra bile kusmalarım devam etti bhcg yüksek diye rabbim sizlere yaşatmasın çok etkilendim

arkadaşım Allah yardımcın olsun çok zor Bi durum.rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versin

arkadaşlar bugün yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurta toplandı.sizlere sorum olacak.kaç embriyo transfer ediliyor.ozel hastanede yaptırıyorum.yaşım 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…