merhaba arkadaşlar..ben 40 yaşında olduğum için tüp bebek önerildi..sanırım tüplerde daralma vardı..2 eylül de bir tüp bebek merkezine başvurdum..7 yumurta topladılar..3 ünün sağlıklı olduğu söylendi...yumurtaların ikisi 2.gün embriyosu olarak 12 eylülde transfer edildi...doktorum %25 şans verdi...ancak gerisinde hiçbir açıklamaları olmadı..12 gün beta 49,82 çıktı...ertesi gün dayanamayıp tekrar ölçtürdüğümde değer 63,63 dü...bugün 15.gün betası 87,96...bu sonucu doktoruma bildirdiğimde sağlıklı gebelik şansının %5 ila 10 arası olduğunu ve ilaç ve iğnelerime çarşamba gününe kadar devam edip çarşamba günüde istediği oran çıkmazsa ilaçları kesmek suretiyle düşük yapmam gerektiğini söyledi...transferden sonra kendisini hiç görmedim..dış gebelik olasılığından bahsediyor veya boş gebelik...ama sonuçta bir gebelik var ve ilaçları kesmek yoluyla düşüğe sebep olunması hiç akla yatkın gelmiyor...sadece beta değerleri ile bunlar bu kadar rahat söylenebilir mi?...bu ilk deneme , süreç ve doktorun ilgisizliği fazlasıyla bunalttı...ismini şimdiki aşamada vermek istemiyorum...kendisi hakkında hep ikinci denemelerde başarılı olduğunu duyuyorum...3.gün embriyosunun şansı daha yüksek olabilirdi deniyor...bu değerlerle sağlıklı hamile kalan var mı?...bugüne kadar istenilen düzeye çıkmayan değerler çarşamba günü artış gösterebilir mi?...doktorlar ne dersin desin elbette herşey ALLAH ın izniyle olur..içimde bir olumsuzluk yok..ancak doktorumla her konuştuğumda ciddi sıkıntıya giriyorum...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...ALLAH tüm bebek isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin...teşekkürler...